Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın kamera detayları netleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra, serinin geri kalanıyla beraber 22 Ocak'ta tanıtılacak. Bugüne kadar telefonla ilgili birçok detay ortaya çıktı. Yeni sızıntı ise telefonun kameralarıyla ilgili ayrıntılı bilgileri ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın kamera özellikleri

Sızıntıya göre Galaxy S25 Ultra, S24 Ultra ile neredeyse aynı kamera sensörlerine sahip olacak.

• 200 MP Samsung ISOCELL HP2 (1/1.3", 0.6µm-2.4µm), f/1.7, 23 mm, ana kamera

• 12 MP Sony IMX754 (1/3.52", 1.12µm), f/2.4, 67 mm 3x zum, telefoto kamera

• 50 MP Sony IMX854 (1/2.52", 0.7-1.4µm), f/3.4, 111 mm 5x zum, periskop telefoto kamera

• 12 MP Samsung ISOCELL S5K3LU (1/3.2", 1.12µm), f/2.2, 26 mm, ön kamera

Galaxy S25 Ultra'nın kamera kurulumundaki tek değişiklik ultra geniş açılı sensörde gerçekleşecek. 12 MP'lik önceki sensörün yerini 50 MP çözünürlüğe, 1/1.57" büyüklüğe ve 1.0 µm piksel boyutuna sahip Samsung ISOCELL S5KJN3 (GN3) sensörü alacak.

Ayrıca Bkz.Apple, iPhone 17'de nihayet yüksek yenileme hızına geçiş yapabilir

Samsung'un geçtiğimiz ay tanıttığı daha kompakt ve gelişmiş ALoP ((All Lenses on Prism) telefoto kamera tasarımının S25 Ultra'da kullanılıp kullanılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_ultra_camera_leak_lists_pretty_much_identical_sensors_to_the_s24_ultra-news-65889.php
    Kaynak:https://x.com/AssembleDebug/status/1872707699147968542

• Sızıntılara bakılırsa s24'ün üzerine kayda değer bir yenilik getirmemişler. Aynı iPhone gibi sadece işlemci ve ufak tefek değişikler yapılmış o kadar. Bu sene çıkan telefonlar fiyasko benim açımdan.

• S22’den beri işlemci dışında herşey aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Makyaj Yapıp Sürüyorlar Kayda Değer Bir Yenilik Yok...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar degil miydi, farkindayiz cok yenilik yapanadik, özür dileriz diye.

Yine ayni seylerle geliyorlarsa bi dahakine özür kabul etmiyoruz 😀

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Ön kamerayı ne zaman gizlicekler çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 29 Aralık 2024; 16:52:39 >
  • Koskoca samsung firması kaç yıldır yeni sensör bulamıyor mu, bulmak mı istemiyor anlamıyorum. Çinli firmalar eskiden leş gibi çekerdi. Şimdi aynısını samsung için söylüyoruz. İlginç valla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kamerası yeni tanıtıldığına göre seri üretimdeki S25 serisinde kullanılması imkansızdır. İnce telefonlar için düşünüldüğünden kesinlikle S25 Slim e yani yaza doğru çıkması beklenen S25 Slim de göreceğiz.

https://semiconductor.samsung.com/us/news-events/tech-blog/samsung-isocell-alop-camera-technology-brightens-the-night-but-keeps-the-camera-slim//

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın kamera detayları netleşti

• Cep telefonları yeni yeni renklenmeye başlarken inovasyon çoktu. O kadar hızlı ilerledi ki sonra duvara tosladı. Kayda değer bir heyecan verici yenilik göremiyoruz maalesef. Artık markaların dertleri yıl sonu kâr oranını dünyaya gururla açıklamak. Başka bişey değil.

• Ne yani yine mi ana kamera vs aynı sensör. Yuh lan size.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Ve hızlı şarj desteği ile daha büyük batarya

• Samsung gerçekten işi artık sulandirmaya başladı işlemci dışında hiç bir değişiklik yok Apple benzemeye çalışma samsung bey

• Bu yaz piyasaya girerse s25 ultra mı daha mantıklı s24 ultra mı

• Sürekli aynı kamera. Çinliler aldı başını gitti daha denklanşör hızı sorununu çözemedi Samsung yazık.

• Yahu kardeşim isocell sensörler düşük ışıkta verimli olmuyor neyin ısrarı bu? Çinliler bile Sony lyt kullanıyor ondan sonra pazarı kaptırdık diye zırlıyosunuz. Bu kafayla devam...

• essizbenzersizlezzet E kullanıcısına yanıt
    Hangisinin server kaydı çıkarsa o 😁

• İyice apple'a benzedi bunlarda ha.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Ben bunu bekliyorum. Ekran altı kamera işi çözülene kadar yeni model alıycam..

• Emin olun, hiçbir cep telefonu firması Samsung kadar sahtekar değildir. Kendi ürettiği birçok bileşeni çok basit güncellemelerle sürekli "yeni" diye yine kendi telefonlarına koyup, üstüne fiyat ekleyerek satıyor.
    Bunu bir Samsung kullanıcısı olarak söylüyorum.

• Zamanında söyledim aynı donanımları cakmaktan bikmadilar diye linc yemiştim yine aynı durum yine fanboylar gelir şimdi 🤣 oy apkye verip enflasyona söven kitle gibi aynı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.