Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın kamera detayları netleşti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung da iyice apple a benzemeye başladı. Tamam kamera kötü değil. Başarılı sayılabilir. Ama 3 jenerasyondur aynı kamerayı kullanmak da biraz işin kolayına kaçmak oluyor. Bari düşük ışık video performansını apple düzeyine çıkarsalar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamerda detayları netleşmiş ancak ALoP net değil.
    Yani tam netleşememiş, halen bulanık.

• Yıllardır aynı kamera , işlemci sanki çok şeyi değiştirecek. Bi zahmet güncelleyin artık şu kamerayı

• Süreyya Hanım bile daha çok değişmiştir

• Donanım pek farklı değil. Tasarım ise geriye gitmiş. Fiyatlar düşünce S24 Ultra almak için iyi fırsat.

• Her sene nasıl bir devrim bekleniyor anlamadım. Son 3 yıldır aynı muhabbet ama bakıyorum 3 yılda ai geldi, güneş altında parlamayan ekran geldi, sosyal medyadaki kalite kaybını giderdiler, one ui 7 ile animasyonlarda ciddi atılım yapacaklar vs vs. İnsanlar sanıyor ki iPhone 4 dönemi gibi her sene ultra mega bir şey çıksın.

Bu senenin olayı da yeni elite işlemciler. ilk defa yeni bir mimariye geçiliyor işte. Daha ne inovasyon bekleniyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 30 Aralık 2024; 11:50:31 >
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt

Özel bir inovasyon değil de 3-4 senedir adamlar aynı sensörü kullanıyor. Panel kalitesi de Apple'ınkinden bir tık daha düşük. İşin komiği Apple'a satan da yine samsung bu da komik oluyor yani.

• Kamera sensörü hiç ilerlemiyor bir birine yakın veya aynı sensör kullanılıyor seriler arasında çok ufak bir fark ile göz boyamaya çalıyor ins yalan çıkar sağlam bir sensör ile gelir

• ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Fanboyluk da bir dünya markası 🤡, Çinliler kamera hızlı şarj batarya kapasitesi mükemmel şeyler yapıyor samsung 3 yıldır işlemci hariç hiç bir ilerleme kaydedemedi sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım, ya Telefoto lens ile çekilebilir samsung'un bunda. Haberi yok hala ilkel kamera teklonojisini dayatmaya devam ediyor dxomark'da orta segment telefonlarla yarışıyor samsung, siz böyle yaptıkça devam da edecek nasıl olsa enayi çok

• Zaten telefonun performanslari genelde iyi ama su kamera ve zoom olayını gelistirin kac senedir ayni hatta gecenseneden bile zoom kotu.. samsun ultra

• S23 ULTRA kullanmıyorum ama işlemcisen başka farklı birşey yok samsung ve apple artık para kaybı. Cinli markalar ise ayrı bir dert. En iyisimi Teslanın çıkaracağı telefonu beklemek oda gerçekse eğer

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.