Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (869. sayfa)

5 sn
19.348
Cevap
381
Favori
622.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon bütün S25 Ultra satışlarını kaldırdı, şimdi sanırım siparişlerimizi teker teker iptal edecekler

Ama paramızında hakkını verdiler, bu konuda da tebrik etmek lazım, iyi çalıştırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 13 Şubat 2025; 23:41:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

Amazon gibi bir sektör lideri böyle şeyler yapar mı ya ben inanmıyorum sorun varsa samsung Türkiye ile ilgilidir. En başından beri amazon 20 ve 25 Şubat teslim diyordu. Bende çok merak ediyorum neden satışlar durdu neden bu kadar kampanya yapıldı

• Arkadaşlar acil bisey soracağım kamu sayfasında 256 70 bin görünüyor ama 512 daha pahalı görünüyor. 256 seçsek de 512 mi geliyor ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spyman S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

512'yi sepete atın, fiyatı düşecek.

256 satın alırsanız 512 gelmez elbette.

• grisales G kullanıcısına yanıt
    Çok tsk

• L_Lawliet kullanıcısına yanıt

Bu kodu kullandım fakat ödemeden sonra sepetten gittiler

• Bu arada 512 de titanyum mavi ve titanyum gümüş görünmüyor sanırım stoklar bitmis

• quote:

Orijinalden alıntı: yenidenben12

Bu kodu kullandım fakat ödemeden sonra sepetten gittiler

Kodu kullandıktan sonra hediyeleri sepetten giden oldu mu? Nasıl çözdüler bu durumu?

• caryting C kullanıcısına yanıt

Hocam biz ESR ekran koruyucusundan bahsediyoruz. Ekran koruyucu takmazsanız yansıma yapmaz.

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    ne aldın?

• Arkadaşlar 3 aylık s24 ultrami ek takasla beraber 49900 e sayıyor 256 gb easycep sorun çıkarıyor diye yazilmisti sorun yaratır mı değişim olarak girsem

• Tabi yeni cihazda 256 olacak ama drivedan dolayı benim için pek önemli değil

• atabey444 kullanıcısına yanıt

Amazon hariç her yerde var nedense... Amazon istediği kişiye sipariş verdirtiyor istediği kişiye hesabınıza şüpheli erişim diyip hiçbir sipariş vermesine izin vermediği gibi hepsini iptal ediyor. Fiyat farkı sözü verip öyle bir şey söylemedim diyen. İadeyi gönderip 14 gün üzerinden geçtiği halde iade yapmayan. Sıradan Türkiye deki Pazaryeri gibi bir firma. Amazon Global ile burdaki Amazon bir değil. Easycep le kaç aydır milleti dolandırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 14 Şubat 2025; 0:17:48 >

Almanya Amazon da aynı şekil.. 2022 ekimde iPhone 14 pm aldığımızda aynı şeyi yaşamıştık, ortada telefon olmadığı halde parayı Ödemiş telefonun yolunu gözlemiştik.. ama yine aynı dönemde Almanya Apple’dan aldığımız iPhone 14 pm için karttan çekilen tutar 35 gün kadar açık provizyonda kalmış sonrasında telefon faturası kesilip gönderilince kart ekstresine yansımıştı ve bu sayede önden ödeme yapmak durumunda kalmamıştık.. aslında bunu ülkeler kanun olarak çıkartıp fatura kesilince karttan çekilip ödeme alınır dese tüm sorunlar çözülür..

• mrtcbk M kullanıcısına yanıt

Sorun tek bu değil ki türkiyede bir ton vukuatlsrı var.

• yunus_60 kullanıcısına yanıt

1 günü cikarmiyor mu?

• PHI kullanıcısına yanıt
    Normal sürüm. Bu video hakkında soru sorun tuşuna basmayı unutmayın.

Yani öyle bir şey yaparsa benim için ciddi sıkıntı bugün kredi kartı hesap kesim tarihi. Kredi kartı borcunu ödersem üzerine amazon iptal edip ücreti yatırırsa ciddi sıkıntı benim için

• ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Bu sefer de İngilizce konuşmaya başladı video hakkında. Anlaşıcaz az kaldı 😃

• 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.