Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
19.842
Cevap
385
Favori
640.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam tek el modunu istemistim ama ekran kucultmek degil de oldugu gibi yariya kadar kaysa daha iyi olurdu benim icin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sabriweb S kullanıcısına yanıt
    😁😁 Hocam siz daha ne istiyorsunuz?:) iPhone 14 pro bunjçun yarısını zor yapar gibi 😁 Bence çok iyi değerler

• saitates kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz bu ekran süresini versin hemen ilanı kaldırır kullanmaya devam ederim. Detaylarına falan zamanla alışırız bu tarafında :)

Yukarılarda biri kapatsanız da çok farketmeyen servisler demiş onları yaptım bakalım. Bugün iyi çıkarsa yine ilanı kaldırırım..

Cihazı çok sevdim aksesuar falan aldım parada harcadım, ekran, tasarım beğeniyorumda ama hem karışıklığı hani ona tamam derken bir de sarj sürelerinin çözemediğim şekilde acayip düşük oluşu yıldırmıştı.

• saitates kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ben çok memnunum gün içinde şarja takmamak ne kadar güzel bi.şey miş. Her türlü eve geldiğimde yüzde 30-40 şarjım oluyor. Fakat forumu sıkı takip ediyorum tüm yazılanları okuyorum telefon ile ilgili birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Önceki sayfalarda arkadaşlar 10 saat ekran süresi falan dediler, iphonden aktarım yapanların daha az gidiyor dediler o yüzden sormak istedim.

• visualize kullanıcısına yanıt
    Aynen bende o değerleri görebilsem keşke. Dün sıfırlayan arkadaşın bir kaç gü değerlerinde görelim bence. Oradan olumlu birşey olursa sıfırlayarakta bir deneyelim . Cihaz güzel ,kendi adıma satıp tekrar iPhone kullanmam şu an için özellikle Apple ye yapa zeka işi gelmezse hiç gerek yok.Çoğu işimde Gemini yardımcı oluyor, Google sistemi çok başarılı ,bu yüzden günde bi 20 dk daha şarj takarım en kötü ama Apple almam:)

• Her modelde olduğu gibi burada da başlamış ekran süreleri karşılaştırılmaya 😁 ekran süresine etki eden bir sürü faktör var hangisini sayalım.

Şebeke kalitesi, wifi kalitesi, uygulamalar, konum, senk. bluetooth say say bitmez.

Aynı uygulamalar yüklü iki cihaz aynı ayarlarda olsun. Hadi diyelim aynı şekil kullanılsın. Şehri geçtim ilçeden ilçeye fark eder şarj tüketimi. Takılmayın bunlara. Önemli olan sabahtan yatana kadar yetiyor mu? Gerisi fasa fiso

• erditepe kullanıcısına yanıt
    S24 ultra da sabahtan yatana kadar yetiyordu.. bu da yetiyor.. aralarında büyük bir fark yok.. şu ara tüm uygulamalardan bildirim gelsin şeklinde kullanıyorum.. o sebeple biraz daha hızlı benim tüketimim normal rutin kullanım senaryolarıma göre.. mesela iş yerimin yanında sinyal karıştırıcılar azaltıcılar artık neyse güvenlik amaçlı bir durum var.. şebekelerimiz az çeker mesela.. acaip şarj sömürüyor bu durum.. bunu telefona yükelememek lazım.. ekran süresine 22 ve 23 ultrada bakardım ama 24te hiç bakmadım bunda da beelki bakarım.. çünkü günümü çıkarıyor ve genel anlamda şarja erişimim sürekli var masa başı... dışarıda olduğumda da azcık temkinli olunca sabah çıkayım akşam gireyim sorun olmuyor.. ama kapasite artsın isterdim bu seride.. 5.600 falan yapsalarmış bari..

sanki s24u nun mobil ve WiFi çekim gücü İnternet hızı s25u ya göre daha iyiydi gibi aslında aynı modem kullanıyorlar ama anlamadım. birileri s24u ile s25u hız testi karşılaştırma yaparsa belli olur

• Anker 735 Nano II 65W 3 Portlu USB-C Hızlı Şarj Cihazı - iPhone / Android / Macbook Uyumlu GaN II - PPS Destekli Type-C Hızlı Şarj Adaptörü - A2667 (Anker Türkiye Garantili)
    https://app.hb.biz/1cSKEYg7eyMX

Adaptör arayan arkadaşlar anker 735 1170₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C00K kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/samsung-3in1-trio-65w-2xpd-usba-ev-tipi-sarj-aleti-3-cikisli-t6530nbegww-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00001VNIXR?magaza=Easy Techno&

Bende bu ürünü taştanlardan aldım 1300₺ e geçen yıl bu saticida 1000lira ama sahte olma riski var galiba

• sabriweb S kullanıcısına yanıt
    Şu başlığa da bakının arada o zaman :)

Telefonu iyileştirmek için basit ve etkili öneriler paylaşıyorlar...

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153951695

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 19 Şubat 2025; 8:39:27 >
  • caryting C kullanıcısına yanıt
    S24U ilk çıktığında özellikle wifi çekim gücü zayıftı. Sonradan yükseldi. Eğer dediğiniz gibi bir durum varsa zamanla iyileşir ve şarja etki eder

• Arkadaşlar manyetik kılıflar speni cok bozuyor mu? Yaptığım incelemelere göre manyetik kılıf değil de manyetik kılıfa takkılan aksesuar bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 19 Şubat 2025; 8:54:54 >
    Çok doğru.. yatana kadar yettimi ben tamamım🙂note 8 den sonra heleki efsane..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 19 Şubat 2025; 8:58:22 >
    Aynen öyle ama Apple'de yüzde 40 kalınca bile yeter ya diye takmıyordum bunda yüzde 40-45 sanki hemen bitecekmiş gibi hissettiriyor. Bazen bir anda akıp gidiyor şarj🥴

• Bul3nt kullanıcısına yanıt

Yüksek ihtimalle sahtedir. Orijinalden çok sahte var piyasada.

edit: Evet ürün sahte, açıklamadan belli. Bunu diyen bir başka satıcıyla papaz olmuştuk daha önce, ürünü orijinal çıkmamıştı.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 19 Şubat 2025; 9:25:4 >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt

Neticede manyetik izolasyonlu kılıflar da var. Kesinlikle onlardan tercih edilmelidir. Yabancı kılıf incelemlerinde hangilerinde var bahsediliyor.

Satanlar da belietmeli var mıdır yok mudur diye. Çünkü kılıfın kendisi manyetikli olmayan ama metal olanlar da nihayetinde kalemi etkiliyor olacaktır.

• Gece siyahı siparişi olan, 19 Şubat olarak tarih güncellenen, gönderime hazıra geçen ve kargo bekleniyor olan var mı?

Yasal süre açısından mı güncelliyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 19 Şubat 2025; 9:57:13 >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt

Benks kılıflarda sorun yok. Sistem uyarısı çıkıyor etkileyebilir diye. Ama sanırım sorumluluk almamak için genel bir uyarı hazırlamış Samsung. Denedim genel bir sorun görmedim.

• Pil koruması modu temel olarak ayarlandığı zaman gerçekten %100 e geldiği zaman şarj olma gerçekten duruyor mu? Cihaz bakımından baktığım zaman %100 olmasına rağmen cihaz hâlâ şarj ediliyor gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.