Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 + Darty 1644tl* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
10.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konu da adı geçen ürün evo bilişim adında bir firma tarafından garantili darty müşteri hizmetlerinden aldığım bilgi budur.
  • Darty tel ler telpa olsa millet enayimi 1849 gelis fiyati var 1999 a satsin.

Evo da aslinda paralelcilerin arasinda en guvenileni bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @natbolad
    @esesli1975

Mesaj alınmış ortamdan uzaklaşılmıştır
  • bu kadar katakulliye gerek yok benca yeniçarşımda aynı paralel ithalat garantili ürün 1659 lira ama illada darty den almak istiyorum diyorsan o ayrı mesele :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubar

quote:

Orijinalden alıntı: AkhalTeke

Darty de ithalatçı garantili diye satılan ürünler öyle.(Tüm mağazalarda öyle hatta.) Yalan yanlış bilgi verildiği yok.

ozaman M.Hizmetleri salladı mı yahu :) Telpa başarı v.s garanti firmaları tarafından ithal ediliyor dedi.

Özellikle sormak istediğiniz ürünü belirterek sorunca aynı cevabı vermiyorlar. Yani genel telefonların garantisi hakkında öyle bir yorumda bulunmuş m.hizmetleri sanırım.
  • Darty ürün alıp kendimi sıkıntıya sokamam
  • Darty'e mesaj attım bakalım. Garantisini kim veriyor diye. Gerçi bende bitek maximum var. Ne vatan ne darty bana yaramıyor. Yakında vakıfbank world geliyor. İnşallah geldiğinde de bu fiyatlara distribütör ürünü bulabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milithian

Şeker kardeşim kendi kendine eğlenme. Çok biliyosan Samsung Türkiye genel merkezini ararsın bana bağlanırsın ben sana resmi bilgileri veririm oldumu? Herşeyi biliyorum moduna girme boş boş! Samsung Teknik Servis Departmanında çalışan Mühendis bilmiyor ne dediğini bir sen biliyorsun!

" Milithian " rumuzlu arkadaşımız SAMSUNG TEKNİK SERVİS MÜH. olduğunu iddaa etmiş.

Herşeyi benim bildiğimi ama aslında kendisinin SAMSUNG'da çalışan bir teknik müh. olduğunu belirtmişti.

Mesajlarına alıntı yaptım. Kendisine ÖM gönderim. Samsung'u aradım böyle bir arkadaşın olmadığı bilgisini aldım.

Zaten bu kadar tepkiye susması, sallayan kimlik /meslek sorunu yaşayan bir tip olduğununda kanıtıdır.

Milithian yalancı ve sahtekardır. Samsung'da çalışmıyor. Verdiği bilgiler hükümsüzdür. Ortaya bir şey koyuyorsan sonucunu düşün.

Burası DH hocam kusura bakma. Adamı vezirde edeler, REZİL de!

Bu kadar zaman susmam, sizin düşürdüğünüz seviyeye inmemeye çalışmamdandır. Size telefon veya şirket mail adresimi vermememde size zerre güvenmememdendir. Ama işi bu kadar ileriye götürüp beni DH üzerinden rezil edeceğinizi düşünmenizde fazla kaçıyor. Terbiyesizliğin lüzumu yok!

Samsung Galaxy S3 + Darty 1644tl*

Bir tartışmada üste çıkmak için yalan atacak değilim! Kimseyi yok yere karalamayın!

Yine size söylediklerimide açıklayayım. Telpa artık Samsung distribütörü değil, dağıtıcı ve yetkili teknik servisidir. 2010 yılı sonlarına kadar Samsung ürünleri için Türkiyede 3 büyük distribütör bulunmaktaydı. Bunlar beyaz eşya ve televizyonda Anadolu Elektronik, telefonda Telpa ve IT ürünlerinde Koyuncu Elektronikti. Fakat bu tarihte Samsung Türkiye de artık çok büyüdüğünü gördüğünde, bu şirketlerle olan distribütör anlaşmalarını feshetmiş ve kendi kurduğu Samsung Elektronik Türkiye (SETK) şirketinde tüm ürün gamlarını tek çatı altına toplamıştır. Şirketin genel temelleride Anadolu Elektronik üzerine kurulduğu için, onlar tamamen silindiler. Koyuncu ve Telpa da kendi ürün gamlarında Samsung'un yetkili satıcı ve servisliğine devam etmişlerdir. Telpanın kendi sattığı ürünler yine Samsung Türkiye üzerinden gitmektedir, direkt kendisi ithalat yapmamaktadır.

Paralel ithalat olarak adlandırılan ürünler ne merdiven altında üretilmiş nede kaçak yollarla ülkeye sokulmuş ürünlerdir. Samsung için Türkiye de tek resmi distribütör SETK şirketidir fakat diğer elektronik şirketleride yerine göre kendi yurtdışı bağlantıları ile bazı ürünleri ithal edebilirler. Bu ürünler içinde kendileri bazı yetkili servis ağları ile anlaşma yapıp garanti hizmetini bunlar üzerinden verebilirler. Bu tür ürünler Paralel İthalat olarak adlandırılır. Kanun dışı hiçbir yönü yoktur. Telpa da netekim kendi Samsung Yetkili Servis ağı ile Darty ile anlaşıp onların ithal ettikleri ürünler için garanti hizmetini verebilir. Bu ürünlerin hakediş ücretlerini yine doğrudan Darty den alırlar. Benim anlatmak istediğim sadece Paralel ithalat ile Resmi ithalatın farkını açıklamaktı. Resmi ithalat ürünlerin garantisi Türkiye çapındaki tüm yetkili Samsung servislerinde geçerlidir, Paralel İthalat olanlar için ise sadece ithal eden şirketin anlaştığı servis istasyonlarında garanti hizmeti verilir. Fark budur. İstanbul Bilişimde kendisi bazı Samsung ürünlerini ithal eder ve kanunen zorunlu olan 2 yıl garantiyi verir. Onlarda servis hizmetini sadece İstanbulda kendi servislerinde verirler. Böylelikle satış sonrası hizmete harcanan ücret düşer ve daha ucuza ürün satarlar.

Umarım konuyu anlamak isteyenler için yeterince açıklayıcı olmuştur.

@Jubar Umarım kendi iddaalarındaki cesaretinle çıkıp özür dilemeyide bilirsin. Diyebileceğim başka birşey yok.

• quote:

quote:

quote:

Şeker kardeşim kendi kendine eğlenme. Çok biliyosan Samsung Türkiye genel merkezini ararsın bana bağlanırsın ben sana resmi bilgileri veririm oldumu? Herşeyi biliyorum moduna girme boş boş! Samsung Teknik Servis Departmanında çalışan Mühendis bilmiyor ne dediğini bir sen biliyorsun!

" Milithian " rumuzlu arkadaşımız SAMSUNG TEKNİK SERVİS MÜH. olduğunu iddaa etmiş.

Herşeyi benim bildiğimi ama aslında kendisinin SAMSUNG'da çalışan bir teknik müh. olduğunu belirtmişti.

Mesajlarına alıntı yaptım. Kendisine ÖM gönderim. Samsung'u aradım böyle bir arkadaşın olmadığı bilgisini aldım.

Zaten bu kadar tepkiye susması, sallayan kimlik /meslek sorunu yaşayan bir tip olduğununda kanıtıdır.

Milithian yalancı ve sahtekardır. Samsung'da çalışmıyor. Verdiği bilgiler hükümsüzdür. Ortaya bir şey koyuyorsan sonucunu düşün.

Burası DH hocam kusura bakma. Adamı vezirde edeler, REZİL de!

Bu kadar zaman susmam, sizin düşürdüğünüz seviyeye inmemeye çalışmamdandır. Size telefon veya şirket mail adresimi vermememde size zerre güvenmememdendir. Ama işi bu kadar ileriye götürüp beni DH üzerinden rezil edeceğinizi düşünmenizde fazla kaçıyor. Terbiyesizliğin lüzumu yok!

Bir tartışmada üste çıkmak için yalan atacak değilim! Kimseyi yok yere karalamayın!

Yine size söylediklerimide açıklayayım. Telpa artık Samsung distribütörü değil, dağıtıcı ve yetkili teknik servisidir. 2010 yılı sonlarına kadar Samsung ürünleri için Türkiyede 3 büyük distribütör bulunmaktaydı. Bunlar beyaz eşya ve televizyonda Anadolu Elektronik, telefonda Telpa ve IT ürünlerinde Koyuncu Elektronikti. Fakat bu tarihte Samsung Türkiye de artık çok büyüdüğünü gördüğünde, bu şirketlerle olan distribütör anlaşmalarını feshetmiş ve kendi kurduğu Samsung Elektronik Türkiye (SETK) şirketinde tüm ürün gamlarını tek çatı altına toplamıştır. Şirketin genel temelleride Anadolu Elektronik üzerine kurulduğu için, onlar tamamen silindiler. Koyuncu ve Telpa da kendi ürün gamlarında Samsung'un yetkili satıcı ve servisliğine devam etmişlerdir. Telpanın kendi sattığı ürünler yine Samsung Türkiye üzerinden gitmektedir, direkt kendisi ithalat yapmamaktadır.

Paralel ithalat olarak adlandırılan ürünler ne merdiven altında üretilmiş nede kaçak yollarla ülkeye sokulmuş ürünlerdir. Samsung için Türkiye de tek resmi distribütör SETK şirketidir fakat diğer elektronik şirketleride yerine göre kendi yurtdışı bağlantıları ile bazı ürünleri ithal edebilirler. Bu ürünler içinde kendileri bazı yetkili servis ağları ile anlaşma yapıp garanti hizmetini bunlar üzerinden verebilirler. Bu tür ürünler Paralel İthalat olarak adlandırılır. Kanun dışı hiçbir yönü yoktur. Telpa da netekim kendi Samsung Yetkili Servis ağı ile Darty ile anlaşıp onların ithal ettikleri ürünler için garanti hizmetini verebilir. Bu ürünlerin hakediş ücretlerini yine doğrudan Darty den alırlar. Benim anlatmak istediğim sadece Paralel ithalat ile Resmi ithalatın farkını açıklamaktı. Resmi ithalat ürünlerin garantisi Türkiye çapındaki tüm yetkili Samsung servislerinde geçerlidir, Paralel İthalat olanlar için ise sadece ithal eden şirketin anlaştığı servis istasyonlarında garanti hizmeti verilir. Fark budur. İstanbul Bilişimde kendisi bazı Samsung ürünlerini ithal eder ve kanunen zorunlu olan 2 yıl garantiyi verir. Onlarda servis hizmetini sadece İstanbulda kendi servislerinde verirler. Böylelikle satış sonrası hizmete harcanan ücret düşer ve daha ucuza ürün satarlar.

@Jubar Umarım kendi iddaalarındaki cesaretinle çıkıp özür dilemeyide bilirsin. Diyebileceğim başka birşey yok.

Kusura bakma ama hocam ortaya bir söz atıp ortadan kaybolan sizsiniz! Ben araştırma yapıyorum siz araştırmamı çürütüp birde üstüne üstelik ortaya idddavari söz atıp yok oluyorsunuz.

Mesajlarınıza alıntı yapıyorum. ÖM gönderiyorum tık yok.

Bana güvenmemekle alakası yok. Bu gelişi güzel söylenmiş bir söz. Zaten birbirimizi tanımıyoruz kimse kimseye güvenemez bu başka. Zaten şahsına dair bilgi arasam elimle koymuş gibi bulurum SİVAS'lı arkadaşım

" Şeker kardeşim kendi kendine eğlenme. Çok biliyosan Samsung Türkiye genel merkezini ararsın bana bağlanırsın ben sana resmi bilgileri veririm oldumu? Herşeyi biliyorum moduna girme boş boş! Samsung Teknik Servis Departmanında çalışan Mühendis bilmiyor ne dediğini bir sen biliyorsun! "

Bu söz size ait. Bilgi amaçlı aradım ve ulaşmadım. Acaba bu durumda ne düşüneme mi beklersiniz?

Olayı en başta söylediğinizde sözünüzün arkasında dursaydınız bu şekilde bir polemik yaşanmazdı.

Ben aslanlar gibi özür dilemesini bilirim. Yanlış anlaışma varsa özür dilerim hakkını helal et hocam ama yanlış anlışmaya mahal verme lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubar -- 5 Temmuz 2012; 13:50:02 >

• Ben sizin gönderdiğiniz özel mesajı henüz bugün gördüm! Hergün DH ta online olmak gibi bir mecburiyetim yok! Siz benim Samsung da çalışmadığım bilgisini nerden aldınız acaba? Benim söylediklerimin aksini çok net biliyormuşsunuz gibi benim yazdıklarımla dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Size ben neyi nasıl biliyorum onu göstermek istiyorum, 2 gün cevap alamadınız diye, birde Samsung dan bilgide aldığınızı iddaa ederek bana hakaret ediyorsunuz. Gerisinide siz yargılayın.
  • @jubar , o kadar ağıt ithamlarda bulunup , çok sağlam laflar yediniz , ve gördüğüm kadarıyla çok haksızsınız . Ama hala düzgünce özür dilemeyi beceremiyorsunuz , bir sürü laf eveleyip gevelemişsiniz . Ego doğma büyüme size mi ait ? sonradan mı ?
  • Hakkatten ne adamlar var ya yerden iki toz kaldirdim diye kendini firtina sanipta oldugu yerden 30 cm oteye gidemeyen bi nefes gibi hadi tamam kendini firtina sanmaya devam ette nefes gibi kotu kokuyosun be arkadasim bi agzini kapamasini ogren demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telpa da yıllarca bu işi yapmışsa onun da en azından İstanbul da servisleri samsung türkiye kadar vardır herhal ?

Burdaki asıl sorun sanırım arıza olduğunda bazen ilgilenmeden, format atarak geri yollama gibi durumlara paralelcilerde rastlanılmasından mıdır ?
  • quote:

Helal olsun, kapak böyle olur...

• Yeni bir polemik başlatmak istemem söze böyle başlayayım da sonra saatli bomba kucağıma düşmesin.

Vereceğim örnek samsung la alakalı değil ama yinede paylaşmak istiyorum. 9 ay önce aldığım Nokia E6 telefonumda kulaklık girişinde bir problem vardı defalarca servise gitti ve en sonunda telefonumu değişmeyi kabul ettiler ve bu gün yarın kapalı kutuda yeni sıfır bir telefon gelecek. Burada anlatmak istediğim direk Nokia ile temasta bulunmam değişim konusunda emin olmamı sağladı ve nitekim de oldu. Eğer bu paralel ithalat olsaydı böyle bi durumda ne yaparlardı acaba diye kendi kendime sormadan edemedim. Kanuna göre 1 yıl içerisinde belli seferde servise giden telefonda değişim talep etme hakkımız doğuyor ama bu paralel ithalatta geçerli olacak mı? Yada benim karşılaştığım durumu kullanıcı hatası diyip baştan sağacaklar mı? Şahsen benim telefonum defalarca servise gitti ekranım çizikti değiştiler arka panel değişti tuş takımında harf iyi basmıyordu hiç bir sıkıntı yaşatmadan değiştiler. Bence bi ürün alırken hele bu ürüne verilen para 4 hanelere ulaşıyorsa teknik servisininde nasıl olduğu önemlidir. He kullanmış bir arkadaş çıkarda ben teknik servis konusunda bir sıkıntı çekmedim derse o zaman söyleyecek sözüm yok.

• arkadaşlar istanbul bilişimdekiler de mi paralel ithalat oluyo bilgisi olan var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozlem222

arkadaşlar istanbul bilişimdekiler de mi paralel ithalat oluyo bilgisi olan var mı???

onlar full paralel herşey =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Helal olsun, kapak böyle olur...

ben o diğer arkadaşın yerinde olsam o nickle daha mesaj filan atmam kendimi süresiz banlarım
    demekki fazla atmıcakmıssınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

arkadaşlar istanbul bilişimdekiler de mi paralel ithalat oluyo bilgisi olan var mı???

ama resmi distribütör garantisindedir yazıyo sitede, ben mail atıp sordum hangi firma diye başarı, brightstar, c5 vs. ürünün kutusunda yazıyo dediler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

ama resmi distribütör garantisindedir yazıyo sitede, ben mail atıp sordum hangi firma diye başarı, brightstar, c5 vs. ürünün kutusunda yazıyo dediler..

İstanbul bilişim tamam paralel ithalat ürün satıyor ama hangi ithalatçının ürününü satıyor ve bu ithalatçının satış sonrası servisi nasıl önemli olan bu bence. (Samsung galaxy S3 için soruyorum) Bu konuda bilgili tecrübeli bir arkadaş varsa bizide bilgilendirirse sevinirim. Fiyatın iyi olmasından dolayı almayı düşünüyorum bu firmadan.(özelliklede taksit koşullarının) Burası güven vermezse hızlıal'dan alışveriş yapıcam sanırım 1799lira orda beyazı ve distribütör garantisi altındadır yazıyor. (gerçekten distribütör mü yoksa gold'un garantisi mi düşündürüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Money -- 27 Temmuz 2012; 6:57:25 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.