Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CannKydln , the_tourist , SERKAN BEY Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 22 Misafir (7 Mobil) - 18 Masaüstü7 Mobil
5 sn
19.835
Cevap
385
Favori
639.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun hocam, ne gibi bir hata ekranda ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    O beyaz nokta ekranda bir de direkt gözüküyor. Yine takilmayacaktim da satarken sorun olur diye iade edeyim dedim sonuç bu..

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• JEFF JO, bana Samsung Türkiye'nin resmini çizer misin?

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • Doğumgünü kodu olan var mı arkadaşlar, watch 7 için kullanacağım?

• PikaTak kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Biz kullanıcılar x firmadan bir ürün aldığımızda ödemeyi 2 ay sonra yapalım desek hangi firma bize ürünü/hizmetini verir? Ticaret bakanlığı biraz Vatandaşın yanından olması gerekiyor. Bu yamyam park kurnazı firmalara vatandaşı ezdirmemeleri gerekiyor. 2 ay önce benzer işleri comnet de yaptı. Milletten indirimli fiyat diye toplu ön ödeme ayağına paraları topladı. Bi anda kepenk kapattı kaçtı. Binlerce kişinin parası içeride kaldı. Yarın birgün EasyCep'in de böyle bir şey yapmayacağı ne malum

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Kaplama yaparken araya kaçan bir toz gibi.

geçmiş olsun en kısa zamanda iade alırsınız inşallah.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Aynen ya da montaj hatası heralde ya takilmayacaktim bu kez ama satarken sorun olur.

Geçen gün aod açınca olan ışık sızması olayından sonra bi midem bulamamıştı ama takılmayayım dedim Zaten aod kullanmıyordum Bi kaç gündür de bu EasyCep muhabbeti patlak verdi Elim iadeye gidiyor geliyor Bir de oradan uğraşıp hepten stres de olmak istemiyorum Çok mu zorluyorlar iade iptali için

• Telefona aşık olmak için başka bir sebep daha buldum.

Bilgisayarda logitech mouse kullanıyorum. Bolt alıcısı ile üç ayrı pc'yi kontrol edebiliyor. Aynı zamanda bluetooth destekli. Bluetooth ile telefona bağladım. Mouse altındaki pc değiştirme tuşuna basınca telefonu kontrol ediyorum. Tekrar basınca PC'yi :) Şarjdayken biraz uzakta kalıyor telefon. İyi oldu Böyle

Tabi bu telefona has değil. Oneplus telefonda da oluyordu. Sadece her seferinde bluetooth ile arayıp bağlanmam gerekiyordu. Bunda sorunsuz pratik bir şekilde çalışıyor :)

Kullanım çok keyifli oluyor tavsiye ederim.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    İade yaparsanız siz yapmayin Samsung'u arayın onlar yapsın hocam.

Yok . Sizden kaynaklı demek istedim. Basit kazara konmuş bir toz zerresi gibi bence. Anca o kaplama yaptığınızı çıkarırsanız belli olur.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Değil hocam ekran filmini kaldırıp sildim zaten ilk kutudan çıkardığımda görmüştüm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Neyse süreciniz en kısa zamanda hallolur umarım da detaylı anlatırsınız

• Ben ultra modelleri aldığımdan beri ön sipariş hiç vermedim. Lansmana katılır oradan alırım her zaman. boşuna ön siparişte cihazı beklemek zorunda kalmıyorum.

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Paratoner gibi çekiyoruz abi ikimiz de... :/

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

Bende doğum günü kodu talep ediyorum arkadaşlar amazon çöktü siparişlere herhalde kullanmayan varsa bana da gönderebilir mi?

Lamine hatası S24 Ultra dan beri samsung ta meşhur. Tab S9 Ultra tabletimde de vardı.Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] S24 Ultra da en son aldığımda bir tane bile yoktu. S25 Ultrada size söylemiştim zaten bende de iki tane var. Forumda da çoğu kişi de vardır eminim göremiyordur. Ama sorunsuz olanlarda var, biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 14 Şubat 2025; 15:21:38 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Samsung, DRK Aksesuar dan daha acemi çıktı

• 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.