Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (969. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 19 Misafir (6 Mobil) - 20 Masaüstü8 Mobil
5 sn
19.847
Cevap
384
Favori
640.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende dün öğlen mail attım. Bir daha ki yazışmalarda iban verip paramı yatırın diyeceğim. Birazda ben dalga geçeyim bakalım.
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarisAga -- 19 Şubat 2025; 14:52:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

Ben de Erbil Topgül, Onur Günel, Murat Azdemir ve Jeff Jo'ya attım.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Samsung Shop kadar bir iade ve iptal için uğraştığım başka bir e-ticaret sayfası görmedim. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Bence bunlar iade ve iptallere bakmıyor. Tüm ekip siparişlerle ilgileniyor. İptal ve iadeler mart'ı bulursa şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarisAga -- 19 Şubat 2025; 14:59:40 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Son aşama artık harcama itirazı ve bddk. Adamlar ücreti ödettirecek almadım ürünün. Bu saçma sapan galaxy ring ölçü kiti eklemiş sepete bug a girmiş sipariş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Şubat 2025; 15:0:10 >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Full dolaşım mobil veri, mobil veri görüntülü görüşme işe 5-6 saatler ya da mobil ağ kalitesine göre 5 saat altı normal hocam. 16Pm de aynı şekilde ekran süresi veriyor. O yüzden ne alırsanız alın mobil veri performansı bu şekilde. Zaten siz kendiniz de ileri düzey kullanıcısınız. Bunları zaten biliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @unifeb70

İşin enteresan tarafı gece 03.00'da mail attılar "Gece siyahı stoklara girdi" diye. O an uyanıktım girdim baktım hakikaten gece siyahı stok var, şimdi baktım bitmiş.

Stok yoksa niye insanlara satıyorsunuz? Eğer stok varsa neden 7 Şubat'ta gece siyahı sipariş etmiş olan adamı arayıp "başka renk seçin" diyorsunuz. Tam kepazelik.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlexTR -- 19 Şubat 2025; 15:1:37 >
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam yaptım sonuç bu çıktı

• FlexTR F kullanıcısına yanıt
    Bakkal dükkanı bile daha düzenli yönetiliyor. Günlük karar alıp yola öyle devam ediyorlar. Kaosu seviyorlar ki önceki yıllarda da aynı durumlar olmuş. Hayır hiç mi ders çıkarmıyorlar da aynı durumdan farklı sonuç bekliyorlar. Pes...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeb70 -- 19 Şubat 2025; 15:7:39 >
  • FarisAga F kullanıcısına yanıt

Gerçekten kendimi zor tutuyorum Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Bu ne sorumsuz bir şirket Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Şubat 2025; 15:7:18 >
  • unifeb70 U kullanıcısına yanıt

Samsung Genel Merkezinin(Kore) iletişim bilgilerini ve iletişim formunu buldum. Taslak metin hazırlayacağım, Samsung Türkiye'nin bu çapsız teslimat operasyonundan bilgisi olması gerekiyor. Gerekirse hepimize e-mail atalım.

Hazırla hocam gönderelim. Bişey çıkar veya çıkmaz, en azından aksiyon almış oluruz.

Tek operasyon değil ki adamlar iptal bile edemiyor. ettirmiyor da. baştan sonra bug lı site tasarım bu ne. Kaç trilyon dolarlık şirket bir düzgün yazılım mühendisi alamıyor mu site tasarımı ve işlevleri için Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Şubat 2025; 15:10:50 >
    Bunu alan adamı da Hazirana kadar bekletebilmek için :)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Seneye s26 ultra lansmanında artık teslim ederler. Tabii batmazlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Şubat 2025; 15:13:55 >

hocam sistem bug a girmiş kendileri de iptal edemiyor bence. bu galaxy ring kiti belası yüzünden iptal de bile gözükmüyor onun için iptal de hata veriyor. Dün akşam 21.40 ta filan bağlandım sitemizde bakım var yarın düzelir diyor. bu ne ahmaklık. Yarın oldu. Yine aynı. İnsanlarla kafa buluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Şubat 2025; 15:17:42 >
  • Doğum günü maillerine s25 serisinde kod kullanılmaz yazmışlar kod kullanılıyor bunların amacı ne anlamıyorum bilmiyorsanız bırakın bu işi. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Bu mesajın CEO'ya gittiğinden bile emin değilim.

• Lansman hediyelerini birine hediye versek veya satsak telefonu onlar olmadan iade edemiyor muyum. Onların parasını ödemeyi kabul etsem.

• hasantarık kullanıcısına yanıt

hiçbir şeklide iade olmaz satmayın, hele telefonda sorun varsa hiç aklınızdan bile geçirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Şubat 2025; 15:20:27 >
  • 
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.