|
Bildirim
Sızıntılara bakılırsa s24'ün üzerine kayda değer bir yenilik getirmemişler. Aynı iPhone gibi sadece işlemci ve ufak tefek değişikler yapılmış o kadar. Bu sene çıkan telefonlar fiyasko benim açımdan.
|
Samsung gerçekten işi artık sulandirmaya başladı işlemci dışında hiç bir değişiklik yok Apple benzemeye çalışma samsung bey
|
S22’den beri işlemci dışında herşey aynı
|
Koskoca samsung firması kaç yıldır yeni sensör bulamıyor mu, bulmak mı istemiyor anlamıyorum. Çinli firmalar eskiden leş gibi çekerdi. Şimdi aynısını samsung için söylüyoruz. İlginç valla.
|
Samsung da iyice apple a benzemeye başladı. Tamam kamera kötü değil. Başarılı sayılabilir. Ama 3 jenerasyondur aynı kamerayı kullanmak da biraz işin kolayına kaçmak oluyor. Bari düşük ışık video performansını apple düzeyine çıkarsalar.
|
Süreyya Hanım bile daha çok değişmiştir |
Ve hızlı şarj desteği ile daha büyük batarya
|
Emin olun, hiçbir cep telefonu firması Samsung kadar sahtekar değildir. Kendi ürettiği birçok bileşeni çok basit güncellemelerle sürekli "yeni" diye yine kendi telefonlarına koyup, üstüne fiyat ekleyerek satıyor.
Bunu bir Samsung kullanıcısı olarak söylüyorum. |
Zamanında söyledim aynı donanımları cakmaktan bikmadilar diye linc yemiştim yine aynı durum yine fanboylar gelir şimdi 🤣 oy apkye verip enflasyona söven kitle gibi aynı
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 29 Aralık 2024; 16:52:39 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kamerası yeni tanıtıldığına göre seri üretimdeki S25 serisinde kullanılması imkansızdır. İnce telefonlar için düşünüldüğünden kesinlikle S25 Slim e yani yaza doğru çıkması beklenen S25 Slim de göreceğiz. |
|