O zaman en iyisi düz AirPods 4 ben 2 yi samsungtada kullanıyordum iyiydi. Kulaktan da kolay kolay düşmüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O zaman en iyisi düz AirPods 4 ben 2 yi samsungtada kullanıyordum iyiydi. Kulaktan da kolay kolay düşmüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mediamarkt larda teşhire koyuyorlar bazen kılıfları < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Şubat 2025; 13:33:44 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani rezillik bu sene geçen seneki s24 ultra silikon kılıf çok süperdi. Bu spigenin de stokta yok ne yapacağım bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Şubat 2025; 13:37:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 21 Şubat 2025; 13:41:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun wifi, ama gün içinde mobil veriydi. Gün içinde oyun yoktu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben mediamarkttan iki yıl değiştirme hakkı olan hayalet cam ekran koruyucudan taktırdım. Biraz ekran karardı. Parmak izini de belli ediyor. Ama kullanıyorum. İdare eder. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben taktırmştım parmak izi sağlıklı çalışmıyordu... |
Ben kullanıyorum, fena değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1-2 kere ekran filmi almıştım ama sonra söküp atmştım, koruyucusuz kullandım uzun süre. Ama denk gelirde bulursanız orijinali alın. |