Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 + Darty 1644tl* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
10.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

quote:

Orijinalden alıntı: jubar

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Madem çok iddialısınız bu konuda, sipariş verin ve ürün gelince hangi firmadan garantili olduğunu hep beraber öğrenelim.

Nasılsa mesafeli satışlar kuralı gereği 1 hafta içinde iade hakkınız mevcut, paralel ithalat gelirse iade edersiniz.

Darty'nin Paralel ithalat olan bir ürününüde siz koyun hocam?

Olabilir yani paralel ithalat üründe satabiliriz ama dediğim bu ürünü satmıyorlar :) Belkide satıyorlar. İddam satıp satmadıkları değil: Araştırmadan her kafan bir ses çıkması.

M.Hizmetleri ve telpa delillerine dayanarak sattıklarını söyledim. Ha aksini ispat eden varsa tamam derim.

Ürünü alıcam ama bonus karta vade koyuyor . O koyuyor işte :D

1644 world e 8 taksit iyi fiyatmış ya ben one x kullanıyorum ve çok da memnunum ama şeytan bir yandan dürtüyo bunu da alabilrim, telpa garantili ve kayıtlı falansa sonra ikisinden birini satarım, bilmiyorum ne yapsam:)

one x kullanan birisini samsung nasıl dürtüyor

One x in daha iyi bir telefon olduğunu düşünmekle birlikte çok fazla müzik dinleyen biri olarak samsungun ses çipinin daha iyi olması doğrultusunda o telefonu da denemek istediğimden, dürtüyor...

• bazıları sanırım fiyatı yediremiyor yada kabullenemiyor yok öyle yok böyle .

fiyat iyi diger satan yerlerden almaktansa darty den güvenle alırım.

fiyatda ayrıca iyi.
  • quote:

quote:

Madem çok iddialısınız bu konuda, sipariş verin ve ürün gelince hangi firmadan garantili olduğunu hep beraber öğrenelim.

Nasılsa mesafeli satışlar kuralı gereği 1 hafta içinde iade hakkınız mevcut, paralel ithalat gelirse iade edersiniz.

Olabilir yani paralel ithalat üründe satabiliriz ama dediğim bu ürünü satmıyorlar :) Belkide satıyorlar. İddam satıp satmadıkları değil: Araştırmadan her kafan bir ses çıkması.

M.Hizmetleri ve telpa delillerine dayanarak sattıklarını söyledim. Ha aksini ispat eden varsa tamam derim.

Buyur ben sana ispatlayayım. Samsung resmi ithalatçı firması Telpa değildir. Telpa garantisi paralel ithalat olmadığını belirtmez. Darty sattığı ürünlerin bir kısmını şuanda Türkiye deki resmi Samsung Distribütörü olan ve direkt olarak Samsung Kore ye ait olan Samsung Elektronik Türkiye (SETK) den alır ama bir kısım ürününüde kendi yurtdışı bağlantıları sayesinde kendisi ithal eder. Burada satılan ürün resmi Samsung garantili değil, Darty nin kendi anlaşması sayesinde Telpa tarafından sunulan bir garantidir ve gideceğiniz telpa dışı yetkili Samsung servislerinde geçersizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milithian

quote:

quote:

Buyur ben sana ispatlayayım. Samsung resmi ithalatçı firması Telpa değildir. Telpa garantisi paralel ithalat olmadığını belirtmez. Darty sattığı ürünlerin bir kısmını şuanda Türkiye deki resmi Samsung Distribütörü olan ve direkt olarak Samsung Kore ye ait olan Samsung Elektronik Türkiye (SETK) den alır ama bir kısım ürününüde kendi yurtdışı bağlantıları sayesinde kendisi ithal eder. Burada satılan ürün resmi Samsung garantili değil, Darty nin kendi anlaşması sayesinde Telpa tarafından sunulan bir garantidir ve gideceğiniz telpa dışı yetkili Samsung servislerinde geçersizdir.

Telpa / Paralel İthalat ?

• Şeker kardeşim kendi kendine eğlenme. Çok biliyosan Samsung Türkiye genel merkezini ararsın bana bağlanırsın ben sana resmi bilgileri veririm oldumu? Herşeyi biliyorum moduna girme boş boş! Samsung Teknik Servis Departmanında çalışan Mühendis bilmiyor ne dediğini bir sen biliyorsun!
  • yaww ben şunu anlamıyorum niye darty yazmıyor hangi fima olduğunu bence bu zorunlu olmalı ....
  • quote:

Şeker kardeşim kendi kendine eğlenme. Çok biliyosan Samsung Türkiye genel merkezini ararsın bana bağlanırsın ben sana resmi bilgileri veririm oldumu? Herşeyi biliyorum moduna girme boş boş! Samsung Teknik Servis Departmanında çalışan Mühendis bilmiyor ne dediğini bir sen biliyorsun!

Firma adı: Samsung Genel Müdürlük
    Adres: Otakçılar Cad. Flat Ofis No:78 K:3
    Eyüp Merkez, Eyüp, İstanbul - Avrupa
    Telefon Numarası:
    +90 212 467 06 00
    Çağrı Merkezi:
    444 77 11

2 defa aradım az önce ama sürekli operatör hattan atıyor hocam.

Madem samsung mühendisisin. Şirket mailinde elbette vardır. Şirket mailinizi gönderir misiniz?

Veya dahili numaranız nedir? Aradım dahili numarasını biliyorsanız tuşlayın, bilmiyorsanız operatöre bağlanmak için 444 77 11'i arayın dedi.

Operatörü aradım oda suratıma kapandı :) Operatörü aradım M.hizmet temsilcisine ne dicem? Emre Genç teknik servis mühendisiniz diye bir arkadaşa bağlanmak istiyorum desem kafi midir?

• quote:

Şeker kardeşim kendi kendine eğlenme. Çok biliyosan Samsung Türkiye genel merkezini ararsın bana bağlanırsın ben sana resmi bilgileri veririm oldumu? Herşeyi biliyorum moduna girme boş boş! Samsung Teknik Servis Departmanında çalışan Mühendis bilmiyor ne dediğini bir sen biliyorsun!

öncelikle telpa sitesinde alttaki gibi bir ibare var. ayrıca ürün paralel de olsa telpa garantisindeyse bence sorun yok.
    Cep telefonu alanında Samsung, operatör alanında Avea ürünleri dağıtım işimizin önemli bir parçasını oluşturuyor. Hafıza ürünlerinde dünya lideri SanDisk'in; notebook ve mobil aksesuarlar alanında ise dünya lideri Belkin'in Türkiye distribütörüyüz.

samsung a uyuz olmaya başladım zaten. 2 yıldır kullanmadığım buzdolabını servis çağırıp kurdurtmak istedim. gelen servis elemanları artık beyaz eşyalara samsung'un kendisinin servis ve garanti hizmeti verdiğini, benim aldığım tarihte bu ürün distribütör tarafından garanti ve servis verildiği için biz şuan garanti veremeyiz dediler. kuruluma da para istediler. ne arçelik ne beko nede diğer beyaz eşya firmalarında böyle birşey gördüm. eşimin çeyizinde 3 yıllık çamaşır makinasini hemen kurdular. böyle ince hesaplar yaparak müşteriyi kendinden soğutmaktan başka birşey yapmıyor.

edit: burada da telpa adı geçiyor -http://www.samsung.com/tr/support/distributors/distributors.do?page=DISTRIBUTORS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 2 Temmuz 2012; 17:28:27 >

• Bilmediğim için soruyorum telpa samsung distribütörü mü?
    Ben yukarıdaki yazıdan aşırı herkes öyle sansın ama öyle değil manası çıkartıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataliz -- 2 Temmuz 2012; 18:25:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

quote:

1644 world e 8 taksit iyi fiyatmış ya ben one x kullanıyorum ve çok da memnunum ama şeytan bir yandan dürtüyo bunu da alabilrim, telpa garantili ve kayıtlı falansa sonra ikisinden birini satarım, bilmiyorum ne yapsam:)

one x kullanan birisini samsung nasıl dürtüyor

One x in daha iyi bir telefon olduğunu düşünmekle birlikte çok fazla müzik dinleyen biri olarak samsungun ses çipinin daha iyi olması doğrultusunda o telefonu da denemek istediğimden, dürtüyor...

kısa zamanda hoparlörünün bozulacağını unutmamak gerek.

one x iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: kataliz

Bilmediğim için soruyorum telpa samsung distribütörü mü?
    Ben yukarıdaki yazıdan aşırı herkes öyle sansın ama öyle değil manası çıkartıyorum

Cep telefonu alanında resmi distirbütör telpa ve samsung türkiyedir.

beyaz eşyaları anadolu grubu getiriyordu bir aralar

kalan elektroniklerdede koyuncu bakıyordu

şuan samsung türkiye resmi distirbitör bütün ürünlerde ama cep telefonunda telpada resmi dir
  • yurtdışından s3 gelir kayıtlı 1500 e alırlar da garanti yok. paralel ithalat da olsa 2 yıl tr garantili cihaza laf söyleniyor ki komik. Anlatmak istediğim şansınıza cihazı aldığınızda ilk hafta sağlamsa sonrasıda çok çok nadir arızalanan çıkıyor zaten garanti falan bahane. Telpa garantili S2 kullanıyorum ürünün sesinde sorun var deyip servise verdik format atıp geri yollamışlar ki ben yapamıyordum ya. Bu cihazlarda tamir olayı yok gibi zaten hiç olmazsa bilindik bi yerden alınki 1 ay içerisinde sorun olursa değişim hakkınız olur. Saygılar.
  • Bir şeyi anlamanız gerekiyor. Samsung Elektronik dışında dağıtılan ürünler paralel ithalat olarak geçer buna Telpa da dahildir. Bu doğrultuda sizin göstermiş olduğunuz ürün de paralel ithalattır doğal olarak. Ancak gördüğüm kadarıyla sen paralel ithalatın ne anlama geldiğini anlamak konusunda bazı sıkıntılar çekiyorsun. Paralel ithalat senin gördüğün ve telaş yapmayı gerektirecek refurbished benzeri bir durum değildir. Anlayacağın bu göstermiş olduğun ürün Telpa'nın kendi garantisi altındadır ve bir sorun olduğunda da onlar ilgilenecektir tek fark bu, tabi alıp almamak size kalmış.
  • Samsung cep telefonlarında Telpa, C5, Başarı da paralel ithalat denilebiliyorsa sıkıntının kimde olduğu belli.

Darty hep telpa distribütör garantili ürünler satmaktadır, hem de ithalatçı garantili ibaresiyle paralel ithalat ürünleri satmakta. Samsung cep telefonu ürünlerinde de bu söz konusu. O nedenle Telpa nın bayi listesinde olması her samsung ürününün distribütör olduğuna işaret değildir. Bu forumda bir çok arkadaşın da söylediği gibi eğer web sitesinde bilgiler ithalatçı garantili olarak girildiyse %90 paralel ithalattır. Eğer yanlış bilgi girilmediyse. Zaten firmaların ithalatçı garantili olarak ibare koyup hangi firmanın olduğunu belirtmemesi, sırf bu kafa karışıklığına yol açmak.

Distribütör garantisi öyledir böyledir ayrı bir durum. Kimisi tercih eder kimisi etmez. Mühim olan ürün hakkında doğru bilgi verilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 2 Temmuz 2012; 20:16:16 >

• Darty nin ucuza sattığı cihazlar paralel ithalatçı firmaları ürünleri, fakat garanti konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Çünkü cihazın arızalanması durumunda ihalatçı firma ile muhatap olmuyorsunuz, tamir için darty ye götürüyorsunuz kendileri ilgileniyor.
    Örnek olarak eşime nokia telefon aldım darty den ithalatçı firma garantisideydi, garanti süresinin dolmasına 1-2 ay kala arızalandı fakat baktımki ithal eden firma kapanmış. Durumu darty ye bildirdim telefonu faturası ile birlikte getirmemi istediler, 2 hafta sonra telefonu tamir ettirip geri verdiler, hatta kamera kapağı kırık olmasına rağmen garanti kapsamında kasasını bile değiştirdiler. Bunun nasıl olduğunu sorduğumda sattıkları üründen tamamen kendilerinin sorumlu olduğunu ve bu tarz durumlarda nokianın kendi servisine gönderdiklerini söylediler. Sanırsam samsung telefonlar içinde aynı durum söz konusu. Hatta bir örnek daha vereyim, galaxy s2 yeni çıktığı zaman darty den abime bir tane aldık, satıcıya telefonu root etmemiz durumunda garanti dışı kalırmı diye sorduğumuzda ithalatçı firma garantili ürünlerde sorun olmadığını diğer resmi distrübitör ürünlerindeki gibi garanti dışı kalmayacağını söyledi.

• Samsung cep telefonlarını inceleyeyim dedim kafam allak bullak oldu :)
    Her bir telefonunun adının başında galaxy varmış bunu anladım :))
    One note niçin bu kadar pahalı iyi not tutulabiliyor mu gerçekten?
    iPad den bile pahalı anlayamadım?
    Düşer mi bir de yakında son sorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Samsung cep telefonlarını inceleyeyim dedim kafam allak bullak oldu :)

aman hocam sen bir süre daha akıllı telefon işine girme, maazallah.
    "one note iyi not tutabiliyor mu''yu okuduktan sonra zaten kendime gelemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Samsung cep telefonlarını inceleyeyim dedim kafam allak bullak oldu :)

aman hocam sen bir süre daha akıllı telefon işine girme, maazallah.
    "one note iyi not tutabiliyor mu''yu okuduktan sonra zaten kendime gelemedim.

• Benzer tartışmayı limango konusunda yaşamıştım. Deja vu oldum. Bknz.http://forum.donanimhaber.com/m_62575711/tm.htm
  • yıllardır samsung'un resmi distribütörü olan telpa'ya paralel ithalat diyerek ahkam kesen insanlar da dolduğuna göre bu forumun da zamanı doldu artık diye düşünüyorum. darty de satılan ürün paralel ithalattir. ha bu garantili olmadığı anlamına gelmez yine garantili ama yanlızca ithal eden firmanın kendi servisi veya anlaşmalı olduğu servislerde tamir ettirilebilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.