Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (994. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 16 Misafir (4 Mobil) - 23 Masaüstü8 Mobil
5 sn
20.065
Cevap
385
Favori
649.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 992993994995996
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam size yüz tane tozlu olan bir denk gelseydi ne yapardınız? Böyle yine dalga geçer miydiniz? Komik mi? Telefondaki sorunları yazmak suç mu? Her şeyi dalgaya alıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 21 Şubat 2025; 11:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutismail kullanıcısına yanıt

Konuda arama kısmını kullanmanızı öneririm. Daha hızlı yanıt bulursunuz birçok konuda.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-ultra-ana-konu-sm-s938b--158775988-956#160753885

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 21 Şubat 2025; 12:59:38 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grisales -- 21 Şubat 2025; 11:41:34 >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Güncellemelerde filan sorun olmasın diye  

• blackcemre kullanıcısına yanıt

yok hocam ben şaka olarak söyledim. alınmayın. yoksa istediğinizi yazabilirsiniz tabi.

• BackConnect kullanıcısına yanıt

hocam ayrı uygulama olması neyi değiştirecek ki. yani sadece pusula kullanılacak. orijinal pusula uygulaması var mı diye yazmışta ona istinaden yazmıştım. iyi ya da kötü bilemem. kişiden kişiye göre değişir.

• grisales G kullanıcısına yanıt

çok iyi kit yapmışlar.

• Arkadaşlar merhaba, bende s24 ultra dan geçtim, temiz kurulum yaptım şimdi albümleri s25 ultra ya almak istiyorum, ebatları çok büyük, aktarımı temiz kurulumu bozmadan nasıl yapabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlacınız burada. PC'de, tablette, telefonda kullanıyorum gerçekten çok başarılı. Her iki cihazın wifisi açık olsun ama herhangi bir modeme bağlı olmasınlar. Bu şekilde çok daha hızlı transfer yapıyor.

samsung tr
    Quick Share | Uygulamalar ve Hizmetler | Samsung Türkiye
    https://www.samsung.com/tr/apps/quick-share/
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, sabah bir dosya gönderdim quickshare üzerinden fakat bir dahaki denememde günlük 10 GB sınırınız var dedi ayrıca gönderi tamamlandı ama ne galeride ne dosya yöneticisinde bulamadım fotoğrafları s25 de.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Arama kısmını dün kullandım, açıkçası çok fikir sahibi olamadım. Bu ürün bana göre çok pahalı ama yeterince fikir sahibi olursam alırım diye düşünüyorum en azından samsung'a küçük bir tepki olur.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Çoook şükür :) hadi gözün aydın... hayırlı olsun.. güzel günlerde kullan...

• saydam330 S kullanıcısına yanıt

10 gb diye bir şey ilk defa duydum, ben sürekli kullanıyorum ve klasör boyutları 50-60 gb.

Download klasörü içerisinde alınan dosyaları görebilirsiniz.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Cihaz teslimatları tamamlanmak üzere, yakında ikinci aşamaya geçer konu  

• Luminouse L kullanıcısına yanıt

Global varyantlılarda uçak moduna alındığında bluetooth hariç bağlantılar kapanırken S25 Ultra da kapanmıyor.

Bir diğer fark ettiğim ise son yıllarda uçak moduna geçiş ve çıkışta ( her iki yönde de ) anında tıklandığı gibi yapmıyor baya baya bekliyor sanki kasılıyor gibi ama bu durumu S25 Ultra da görmedim lakin en başta dediğim absürt bluetooth bile kapatılıyor! Bu özellik birkaç Android sürümü öncesinde Bluetooth her daim uçak modunda da açık kalırdı ...

Sizde nasıl peki ?

Pil ekran süresi falan o işler de ufak ufak tamamlanıyor.. kılıf ekran koruyucu işi mecrasında yürüyor.. pek bişi kalmadı sanki.. 1 aya buralar da süt liman olur inşallah :) :)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Daha server kayıtçılar gelecek  

Onları sen ayrı bi konuya al abi :) smart abimiz de kızıyor zaten... onları bize bulaştırma gözünü seviim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutismail

Arama kısmını dün kullandım, açıkçası çok fikir sahibi olamadım. Bu ürün bana göre çok pahalı ama yeterince fikir sahibi olursam alırım diye düşünüyorum en azından samsung'a küçük bir tepki olur.

Benim attığım linki inceleyin.

Hallettim, ben barkod paylaşarak yaptığım için öyle olmuş yakın cihazlar seçince düzeldi, tekrar teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 992993994995996
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.