Kasasi yuzunden esas S24 Ultra kurek gibi ... Ikisi de elimde fark bariz. Diger s25 modelleri de pratikte eminim sandiginizin aksine ufak olacaktir. Keramet kavisli yanlar yok kut duz olmasidir. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (870. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackcemre
Amazon bütün S25 Ultra satışlarını kaldırdı, şimdi sanırım siparişlerimizi teker teker iptal edecekler
Ama paramızında hakkını verdiler, bu konuda da tebrik etmek lazım, iyi çalıştırdılar.S25 ve S25 Plus satışları da tümden kalktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefondaki mesajlar uygulamasını beğenmedim. Google mesajları kullanıyor, kayıtlı numara harici gelen her mesaja spam bildir, kişilere ekle seçeneği ile uyarı geliyor. Silinen mesajları geri yükleyebileceğim çöp kutusunu da bulamadım.
-
Oglen vakti gozume carpmissti sanirim dunden beri boyle....
-
Galaxy store dan Samsung mesajlaşma app indirebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Iyzico hesabım var ordan ödeme ne kazandırıyor birde arkadaşın biri 6 taksit oluyor demişti o hangi seçenek acaba bilen varmi arkadaşlar
Hocam telefon hariç, telefonda taksit yok.
Anladım hocam peki iyzico yla ödemem ne kazandiriyor hesabım var ama orda kampanya göstermiyor
En son yüzde 15 sevgililer günü kampanyası vardı, o devam ediyorsa katılırsanız sanırım en fazla 1000 tl veriyordu.
Devam ediyor hocam evet baktım.
Elimde orjinal Samsung Türkiye'den alınma 65W trio şarj aleti var. Boşa çıktı, isteyen arkadaş varsa DM atsın uygun fiyata bırakayım.
-
-
Sabah 8e uzatılmış Kamu indirimi kullandırabilirim
Ara modelin arası nasıl yaptın samsung bu cihazı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İtiraz da ne dediniz ki nasıl ortalığı karıştırdınız ki teklifi istediğiniz seviyeye yükselttiler.
Kodu aynı anda iki veya daha fazla kişi kullanırsa ödemesi ilk onaylanan ürünü alıyor kalanlardan siliniyor. Birçok kişi bu sebeple kod atanlar lütfen özelden atsın diye uyardı ama yine de doğrudan konulara atılan kodlar var.
Yepyeni bir S24 den S25e geçmek için 20 bin fark vermezdim şahsen. Öyle bir fark yok arada.
Niçin durmadan süreyi uzatıyorlar?
Demek ki istedikleri satış rakamına ulaşamadılar.
Benim pil durumuna göre biraz farklı gibi, benimde gece yatana kadar yetti ama sizden 1 saat falan fazla açık ekran süresi ama sizin %30 falan daha fazla sarjsınız var ... Farklı birşey yaptınız mı ? Ayar, optimizasyon gibi gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X