S25 plusun aynı S10 plus gibi kavisli ekranla ve oval köşeli geleceğini söylemişlerdi bunun hakkında kesin bilgi var mı? S10+ kullanıyorum ve bu tasarımda kaviste cihaz çıkarmıyor samsung umarım s25 serisinde çıkarır artık. |
Samsung Galaxy S25 Ultra daha büyük ekran ve daha ince çerçeve ile gelecek (2. sayfa)
-
-
TR den alan mi kaldi hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkartacaklarını sanmıyorum. S24 serisinde düz ekrana geçtiler. Kavisli ekran üretimi daha pahalı, ekran koruyucularda sıkıntılar yaşanabiliyor, kavisli ekranlar daha kolay hasar alıyor, kavisli ekran sevmeyen insanların sayısı en az kavisli ekran sevenler kadar var. Haliyle kavisli ekrana dönmek için çok bir sebepleri yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adamlar zaten çerçevesiz ekran yapabiliyor bkz: edge cihazlar. Son kullanıcı teknolojisi duraklama dönemine girdi gibi geliyor bana. Yerinde sayıyor bütün şirketler var olan şeyleri değiştirip allayıp pullayıp önümüze yenilik diye koyuyorlar. Büyük yenilikler bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 23 Ağustos 2024; 18:39:6 > -
ya arkadaş 1mm daha kalın/geniş olsun ama bataryası daha büyük olsun. ne bu incelik hastalığı?
-
Samsung 1 ınch kamera koymalı ve sony ile çalışmalı düşük sarj hızını bırakmalı ve 7000 batarya koymalı bende M51 var batarya bitmyor.Bu arada samsung en güzel telefonları s7 edge ve note 9 modelleriydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 24 Ağustos 2024; 13:51:7 >
-
Eskiden Sony ile çalışıyordu. S6 Edge’de bazı modeller Sony kameralı bazıları Samsung ISOcell idi. Benim aldığım s6 Edge Sony’li kardeşiminki Samsung’lu çıkmıştı. Aralarında bariz fotoğraf kalitesi farkı vardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende M51 var 7000 batarya bitmiyorquote:
Orijinalden alıntı: FısFısssŞunun bataryasını 6.000mah yap Samsung...
Alooooooooooooo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung ürünleri cıktıktan sonra almayın en az 7 ay sonra yarı fiyata düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X