Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (887. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
lansmanın ertesi günü sipariş verip hala cihaza ulaşamamak da apayrı bir durum. sizin durum hepimizden daha kötü görünüyor hocam, 9 gün sonra 1 ay olacak siz siparişi vereli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha yeni ben aldım nasıl olumsuz yorumları var acaba
Sizce s24ultra kullanan biri s25e geçmeli mi? Normalde çok saçma geldi ama gerek ai gelişmeleri gerek kamera gelişmeleri, işlemcinin güçlenmesi ve en önemlisi yüksek meblağlı takas desteği düşündürtüyor
-
aynen hocam dikkat etmemişim. son anda almışım bende bugün geldi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin kötüsü benimki ilk hafta geldi ama gelmeyen eşimin. Yalancı çobana döndüm lu tarihte gelecek bu tarihte gelecek demekten :)
Süreci bir çok kişiyle görüşüyoruz, sonucu bekliyorum ne olacak diye
Bugün müşteri hizmetleri ile en az yarım saat konuştum renk değişikliği için kabul etmediler. Sistemde renk değişikliği teklifi çıkınca onlar arıyormuş. Titanyum Mavi 1 Tb için 28 Şubat dedi. Martın 10 undan önce gelmez bence. Her zaman gümüş ya da siyah alırdım bu sefer farklı olsun dedim çok farklı oldu hiç gelmedi cihaz :)
-
geçmiş mesajlara bakın takıp çıkaranlar var. görüntüyü bozuyor. takmadıysanız iade edin
çok kişi övdü diye aldık aşırı pahallıydı tekrardan uğraşmak mı gerekecek
Telefonu alalı 1 hafta oldu 1 haftadır kullanıyorum batarya bugün itibari ile oturmaya başladı.İşten eve geldiğimde sarja takma ihtiyacı duyuyordum.Bugün eve geldiğimde yüzde 50 sarjım vardı.Bugün telefonda elimden düşmedi.
-
selam dostum. ben orjinal kutusunda aksesuarları dahil gönderdim. etkisi var mıdır bilmiyorum ama ön teklif olduğu gibi kabul edildi
-
Geçilmez normalde samsungda farkında ki güncellemeyi vermiyor s24 ultraya😄şu an bile kafa kafayalar tasarım olarak zaten geride bence s25 ultra sadece sırf güncel telefon diye alışkanlıklarından insanlar geçmek istiyor bir üst modele
-
-
Rugged armor magfit yazıyor sağda gözden kaçtı sanırım :)
Aaa evet hiç farketmedim.. Spigen hep aynı modelleri yapıyor ya bu modeli geçmişte kullanan var mı ?
Zaten tamamen en günceli olsun düşüncesi yoksa zaten telefonla bir işim yok şu anki her haliyle yetiyor güncelleme de nisan sonu gibi gelecek diyorlar en iyisi 26yı beklemek o zaman :)
-
S26U da bir sensör değişikliği + 6000mh batarya ile seneye hepimizi yine sıraya dizerler😁
Kılıfın ismi, Spigen Rugged Armor.
Bence girden daha güzel renk,bende de titanyum gri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X