Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (889. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: optimus95 , imtr , sabriweb , saitates , FarisAga Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.140
Cevap
379
Favori
581.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung G9N diye hatırlıyorum hocam orta kalite panel diye geçiyordu sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteamsorunsali S kullanıcısına yanıt

G9N en iyisi. G9P orta kalite olan. Bendeki G9N bembeyaz.

• corsairms kullanıcısına yanıt

Ön siparişler Samsung Türkiye den önce alındı bile Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Şubat 2025; 1:25:56 >
  • Her zaman aynı sorun oluyor. Spigen herhalde bütün kılıflardan her zaman 10 tane getiriyor. Bir kılıf bu kadar çabuk bitebilir mi? 16 Pro da da oldu aynı şey. Ürün çıktığı gibi kılıf bitiyor. Diğer parti ancak ik ay sonra geliyor.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Ben almadım da birinde gördüm. Geçen seneninkinin aynısı gibi hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar pil nasıl pil?

Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

• Dostlar bugün telefonla konuştuktan sonra ekran siyah kaldı. Güç tuşu falan tepki vermedi. Sonra cihaz kendi kendine reset attı. Bu süreçte de pil 10 dk gibi kısa bir sürede %100'den %97ye düştü. Sizce iade etmeli miyim cihazı?

• Qauze Q kullanıcısına yanıt

İade et derimm kronik sorun olabilir.Riske girilmez ilerde sorun cikarsa rezil olursun başka renk vs alirsin

• Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Tabi hemen iade edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevaplar için. Biraz şanssızlık oldu ama ileride problem yaratabilir. Ben iadesini sağlayayım.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• daha önce buradan edindiğim bir lansman kodu ile telefonu almıştım, bugün samsung bir mail atıp lansman kodu gönderdi. aşağıya ekliyorum. ikili kablosuz şarj aleti ve smarttag hediyesi sağlıyor.

TCM-5RCR-MPP1-5AZN

• L_Lawliet kullanıcısına yanıt

Spigen kılıflarını çok kullandım ama bunu ilk defa aldım baya koruyucu güzel;sadece tek bir şeyi eleştirebilirim:kamera kenar çıkıntısı böyle kalın bir kılıfın biraz daha yüksek olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 15 Şubat 2025; 2:37:50 >

Ben aldım çok güzel bir renk(çoğunlukla siyah tercih ederim)

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Benim telefonda da anlamsız bi donma oldu bikaç kere Dün bugün olmadı ama bakalım

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Siz de s25u mu kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Yok plus

• Bugn telefonu şarja taktım hızlı şarj'ı acınca şarj başlayıp duruyor. Hızlı şarjı kapatınca herhangi bir sorun yok samsung forumlarında bir kaç kişi daha bahsetmiş. 45 Watt original samsung charger ve 5amp kablo ile beraber.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]Ahmet Alptekinyoutube
    samsung sarj sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=1o1Bx7x2_4I&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 15 Şubat 2025; 3:8:19 >
    Ben de aldım hocam. Gayet güzel rengi. Ben memnunum şahsen. Umarım sizin de içinize siner.

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Bu batarya gösterge ekranını değiştirmeyi akıl eden, bunu kabul eden, kodlayan, ne kadar samsung çalışanı varsa alayının ...

Diyecek bir şey bulamıyorum.
    Apple'da hiç değilse üstüne dokunup çubukların sayıyorduk ve toplam süreyi hesaplıyorduk.
    Bu maalesef ne idüğü belirsiz bir sistem. Şu ana kadar telefonda en sinir olduğum şey bu olay...

• 
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.