< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 14 Şubat 2025; 13:43:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (878. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
valla bendeki tarih 04.03.2025 hala. o tarihi bekleyeceksem renk değişimini. kabul etmenin hiçbir esprisi kalmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyat avantajı ile birlikte kredi kartının hesap kesimi de yapıldı, iptal etsek bile artık parasını ödedik resmen telefonun. bekleyeceğiz mecburen.
Mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende 19 şubat yazıyor. Online satıştan Emel Hanım'la görüştüm, iki gün sürdü bağlanmak. 19 şubat dedi teslimat için. Elinizde gümüş var mı dedim, varmış. Titanyum siyah bitmiş bu arada.
Parasını ödemiş dahi olsanız kartınıza iade gelir ise gelen bakiyeyi vadesiz hesabınıza müşteri hizmetlerini arayarak çekebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben gün aşırı görüşüyorum online müşteri temsilcisi ile ama hiçbir faydası olmadı maalesef. basma kalıp kopyala yapıştır cevaplar ile geçiştiriyorlar.
Ben bi defa whatapptaki hatta yapay zeka mısınız diye sordum. 🤣
-
bugün mesajlar içerisinde görmüştüm hocam da, bu telefonu bu fiyata almak muhtemelen nasip olmaz bir daha, o nedenle iptal etmeyi şu aşamada pek mantıklı bulmuyorum, mecbur bekleyeceğim artık 🙄
"DIY HOME" ile düzenlenebilir. O boşluklar çok can sıkıyor...
-
Mailler için E-posta diye kendi uygulaması vardı galiba onu bulamadım. Mailler için google kullanmak istemiyorum. Kendi uygulaması var mı?
-
hazır şablon cevaplar var hocam, 4 farklı temsilci noktasına virgülüne kadar aynı şekilde cevap verdi, ondan sonra anladım ki boşa kürek çekiyorum müşteri temsilcisi ile. vakti gelince yola çıkar artık. bu aşamada burada telefonla alakalı kullanıcı yorumlarını görmek için takipteyim.
Home up içindeydi o da değil mi ? Çok kurcalamadim onu henüz.
-
Aynı durumdayız hocam. Güya dünden bugüne süreç hakkında bilgilendirmek için mutkala benimle iletişime geçilecekti. Tabi ki tık yok. Müşteri temsilcisi de mi yapay zeka acaba diye sorgulamaya başladım artık.
Home up ayarlarından (ama ana ekran+uygulamalar ekranının kullanıyorsanız) "dıy home" aktif hale getirin.
Sonrasında ana ekrana basılı tutun ve sağ üstte dıy home çıkacak ona tıklayarak istediğiniz gibi düzenleyin.
Mesela yanyana dura 5 uygulamayı aynı izaya getirmek için; uygulamalardan birinin üstüne basılı tutun, sora tek tek diğer uygulamalara tıklayın ve son olarak altta açılan menüden izalayın.
-
DIY beta olduğu için çok kullanmak istemedim. Good lock bi ara telefonda sorun oluşturmuştu kapanıp aciyprdu sürekli. Ama deneyelim.
Arada bu da sapıtıyor
geçenlerde eklediğim tüm widgetları now brief olarak görüyordu
dün akşamda hepsini hava durumu widgetı olarak gördü
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X