Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar galaxy s3ümü orjinal kerneline döndürmek için fixboot diye bir şey yükledim odinle ama telefonum açılmamaya başladı samsung galaxy s3 i9300 ekranında kalıyor fixbootla mı alakalıydı ya da odinle atarken bootloader değil de pdae tıklayıp attım ondan mı acaba ama tekrar kernel yüklemeye çalıştım sorunum çözülmedi acil yardım eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bordobereli1

merhaba arkadaşlar galaxy s3ümü orjinal kerneline döndürmek için fixboot diye bir şey yükledim odinle ama telefonum açılmamaya başladı samsung galaxy s3 i9300 ekranında kalıyor fixbootla mı alakalıydı ya da odinle atarken bootloader değil de pdae tıklayıp attım ondan mı acaba ama tekrar kernel yüklemeye çalıştım sorunum çözülmedi acil yardım eder misiniz?

Odin ile orjinal rom yukleyerek telefonu kurtarabilirsiniz ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerek kalmadı sorunumu uğraşlarım sonunda çözdüm 700küsür mblık bi dosya atıp konum silinebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Orijinalden alıntı: bordobereli1

merhaba arkadaşlar galaxy s3ümü orjinal kerneline döndürmek için fixboot diye bir şey yükledim odinle ama telefonum açılmamaya başladı samsung galaxy s3 i9300 ekranında kalıyor fixbootla mı alakalıydı ya da odinle atarken bootloader değil de pdae tıklayıp attım ondan mı acaba ama tekrar kernel yüklemeye çalıştım sorunum çözülmedi acil yardım eder misiniz?

Odin ile orjinal rom yukleyerek telefonu kurtarabilirsiniz ..

teşekkür ederim benim yüklediğim de romdu:)
  • Rica eferim gecmis olsun ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.