Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.140
Cevap
379
Favori
581.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu uygulamayı sonradan geçen sene fark etmiştim. One UI 6.1 de tüm arka kameralar 8k30 fps sorunsuz kayıt yapıyor. Ama one ui 7 li S25 Ultra ultra da 4.2K video 30 fps veya 4k 60 fps tüm kameralarına veriyor. Uygulamayı geliştiren kişi sanırım ameliyat geçirmiş ilerde 9 sürümü kapsamlı olacakmış.

Bu uygulama ayrıca log kaydı da yapıyor....

Yani S24 Ultra da desteklemeyen 8k30 fps Ultrawide da bu uygulamayla sorunsuz kayıt yapıyor log da yapıyor....

Samsung yazılımsal vermiyor istese verir nede de olsa işlemci GPU npu S24ultrada da çok güçlü. Hatta 8k 30 fps te kayda hangi kameradan başlandı kayıt esnasında lensleri değiştirebiliyor üstelik akıcı.

Samsung istese yapar müsait cihaz...

Umarım gelir elimde S24 Ultra da var merak ediyorum sadece.

Çünkü bu eleştirim ve beklentim seneye S25 Ultra nın da kaderi olacaktır ve S24 Ultra nın akıbeti de S25 Ultra sahiplerince de ibretlik takip edilmelidir.

Bence log ve diğer yeni özellikler umarım gelir.

Samsung sanki yazılım ekibi yetersiz gibi. Bir ara eylem yapmışlardı maaşları mesaileri aşırı çalışmalarına rağmen verilmiyordu. Etkisi halen devam ediyor anlaşılan....

Neticede Samsung bu yıl da batırır sa ki başladılar benim için Samsung kesin biter garanti servis umursamaz olurum. Pixel 10 Pro XL ayrıca bekliyorum.

Vaktinde verilen güncellemeler anlamlıdır. Küfür gibi 8 ay geç verilmez....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

İkinci defa atıyorum, atıp durmak haftada veya günde bir atmak gibi bir şey olur değil mi ? Başta hata olduğunu düşünüyorduk ama hala böyle olması komik :D Fırsatçılık denemesi yaptık suç mu ?

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama otomatik renklendirme yapıyor mu hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyuunal E kullanıcısına yanıt

Kalemde Bluetooth, jiroskop ve batarya yok ... Fiyatı ondan düşmüştür 😀 .

Bence o fiyat bir hata. Düzeltirler. Geçmişte de olmuştu düzeltilenler oldu.

S25 Ultra daki Rengi düzelt seçeneği Samsung Galeri de çıkmıyor. Log formatında olsa da Samsung illa kendi uygulamasını istiyor gibi...

Bu halde S24 Ultra da log kaydı yapılsa da Beta3 de renk düzeltme çıkmıyor...

Umarım gelir....

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Herkesin yorumu elbette aynı olmaz başka şeyler ağır basar veya değmez vs .... Hayırlı olsun iptalde olsa.

Ama bir gerçek var : Samsung bizleri bu hale sokması da doğru değil... Kendilerince elde kalan renkleri ufak bir meblağ hediye çeki filan ile stoklarını eritmiş olsalar da neticede her yıl aynı rezalet!

• ekran korucusu bunları kullanan var mı?

S25U'daki gibi galeride renkleri düzeltmedikten sonra anlamı yok hocam. Bilgisayara at, 10 saat ayarlayacağım diye uğraş. Bi ton zaman kaybı.

Umarım alt modellere de gelir ama işlem gücü gerekiyor diyor Samsung bu özellikler için.

Muhtemelen Apple gibi böyle şeyleri alt modellere vermeyecekler.

Bilgisayardaki esas daha idealidir ama herşeyi telefonda tek tıkla yap demek te ekstralı olsun .

Bahsettiğim program sevilen kullanılan özellikle PC lerde .

LOG desteği olan eski işlemcilerin listesini mi yapalım ? Sony ilk aklıma gelenlerden :) ...

Samsung işi gücü planlı eskitme ! Aklı sıra ...

Evet hocam maalesef tam olarak dediğiniz gibi "planlı eskitme" yapıyorlar.

Bu konuda Pixel aksine yapmaz... Zamanla yeni özellikleri açar veya geliştirir. Orta seviye modelleri bile çıkarsa ortak payda bir kalite anlayışını hep gözetirler ama performans canavarı değiller. Gerçi verimlilikte fena değiller. Qualcomm güçlü ama ona göre de güç tüketimi yüksektir...

Gelecek aslında güçten çok verimlilik odaklı olacaktır. Telefonlarda arabalarda her alanda ...

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    sizin telefonda ne gibi bir sorun vardı hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Renk değişikliği teklifine rağmen göndermiyorlar ki...

Hala hiçbir gelişme olmadan bekliyorum güya salı günü kargodaydı. Artık usandım.

• erenysfl kullanıcısına yanıt
    Bende sipariş hazırlanıyoru bile atlamadı 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar konudan bağımsız turkcelle taşıdım numarayı ve esim seçeneği verdi deneyelim dedim seçtim. qr ve giriş bilgilerini verdi ben bunu kaç kez kullanabiliyorum? telefonu sıfırladım diyelim yeniden mi almak gerekiyor ücretli olarak?

• Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Kendimi tek sanıyordum bu iyi oldu hocam o zaman sana kötü bir haberim var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenysfl -- 14 Şubat 2025; 18:45:31 >
    Şimdi baktım. Kargo bekleniyora geçmiş 🤩🤩🤩

• Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş, gerçekten tek kaldım

Daha biz varız burada

27 ocak benim 3 parça ürünün sipariş. Bana geliyorsa, sizede her şekilde gelir hocam. Renk değişikliği falan yaptınızmı benim gibi

• 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.