|
Samsung Galaxy S25 ve S25 UItra'nın maket görüntüleri sızdı: İşte tasarımı
-
-
Android artık apple'ı solladı.Teknoloji anlamında üstünlüğünü devam ettiriyor.
-
Exynostaki ısrarlarını anlamış değilim arkadaş, olmuyor işte. Milleti samsungdan soğutmadan vazgeçseler keşke şu işlemciyi üretmekten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
snap.gen 4 kullanacak yazıyor? tamamını okumadın sanırım
-
Köşeler yuvarlatilmis nihayet. S23U ve S24U kılıfsız kullanımda avuç içine batıyor bir süre sonra rahatsızlık veriyordu bu sorun ortadan kalkar.
samsung alınmaz yazılımla telefonu ağırlaştırıp çöp ediyorlar. İphone almak en mantıklısı.
-
Babamın Samsung s9 u var kaç senelik telefon kasmıyor algı yaratma Samsung diğer androidlere benzeme Apple kullanan biri olarak söylüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neyin algısı yalan mı borcumuz var. Samsung'a hayatta para vermem. İsteyen istediğini alabilir banane zaten benim için samsung bitmiştir. Bildiğin çöpe para vermişiz zamanında
-
Ya bu kadar ince olmasına gerek yok bunun yerine batarya arttırılmalıydı. Düz s25 için yorumum.
-
Öeeeeeeeeh.
Destuuurrrrr.
Arkadaşıma verdiğim M51 dahil...
Şuanda kullandığım ve hiç fabrika ayarlarına bile sıfırlamadığım S23 Ultra....
Babama aldığımız Galaxy A55...
EN
UFAK
BİR
YAVAŞLAMA
YOK.
-
Katılıyorum.
Çinliler giriş telefonlarına bile 5.000mah koymaya başladı. Bir de onlarda 120w hızlı şarj falan var.
Samsung M51'de yaptığı gibi yüksek kapasite işine girmeli. Ya da hiçbir şey yapamıyorsa ayıp olmasın diye 45w'dan hızlı şarj ver artık yahu...
Tamam bir kere patladın, çinliler nasıl patlamıyor...
-
Sonunda ele batan sivri tasarımdan kurtulmuş belki alırım bu sefer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 senedir note 9 kullanıyorum hala yağ gibi akıyor çok memnunum.
Linus Sebastian bile kullanıyorsa boş yapmasınlar diyorum.
Bir senedir s24 ulltra kullanıyorum 15 pro dan gectım daha uygun daha ıyı ekran daha ıyı batarya ömrü daha ıyı İA ısınma sorunu yok devamlı güvenlik güncellemesi alıyorum ıyı mı ettım geçmek ile tabıkı de hayır iphone 15 pro cok ıyı guzel telefon ama bu saydığım kriterler benım için önemli yarın baska bır marka daha iyisini yapsın ona geçerim apple olur samsung olur huawei olur herkesin telefon kullanış biçimi farklıdır 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyelka -- 22 Ekim 2024; 10:38:27 >
Telefonlar daha bebe yaşında daha dur biraz yıllansın görürsün çöpü möpü. Çöplere para verecek kadar fukara olmadık...
-
8 yaşında donma kasma yapıyor az sabret başlar yakın zamanda.
-
Seni ciddiye alıp yanıt verende kabahat...
Okudum da ben s24 serisi için yazdım zaten. S23te çok güzel randımanı tutturdular, s24te tekrar bi exynos denemesi yaptılar ya, ona ithafen yazdım. S25 için söylemedim yani.
7.35mm hmm... Kenarları kavisli olsaydı daha ince hissettirirdi. Ama o zaman da elden çabuk kayıyor. Samsung iyi hoş da şu tasarım işini beceremiyor gibi geliyor bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Babamın Samsung s9 u var kaç senelik telefon kasmıyor algı yaratma Samsung diğer androidlere benzeme Apple kullanan biri olarak söylüyorum
|
Android artık apple'ı solladı.Teknoloji anlamında üstünlüğünü devam ettiriyor.
|
Öeeeeeeeeh. Destuuurrrrr. Arkadaşıma verdiğim M51 dahil... Şuanda kullandığım ve hiç fabrika ayarlarına bile sıfırlamadığım S23 Ultra.... Babama aldığımız Galaxy A55... EN UFAK BİR YAVAŞLAMA YOK. |
Benzer içerikler
- netflix fiyat
- gif yapma
- instagram şifremi unuttum
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- whatsapp arama kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X