grip case yi açık vardı samsung mağazada denedim çok şık turkuaz açık mavisini tutuşu falan iyi elden kayıp düşmez sağlam hissiyatı veriyor..standı da efsane.. |
Bildirim
grip case yi açık vardı samsung mağazada denedim çok şık turkuaz açık mavisini tutuşu falan iyi elden kayıp düşmez sağlam hissiyatı veriyor..standı da efsane.. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben sennheiser momentum 4 kafa üstü kulaklığı s24 ultraya bağladığımda aptx yazıyordu kulaklığın uygulamasında < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 16 Şubat 2025; 15:50:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
resmi olarak yok hocam aptx s24 ultrada |
Bir ara Sony tv ler de vardı Türkiye de yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilemiyorum uygulamada öyle yazıyordu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gizli menüde(geliştirici seçenekleri) görünenler neler hocam merak ettim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myz1453 -- 16 Şubat 2025; 16:12:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
geçen yıl almıştım hiç hatırlamıyorum hocam |
Sennheisrerda olmadığını biliyorum liberty 4 var onu deneyecektim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |