< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (886. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
gri olan mı bu? eğer gri ise baya şık gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet gri ama tuhaf bir gri
Gümüş değil mi?
-
-
sağol hocam. renk titanyum siyah
amfilm 2 kullanan var mı ? Öneriyor musunuz ?
-
Spigeni sipariş ettik bakalım. Yarın verilecek kargoya, pazartesi bende :) Çıkaralım şu AR'ı :)
-
Samsung ortalama bir şekilde renklendirme yapıyor ama siz belki de farklı renklerde ve parlaklıklarda kullanmak istiyor olabilirsiniz... Burada tek tip olmayan size özel renk tonlamaları elde edebilirsiniz. Renklerle oynanacaksa log biçilmiş kaftandır...
Teorik manada : Log ile kayıt edildiğinde renkler ve ortam ışığına hükmedilebiliyor. Dosya boyutları artış olmuyor aynıdır. Genelde hevc / h.265 codec ile encode kayıt edilir. Sıkıştırılmış formattır. Artık h.265 / hevc ile uyumlu uygulamalar ve platformlar artmaktadır.
Peki bizdeki ( pratikte ) S25 Ultra da ne kadar kaliteli bir log formatı vardır ? Bunun için bence biraz erken şahsen ilk güncellemeyi bekliyorum o zaman esaslı ele alacağım.
Şu halde LOG olarak çekim yaptım 4k 60 fps seçtim :
Format : HEVC
Format/Info : High Efficiency Video Coding
Format profile : Main 10@L5.1@High
Codec ID : hvc1
Codec ID/Info : High Efficiency Video Coding
Duration : 10 s 777 ms
Bit rate : 145 Mb/s
Width : 3 840 pixels
Height : 2 160 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Rotation : 90°
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 59.940 (59940/1000) FPS
Minimum frame rate : 31.337 FPS
Maximum frame rate : 60.040 FPS
Real frame rate : 60.000 FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 10 bits
Color range : Limited
Color primaries : BT.2020
Matrix coefficients : BT.2020 non-constant
8k 30 FPS de de 10 bit LOG olarak kayıt yapmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 14 Şubat 2025; 21:19:51 >
-
Sonuncuyu siz aldınız herlade stok bitmiş 😁 Bulamıyorum spigen 😱
amFilm'i ben S25 Ultra için kullandım. Ben normalde Spigen'in ki gibi kamera deliği ve siyah çerçeveli olmayan koruyucuları tercih ederdim ama telefonu aldığımız arkadaş böyle tercih etti. Kendim taktım, standart bir ekran koruyucu kolay uygulama aparatıyla çıkıyor ve rahatlıkla uygulanıyor ekran rengini bozmuyor, iş görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 14 Şubat 2025; 21:27:21 >
Bendeki gibi titanyum yeşil sizdeki de değilmi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam
neden tuhaf ki? bence en premium renk gece siyahından sonra
Ben de amfilm kullandım s24 ve bunda. Geçen sene spigen kılıf erken gelmişti onunla birlikte sorun yaşamadım ama henüz bu sene spigen bulamadığım için idareden aldığım kılıf sol taraftan ara ara camı kaldırıyor
Şaka yapıyorsun :) Alsam mı almasam diye çok düşünüp bir de öğleden sonra 15.00 gibi geçtim HB'den siparişi ya...
Demek sonuncu imiş.
-
Hepsiburada da var
ben dün aldım bugün geldi. benks ar almıştım iade edeceğim olumsuz yorumları gördükten sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 14 Şubat 2025; 21:28:7 >
24 Ultrada olduğu gibi yine en güzel renk bu 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X