Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra daha büyük ekran ve daha ince çerçeve ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra daha büyük ekran ve daha ince çerçeve ile gelecek
    Samsung Galaxy S25 Ultra hakkında son zamanda bazı önemli bilgiler gün yüzüne çıktı. Samsung, yeni amiral gemisi ile birlikte son birkaç modeldeki tasarım anlayışını değiştirecek gibi görünüyor. Artık köşeli hatlar yerine Galaxy S25 Ultra’da daha yuvarlatılmış köşelere geçiş yapılacak. Şimdi ise Galaxy S25 Ultra’nın ekranına dair bilgiler paylaşıldı.

Daha ince çerçeve, daha büyük ekran

Samsung Galaxy S25 Ultra’nın geleneklere sadık kalarak Ocak 2025’te tanıtılması bekleniyor. Galaxy S25 Ultra, yeni tasarımın yanında yine yeni bir yazılıma da ev sahipliği yapacak. Samsung’un One UI 7.0’de önemli değişiklikler yapacağı bir süredir dillendiriliyor. Bununla birlikte yeni tasarım Galaxy S25 Ultra'nın ekran boyutunu ve çerçevelerini de iyileştiriyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra daha büyük ekran ve daha ince çerçeve ile gelecek
    Genellikle güvenilir bir duyumcu olan Ice Universe’e göre Galaxy S25 Ultra, 77,6 mm genişliğinde bir gövdeye ve 6,86 inçlik bir ekrana sahip olacak. Karşılaştırma olması açısından, Galaxy S24 Ultra 79 mm genişliğinde bir gövdeye ve 6,79 inçlik bir ekrana sahip. Dolayısıyla eğer bilgiler doğruysa Samsung, yeni amiral gemisinde daha dar bir gövdeye daha büyük bir ekran sığdıracak.

Dahası Galaxy S24 Ultra’da olan 3,35 mm’lik ekran çerçevesinin Galaxy S25 Ultra’da 2,3 mm’ye ineceği aktarılıyor. Dolayısıyla telefonun yüzde 31 daha ince çerçevelere sahip olacağı anlamına geliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 Ultra batarya konusunda hüsrana neden olabilir

Bunlara ek olarak Galaxy S25 Ultra'nın tüm bölgelerde Snapdragon 8 Gen 4 çipini kullanacağı söyleniyor. TSMC tarafından 3nm sürecinde üretilen yeni işlemcinin Oryon çekirdeklerini kullanması bekleniyor. Ayrıca bu yonga, yüzde 40 daha hızlı yeni Adreno 8 serisi GPU'yu kullanacak. OIS'li 200MP birincil arka kamera, 50MP ultra geniş kamera, iki adet 50MP telefoto kamera (3x ve 5x optik zoom) ve 12MP selfie kamerası da diğer detaylar arasında. Son olarak görünüşe göre Galaxy S25 Ultra, 5,000mAh batarya kullanmaya devam edecek ve 45W hızlı şarj özelliğine sahip olacak.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s25-ultra-screen-size-thinner-bezels/

• Samsung amiral gemileri ülkemizde çıkış tarihinde alınmaz, onu da hesaba katın bence. 5-6 aya acayip indirimler geliyor Türkiye'de. Yanında çek, kulaklık falan birsürü şey veriyorlar sonradan.

Yani S25 çıkacak üstüne 5-6 ay bekleyip alırsanız tam mantıklı oluyor. Yoksa indirimleri görünce üzebilir. Ama indirimlerden sonra gayet alınabilir cihazlar oluyor.

• S24 ultra düşünüyorum beklemeye değer mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RS94 kullanıcısına yanıt
    Değerinin düşeceğini göze alırsanız tercihi sizin yapmanız gerekir. IOS kullanmaktan çekinmiyorsanız 16 pro nun tanıtımıda yakın.

• niye kenarlarını köşeli yapıyorlar.

telefon zaten ağır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay bee... 0,7 mm ekran daha geniş diye haber yapmışlar. Vay anasını sayın seyirciler...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    iphone 13 kullanıyorum şuan. 2016 dan beridir de iosdayım. Isınma ve pil durumundan dolayı soğuttu artık beni.

Samsung amiral gemileri ülkemizde çıkış tarihinde alınmaz, onu da hesaba katın bence. 5-6 aya acayip indirimler geliyor Türkiye'de. Yanında çek, kulaklık falan birsürü şey veriyorlar sonradan.

Yani S25 çıkacak üstüne 5-6 ay bekleyip alırsanız tam mantıklı oluyor. Yoksa indirimleri görünce üzebilir. Ama indirimlerden sonra gayet alınabilir cihazlar oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galiba bu sene iphone yerine bunu tercih edeceğim hem fiyat olarak daha uygun hem de özellik daha fazla vakıfbankın elektronik harcamlaara özel 500 tl world puanı varmış o kampayayla alabilirim size de fikir olsun https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/elektronik-esya-alisverisinize-500-tl-worldpuan-36905

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    O köşeler telefonu satma nedenim.

• quote:

Dolayısıyla eğer bilgiler doğruysa Samsung, yeni amiral gemisinde daha dar bir gövdeye daha büyük bir ekran sığdıracak.

Gövdeyi daraltmak yerine aynı tutup batarya kapasitesini geliştirecek şekilde boş alan bıraksalar daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vain kullanıcısına yanıt
    Yd cihaz düşünüyorum hocam

Onda da kayıtın 49 bine çıkması durumu var. Erken davranmak lazım o zaman zamdan önce çıkarsa.

• Şunun bataryasını 6.000mah yap Samsung...

Alooooooooooooo

• Adamlar 45W'a takıldı kaldı ya. Sırf bu yüzden Xiaomi kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung S25 Razor Edge Edition

15 senedir iphone kullaniyorum saha isinma problemi yasatan gormedim iyi sallamissin

• dmncyr D kullanıcısına yanıt
    Sallayarak elime ne geçecek arkadaşım iyi misin?
    Bursadaysan gel vereyim telefonu yarım saat bi bak 😂😂😂😂

• Samsung Galaxy S25 Ultra daha büyük ekran ve daha ince çerçeve ile gelecek
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt

Bu benimde çok hoşuma gidiyor maalesef galiba bir konseptten öteye gidemeyecek galiba yada rafa kalktı tanıtım olsa ilk müşterilerinden biri olabilirim katlanabilirlerden daha fazla rağbet görecek eminimki ama hala tanıtım yapmıyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.