Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (882. sayfa)

5 sn
19.404
Cevap
383
Favori
623.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hak mak oluşmuyor Hocam. Titanyum mavi 12 şubat teslim gözüküyordu, sonra 28 şubat dediler. Hiçbir hak falan da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

S25 Ultra da texture az da olsa daha fazla. S24 Ultra daki suluboya olayı daha fazla. S25 Ultra da kısmen az.

Kamera güncellemeleri alacaktır. Şubat olan güncellemesinde kamerasına da güncelleme almıştır.

Tavsiyem Expert RAW dır. Veya Pro mod ...

100x te her ikisi de pratikte anlamsızlaşmaktadır. Dijital zoom baskın oluyor.

Esaslı incelemeler 12 veya 24MP lerde ama Şubat güncellemesi alan S25 Ultra ile olur.

Ultrawide kamerası 50 MP terfisi hariç geriye kalan tüm kameralar selfie dahil donanımsal olarak aynı ama CPU GPU ve NPU SoC pakedi ile görseller daha kaliteli çekmektedir.

Video kabiliyetlerine hiç girmiyorum bile ... Gerçi bazı özellikleri S24 Ultra da kaldırabilir güçte ama Samsung yayınlar mı bilmem. Bazen S24 Ultraya bu kadar geç veriliyorsa kesin S25 Ultra daki birçok yenilikleri yapabiliyor ve sunulabiliyor oluşundan mıdır diye de hep düşünüyorum.

Gönül ister ki gelsin S24 serisine de . Cihaz tercihlerimiz artık sadece fiziksel kasasındaki değişikliklere hafifliklerine göre olsun ... ( En azından S24U ile S25U arafında kalanlara hitaben ) ....

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Sayın hocam benim sıkıntı kredi kartı. Şimdi amazona güvenip kredi kartı borcumu ödesem mi yoksa olası bir iptal durumunda hem ben 80 k yatırıp hem amazon 80 k yatırırsa sorun olur benim için. Gemide yolda ise ben borcumu ödeyip geçeyim yani ne diyeyim. Çobanın elinde geziyor telefon 40 a veriyor ama amazon da yok. Nasıl bir iş anlamadım. Çoban derken siz beni anladınız doğuda geçirmiş sınırdan satıyor adam.

Hocam almayacağım s24 Ultra çok iyi diyordun ikişer tane aldın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atabey444 kullanıcısına yanıt

Bana da depomuzda yok diyor, ne zaman geleceği de belirsiz diyor.

• L_Lawliet kullanıcısına yanıt

Bence ortada günlük veya haftalık neyse online de sık sık stok güncellemesi yapılmıyor ve bundan mağdur olunuyor. Keşke Amazon gibi anında stokları görebilsek.

Ama şu da var : Amazon gibi yerlerde o an stokta var olan bitebilir saniyeler içinde ki olağandır ve sistem otomatik bir sonraki sevkiyatı vs net değilse veya kabaca ise tutarsızlıklar olabilir.

Şahsi fikir ve analizlerimdir.

Neticede bizlere var diyorsa ve beyan edilen tarihlerde de teslim etmeleri gerekir.

İptal edilmesi bence doğru değildir. Belirlenen tarih geçilmesi gerekir. Çünkü elle tutulabilir misali bazı şeyler gerçekleşmelidir ve eminim Amazon bazı adımları bizim yerimize atacaktır ( iptal edilmesi hariç ) . Forumda iptal edilenler de olmuş . Detayları bilemediğimiz için kesin iyi veya kötü bir çıkarım dahi yapılamıyor.

Yani tek tıkla siparişi yaparak alındı mı ? Amazon daki gördüğünüz adet ( azsa adet belirir malum ) ve tarihler görür görmez 10 saniyede filan satın alındı mı ? Benimki 5 saniye bile sürmedi ...

Log video mükemmel. Hem de galeride kendisi renklendiriyor. Ben bu özelliği alt modellere vereceğini sanmıyorum.

• blackcemre kullanıcısına yanıt

Lazımsa verebilirim taze taze geldi kod mail'e

Expert Raw tartışmasız çok daha iyi. Lr ile düzenlemeyle başka bir boyuta çıkıyor. Sony 6700 ümü sattım. Arar mıyım dedim. Şimdilik hayır. Çok iyi sonuçlar veriyor. Hdr başarımı falan daha iyi. Braketle uğraşmayacaksanız hdr çok daha iyi 25 ultrada. Çekmeden de sanal diyafram beyaz dengesi falan ayarlarında efsane oluyor. Bas-çek isteyen için de tatmin edici sonuçları var. Sadece az ışıkta renk dağılması var. Onu gidermeli Samsung.

• Clive kullanıcısına yanıt

Hocam verebilir misiniz?

• blackcemre kullanıcısına yanıt

Özelden attım üstat

• atabey444 kullanıcısına yanıt

Evet . Olay özelinizdeki durum müşküliyatı ile devletin 2025 te ayrıca artırdığı vergilerle halihazırdaki türlü türlü vergiler paylar ile kümülatif şişmesi bir yana kaçak getirilen vergisiz satılan ( Kuzey Irak ta sanırım telefonda vergi SIFIR ! ) hayvanlarla kaçak getirilmesi filan da artık herkes yıllardır biliyor ... Bunlar bizlere tokat gibi zorumuza da gidiyor ama şahsen mesele benim için garanti ve garantilik bir sorunda en geç 2-3 günde çözülmesini beklerim.

Sonuçta karar sizindir. Doğrusu bellidir. Yasal sınır ve sürelerde 8 ay kullanımı da bir süreliğine idare ettirebilir ( gerçi bu hak bizlere değil yurtdışında Türkiye ye gelen ataşelere gurbetçilere turistlere iş amaçlı kısa süreli gelenlere vs içindir ) .

Bazı şeyleri de bilmek vurgulamak zararı olmamalı. Kararlarımızı tam manasıyla bilerek kullanmalıyız...

Yarın yeni ani bir kararla yurtdışı alınan kayıtsızlara pasaport giriş çıkış ve yabancı olma ve / veya yurtdışı ikametgahı aranma koşulları aniden bir gece Resmi Gazete de yayınlanabilir veya taslak adıyla dikkat çekilebilir. BTK'de herşey beklenir. Birçok şeyi de biliyorlar ...

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Teşhirde kendi gözlerimle görünce ufak oluşu ama ekranı büyütülmesi ( köşelerden alansal kayıp olsa da kamera deliğinden daha fazla üstelik ) eldeki duruşu hoşuma gitti ... Hafiften Sony gibi geldi ... Kamera iyileştirmeleri de bence S24 Ultra tam manasıyla gelmeyecek. Expert RAW iyileştirilmiş vs ...

Normalde ONE UI 7 final sürümünü bekleyip öyle karar verecektim. Samsung pes ettirdi ONE UI 7 de malum geç verilecek . Şahsen rahatsız etti ediyor da .

Kararımda bunlar etkili oldu.

Kendime göre samimi bir duruş ve mantığım olduğunu düşünüyorum. Başkaları ne derse desin :) ...

• Bunu kanıt olsun diye not alıyorum. Yarım saat sonra, genel müdürlük temsilcisi aradı. Tarihlerde değişiklik yokmuş, önümüzdeki pazartesi - salı tekrar bilgi verilecekmiş. Bu rengi almak sizin hatanız veya beklemek sizin tercihinize geliyoruz. Telafisi için teklifinizi ileteceğim dedi ama ben eninde sonunda gerekeni yapacağım. Telefonu Samsung'tan almamış olsam olayın adı belli, Samsung'tan alsam da yine değişmiyor dedim. Gayet açık ve net konuştum, telefon teslimatından şüphem yok ama hem tarihten emin değilim hem de bu kadar uğraşa şansım yaver gitmezse her şey boşa gidecek.

Ben Samsung'un online sitesinden aldım kamu kampanyasıyla.

Ben çok kaldım hocam hatta şu an s25u siparişim duruyor. Ama ben bugün avmlerde cihazları inceledim normal kullanicinin secemeyecegi kadar fark yok denecek kadar. Sanırım s24u da kalmaya devam edeceğim. Diğer siparisi iptal edicem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eehehhe hala fiyat böyle Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

S25 ultra alan ve satmak isteyen arkadaşlardan 42 bine alabilirim Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyuunal -- 14 Şubat 2025; 17:41:16 >
  • Clive kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımız kullanmadıysa ben de talibim :)

Doğum günü kodu olan özelden ulaştırabilir mi? Teşekkürler....

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    42 çok ya.. 40a bırakırız :) :)

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Hocam sen niye bunu atıp duruyorsun? Hangi salak telefonu alır da daha iade süresi bile dolmadan easycep'e satar :))

• 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.