< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riftwarrior -- 15 Şubat 2025; 22:8:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (904. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Evet, eksiksiz. Ben hatta forumdan bir arkadaş yazmıştı daha telefon gelmeden kaydetmiştim ekran görüntüsünü direk onunla yaptım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar S25 serisi için ekran koruyucular Samsung sitesine ne zaman gelir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çok beğendim Telefonun tutuşu sağlamlık hissiyatı veriyor.
-
Önce görselleri taşıdığım için WhatsApp diye görsel albümü var s25 ultrada. Sizde de var mıydı öncesinde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam öncesi yok diyorum ya direk cihazı açtım 1 kere yükledim ve sorunsuz yaptım. Öncesini bilmiyorum o yüzden
Android telefon pantolonu çıkarıp pijamayı giymek gibidir hocam bide bu samsung s25u ise
Spigen i taktım ekran koruyucuyu, ayna gibi oldu, söktüm attım. Şu film olan Samsung un koruyucusunu bulmaya çalışacağım. Muazzam bir ekranı var gerçekten AR coating ile çok iyi gözüküyor, iPhone falan hikaye kalıyor yanında.
Ben bu telefonun ekranına koruyucu takmaya kıyamıcam galiba. biraz sakarımdır ama dikkat edersem sıkıntı olmayacak sanki
Hocam sadece telefon yeterli.
-
Cihazı yaklaşık 2 hafta kullanan arkadaşlar pil kullanımını SS alip atabilir mi acaba? Pil konusunda ciddi şüphelerim var bir kısım süper diyor diğer kısım berbat diyor konsensus oluşmadı bir türlü
Arkadaslar iphone 16 pro maxta 5 çeşit kalitede ekran paneli kullanilmis ve bana 5. Kalite en kotusu denk geldi. Ve telefondan sogudugum icin s25 ultraya gececegim. Dikkat etmem gereken bir durum var mı? Samsung da farkli kalitelerde lg uretimi panel vs kullaniyor mu? Birkac sayfa once bir arkadasin paylastigi postu gordum iphone dah iyi duruyor. Yagmurdan kacarken doluya tutulmayalim ☺️ pazartesi almayi dusunuyorum
İşe yarar demiştim
-
Bugüne kadar forumlarda ekran koruyucu olmadan cihazını kullanıp da mikro çizikler olmayan birini duymadım.
Ben de ekran koruyucu takmaktan nefret ediyorum. Telefonu koyduğum cepte başka bir şey de olmaz ama o ekranda en ufak bir çizik görürsem gözüm hep oraya gidiyor. Sırf bu korkudan koruyucu takıyorum. :)
-
Bende S23 olanı var orjinal Samsung ekran koruyucunun ama 25 ultraya uymaz heralde
Aninda.. destek ucreti ayri tel ucreti ayri
Banada az önce geldi, Samsung şikayet oluşturmuştum. Hepsini yatırmışlar
Ne kadar en güçlü en dayanıklı ekranımız deseler de olabilir tabi. Ama ben bir telefonu 5-6 sene kullanıyorum. Sonra da satma derdim olmuyor zaten. O yüzden benim için mikro çizik olması önemli değil ama ekranı en canlı haliyle görmem önemli.
Herkesin tercihi tabii ki hocam. Benimkisi tercihten çok zorunluluk gibi düşünebilirsiniz. Ekran koruyucuda toz kalsa da kullanamam, söker yenisini takarım. Gözüm takılıyor, biraz takıntı oluyor benim için. Çizik olursa kafayı yerim, düşünemiyorum bile. Bazı insanlar ekranda baloncuk kalmış haliyle bile kullanabiliyor ve inanın çok imreniyorum. Benimkisi sağlıklı değil maalesef ama değiştiremiyorum bu huyumu. Sürekli gördüğüm bir yerde kusur olması beni rahatsız ediyor.
-
Orjinal ekran koruyucuyu şimdi uyguladım.. gerçekten gayet başarılı.. belki düşmelere karşı çok korumaz ama çizilmelere karşı korurken yansıtmama özelliğini mümkün olduğunca koruması güzel.. diğer koruyuculara göre baya başarılı... başka koruyucu ile eziyet edilmesin caanım ekrana..
Şuraya ekran koruyucu uygulama rehberini :) ve orjinal ekran koruyucu kutu içeriğini koyayım :)
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160707085
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 15 Şubat 2025; 23:8:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X