Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 ve S25 UItra'nın maket görüntüleri sızdı: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 ve S25 UItra'nın maket görüntüleri sızdı: İşte tasarımı
    Samsung’un önümüzdeki yıl tanıtacağı Galaxy S25, 25+ ve S25 Ultra modelleri hakkında sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Bildiğiniz üzere serinin amiral gemisi modeli, geçtiğimiz yıl titanyum çerçeve başta olmak üzere bir dizi yeniliklerle karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise, Galaxy S25, S25+, S25 Ultra'nın maket görüntüleri ortaya çıktı. Gelin tasarımına hep birlikte göz atalım.

Galaxy S25, S25+, S25 Ultra maket görüntüleri ortaya çıktı

Hatırlayanlar olacaktır, Galaxy S25 Ultra'nın tasarımı ilk kez geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmış ve telefonun yuvarlatılmış köşelere ve düz kenarlara sahip olacağı doğrulanmıştı. Son sızıntılar ise bunu doğrular nitelikte. Aktarıldığı kadarıyla Samsung, Galaxy S25 serisinde minimalist tasarım anlayışını sürdürecek.

Samsung Galaxy S25 ve S25 UItra'nın maket görüntüleri sızdı: İşte tasarımı
    Buna göre Galaxy S25'in boyutları, selefinin 147 x 70.6 x 7.6 mm boyutlarına kıyasla 146,94 x 70,46 x 7,25 mm ölçülerinde olacak. Galaxy S25 Plus'ın ise 158,44 x 75,79 x 7,35 mm ölçülerinde tanıtılacağı belirtiliyor. Bu da selefinden 0,35mm daha ince. S25 Ultra ise, 162,82 x 77,65 x 8,25 mm boyutlarında geliyor. Kıyaslamak adına S24 Ultra, 162.3 x 79 x 8.6 mm boyutlarında satışa çıkmıştı.

• Galaxy S25: 146,94 x 70,46 x 7,25 mm

• Galaxy S25+: 158,44 x 75,79 x 7,35 mm

• Galaxy S25 Ultra: 162.3 x 79 x 8.6 mm

Galaxy S24 serisinin sevkiyat rakamları açısından başarısı göz önüne alındığında, Samsung muhtemelen bu ivmeyi devam ettirmek istiyor. Ancak tasarımsal yeniliklerin yanı sıra, yonga seti bölümünde bir kez daha eskiye döneceğiz. Bildiğiniz gibi Samsung, Şubat 2023'te tanıtılan Galaxy S23 modellerinde yalnızca Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy işlemciye yer verdi.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 Ultra'nın renk seçenekleri ortaya çıktı

Şirketin mevcut amiral gemisi Galaxy S24 ve S24 Plus ise, satıldığı bölgeye göre Snapdragon ve Exynos kurulumundan güç alıyor. Galaxy S25 serisinde ise Exynos 2500'de yaşanan fabrikasyon sorunları nedeniyle tüm modellerin Snapdragon 8 Gen 4'ten güç alması bekleniyor.

Galaxy S25, S25 ve S25 Ultra ne zaman tanıtılacak?

Samsung, Galaxy S24 serisini Ocak 2024'te tanıttı. Bu nedenle, Galaxy S25 serisinin Ocak 2025'te piyasaya çıktığını görebiliriz. Şu anda S25 serisinin fiyatlandırması hakkında herhangi bir bilgi yok.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/21/galaxy-s25-s25-s25-ultra-dimensions-revealed-slimmer-than-s24-series/

• Android artık apple'ı solladı.Teknoloji anlamında üstünlüğünü devam ettiriyor.

• Exynostaki ısrarlarını anlamış değilim arkadaş, olmuyor işte. Milleti samsungdan soğutmadan vazgeçseler keşke şu işlemciyi üretmekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    snap.gen 4 kullanacak yazıyor? tamamını okumadın sanırım

• Köşeler yuvarlatilmis nihayet. S23U ve S24U kılıfsız kullanımda avuç içine batıyor bir süre sonra rahatsızlık veriyordu bu sorun ortadan kalkar.

• samsung alınmaz yazılımla telefonu ağırlaştırıp çöp ediyorlar. İphone almak en mantıklısı.

• blackkugu61 B kullanıcısına yanıt
    Babamın Samsung s9 u var kaç senelik telefon kasmıyor algı yaratma Samsung diğer androidlere benzeme Apple kullanan biri olarak söylüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KeremMuşdal 5GAVZ K kullanıcısına yanıt

Neyin algısı yalan mı borcumuz var. Samsung'a hayatta para vermem. İsteyen istediğini alabilir banane zaten benim için samsung bitmiştir. Bildiğin çöpe para vermişiz zamanında

• Ya bu kadar ince olmasına gerek yok bunun yerine batarya arttırılmalıydı. Düz s25 için yorumum.

Öeeeeeeeeh.

Destuuurrrrr.

Arkadaşıma verdiğim M51 dahil...

Şuanda kullandığım ve hiç fabrika ayarlarına bile sıfırlamadığım S23 Ultra....

Babama aldığımız Galaxy A55...

EN

UFAK

BİR

YAVAŞLAMA

YOK.

• ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt

Katılıyorum.

Çinliler giriş telefonlarına bile 5.000mah koymaya başladı. Bir de onlarda 120w hızlı şarj falan var.

Samsung M51'de yaptığı gibi yüksek kapasite işine girmeli. Ya da hiçbir şey yapamıyorsa ayıp olmasın diye 45w'dan hızlı şarj ver artık yahu...

Tamam bir kere patladın, çinliler nasıl patlamıyor...

• Sonunda ele batan sivri tasarımdan kurtulmuş belki alırım bu sefer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    6 senedir note 9 kullanıyorum hala yağ gibi akıyor çok memnunum.

• yakup67 Y kullanıcısına yanıt
    Linus Sebastian bile kullanıyorsa boş yapmasınlar diyorum.

• Bir senedir s24 ulltra kullanıyorum 15 pro dan gectım daha uygun daha ıyı ekran daha ıyı batarya ömrü daha ıyı İA ısınma sorunu yok devamlı güvenlik güncellemesi alıyorum ıyı mı ettım geçmek ile tabıkı de hayır iphone 15 pro cok ıyı guzel telefon ama bu saydığım kriterler benım için önemli yarın baska bır marka daha iyisini yapsın ona geçerim apple olur samsung olur huawei olur herkesin telefon kullanış biçimi farklıdır 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyelka -- 22 Ekim 2024; 10:38:27 >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt

Telefonlar daha bebe yaşında daha dur biraz yıllansın görürsün çöpü möpü. Çöplere para verecek kadar fukara olmadık...

• yakup67 Y kullanıcısına yanıt

8 yaşında donma kasma yapıyor az sabret başlar yakın zamanda.

Seni ciddiye alıp yanıt verende kabahat...

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Okudum da ben s24 serisi için yazdım zaten. S23te çok güzel randımanı tutturdular, s24te tekrar bi exynos denemesi yaptılar ya, ona ithafen yazdım. S25 için söylemedim yani.

• 7.35mm hmm... Kenarları kavisli olsaydı daha ince hissettirirdi. Ama o zaman da elden çabuk kayıyor. Samsung iyi hoş da şu tasarım işini beceremiyor gibi geliyor bana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.