Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (878. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sabriweb , atabey444 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.258
Cevap
381
Favori
618.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazen uygulamalar saçmalayabiliyor. Özellikle Android 15 çok yeni. Ben WhatsApp sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum. Çünkü bende sorunsuz bu şekilde çalışıyor. Muhtemelen bi' ayar vs engel oluyordur. Galeri ve WhatsApp'ın arka planda uyutulan uygulamalara eklenmediğinden de emin olun.

Android tarafında çok fazla ayar var maalesef. İnsan bazen içinde kayboluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 14 Şubat 2025; 13:43:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • L_Lawliet kullanıcısına yanıt
    valla bendeki tarih 04.03.2025 hala. o tarihi bekleyeceksem renk değişimini. kabul etmenin hiçbir esprisi kalmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chakra7o C kullanıcısına yanıt
    fiyat avantajı ile birlikte kredi kartının hesap kesimi de yapıldı, iptal etsek bile artık parasını ödedik resmen telefonun. bekleyeceğiz mecburen.

• T Square kullanıcısına yanıt

Mantıklı Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayAFYOK kullanıcısına yanıt

Hocam bende 19 şubat yazıyor. Online satıştan Emel Hanım'la görüştüm, iki gün sürdü bağlanmak. 19 şubat dedi teslimat için. Elinizde gümüş var mı dedim, varmış. Titanyum siyah bitmiş bu arada.

Parasını ödemiş dahi olsanız kartınıza iade gelir ise gelen bakiyeyi vadesiz hesabınıza müşteri hizmetlerini arayarak çekebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ben gün aşırı görüşüyorum online müşteri temsilcisi ile ama hiçbir faydası olmadı maalesef. basma kalıp kopyala yapıştır cevaplar ile geçiştiriyorlar.

Ben bi defa whatapptaki hatta yapay zeka mısınız diye sordum. 🤣

• Bu aralardaki boşlukları nasılsın azaltiriz ?
    Home upuzun kurcaladim henüz bulabilmis değilim. Satır sütun artirinca da tam istediğim olmuyor.
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    bugün mesajlar içerisinde görmüştüm hocam da, bu telefonu bu fiyata almak muhtemelen nasip olmaz bir daha, o nedenle iptal etmeyi şu aşamada pek mantıklı bulmuyorum, mecbur bekleyeceğim artık 🙄

• "DIY HOME" ile düzenlenebilir. O boşluklar çok can sıkıyor...

• Mailler için E-posta diye kendi uygulaması vardı galiba onu bulamadım. Mailler için google kullanmak istemiyorum. Kendi uygulaması var mı?

hazır şablon cevaplar var hocam, 4 farklı temsilci noktasına virgülüne kadar aynı şekilde cevap verdi, ondan sonra anladım ki boşa kürek çekiyorum müşteri temsilcisi ile. vakti gelince yola çıkar artık. bu aşamada burada telefonla alakalı kullanıcı yorumlarını görmek için takipteyim.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Home up içindeydi o da değil mi ? Çok kurcalamadim onu henüz.

• PHI kullanıcısına yanıt

Ben şöyle yaptım;

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 14 Şubat 2025; 13:52:11 >
    Aynı durumdayız hocam. Güya dünden bugüne süreç hakkında bilgilendirmek için mutkala benimle iletişime geçilecekti. Tabi ki tık yok. Müşteri temsilcisi de mi yapay zeka acaba diye sorgulamaya başladım artık.

Home up ayarlarından (ama ana ekran+uygulamalar ekranının kullanıyorsanız) "dıy home" aktif hale getirin.

Sonrasında ana ekrana basılı tutun ve sağ üstte dıy home çıkacak ona tıklayarak istediğiniz gibi düzenleyin.

Mesela yanyana dura 5 uygulamayı aynı izaya getirmek için; uygulamalardan birinin üstüne basılı tutun, sora tek tek diğer uygulamalara tıklayın ve son olarak altta açılan menüden izalayın.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    DIY beta olduğu için çok kullanmak istemedim. Good lock bi ara telefonda sorun oluşturmuştu kapanıp aciyprdu sürekli. Ama deneyelim.

Arada bu da sapıtıyor Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]  geçenlerde eklediğim tüm widgetları now brief olarak görüyordu Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]  dün akşamda hepsini hava durumu widgetı olarak gördü Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• unifeb70 U kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

3 farklı müşteri temsilcisinden aldığım cevaplar. sonuca bakarsak elde var 0

• 
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.