Samsung G9N diye hatırlıyorum hocam orta kalite panel diye geçiyordu sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (889. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
G9N en iyisi. G9P orta kalite olan. Bendeki G9N bembeyaz.
-
Ön siparişler Samsung Türkiye den önce alındı bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Şubat 2025; 1:25:56 > -
Her zaman aynı sorun oluyor. Spigen herhalde bütün kılıflardan her zaman 10 tane getiriyor. Bir kılıf bu kadar çabuk bitebilir mi? 16 Pro da da oldu aynı şey. Ürün çıktığı gibi kılıf bitiyor. Diğer parti ancak ik ay sonra geliyor.
-
Ben almadım da birinde gördüm. Geçen seneninkinin aynısı gibi hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar pil nasıl pil?
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
-
Dostlar bugün telefonla konuştuktan sonra ekran siyah kaldı. Güç tuşu falan tepki vermedi. Sonra cihaz kendi kendine reset attı. Bu süreçte de pil 10 dk gibi kısa bir sürede %100'den %97ye düştü. Sizce iade etmeli miyim cihazı?
İade et derimm kronik sorun olabilir.Riske girilmez ilerde sorun cikarsa rezil olursun başka renk vs alirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi hemen iade edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler cevaplar için. Biraz şanssızlık oldu ama ileride problem yaratabilir. Ben iadesini sağlayayım.
x (formerly twitter)
Maaz Perwez (@MaazMz) on Xhttps://x.com/MaazMz/status/1890419152105414680?t=xlW-E1m2nWLhaQYHVcJgeA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
daha önce buradan edindiğim bir lansman kodu ile telefonu almıştım, bugün samsung bir mail atıp lansman kodu gönderdi. aşağıya ekliyorum. ikili kablosuz şarj aleti ve smarttag hediyesi sağlıyor.
TCM-5RCR-MPP1-5AZN
-
Spigen kılıflarını çok kullandım ama bunu ilk defa aldım baya koruyucu güzel;sadece tek bir şeyi eleştirebilirim:kamera kenar çıkıntısı böyle kalın bir kılıfın biraz daha yüksek olabilirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 15 Şubat 2025; 2:37:50 >
Ben aldım çok güzel bir renk(çoğunlukla siyah tercih ederim)
Benim telefonda da anlamsız bi donma oldu bikaç kere Dün bugün olmadı ama bakalım
Siz de s25u mu kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok plus
Bugn telefonu şarja taktım hızlı şarj'ı acınca şarj başlayıp duruyor. Hızlı şarjı kapatınca herhangi bir sorun yok samsung forumlarında bir kaç kişi daha bahsetmiş. 45 Watt original samsung charger ve 5amp kablo ile beraber.
Ahmet Alptekinyoutube
samsung sarj sorunuhttps://www.youtube.com/watch?v=1o1Bx7x2_4I&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 15 Şubat 2025; 3:8:19 > -
Ben de aldım hocam. Gayet güzel rengi. Ben memnunum şahsen. Umarım sizin de içinize siner.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X