Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 + Darty 1644tl* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
10.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Milithian

quote:

Orijinalden alıntı: jubar

quote:

Şeker kardeşim kendi kendine eğlenme. Çok biliyosan Samsung Türkiye genel merkezini ararsın bana bağlanırsın ben sana resmi bilgileri veririm oldumu? Herşeyi biliyorum moduna girme boş boş! Samsung Teknik Servis Departmanında çalışan Mühendis bilmiyor ne dediğini bir sen biliyorsun!

" Milithian " rumuzlu arkadaşımız SAMSUNG TEKNİK SERVİS MÜH. olduğunu iddaa etmiş.

Herşeyi benim bildiğimi ama aslında kendisinin SAMSUNG'da çalışan bir teknik müh. olduğunu belirtmişti.

Mesajlarına alıntı yaptım. Kendisine ÖM gönderim. Samsung'u aradım böyle bir arkadaşın olmadığı bilgisini aldım.

Zaten bu kadar tepkiye susması, sallayan kimlik /meslek sorunu yaşayan bir tip olduğununda kanıtıdır.

Milithian yalancı ve sahtekardır. Samsung'da çalışmıyor. Verdiği bilgiler hükümsüzdür. Ortaya bir şey koyuyorsan sonucunu düşün.

Burası DH hocam kusura bakma. Adamı vezirde edeler, REZİL de!

Bu kadar zaman susmam, sizin düşürdüğünüz seviyeye inmemeye çalışmamdandır. Size telefon veya şirket mail adresimi vermememde size zerre güvenmememdendir. Ama işi bu kadar ileriye götürüp beni DH üzerinden rezil edeceğinizi düşünmenizde fazla kaçıyor. Terbiyesizliğin lüzumu yok!

Samsung Galaxy S3 + Darty 1644tl*  Samsung Galaxy S3 + Darty 1644tl*  Samsung Galaxy S3 + Darty 1644tl*

Bir tartışmada üste çıkmak için yalan atacak değilim! Kimseyi yok yere karalamayın!

Yine size söylediklerimide açıklayayım. Telpa artık Samsung distribütörü değil, dağıtıcı ve yetkili teknik servisidir. 2010 yılı sonlarına kadar Samsung ürünleri için Türkiyede 3 büyük distribütör bulunmaktaydı. Bunlar beyaz eşya ve televizyonda Anadolu Elektronik, telefonda Telpa ve IT ürünlerinde Koyuncu Elektronikti. Fakat bu tarihte Samsung Türkiye de artık çok büyüdüğünü gördüğünde, bu şirketlerle olan distribütör anlaşmalarını feshetmiş ve kendi kurduğu Samsung Elektronik Türkiye (SETK) şirketinde tüm ürün gamlarını tek çatı altına toplamıştır. Şirketin genel temelleride Anadolu Elektronik üzerine kurulduğu için, onlar tamamen silindiler. Koyuncu ve Telpa da kendi ürün gamlarında Samsung'un yetkili satıcı ve servisliğine devam etmişlerdir. Telpanın kendi sattığı ürünler yine Samsung Türkiye üzerinden gitmektedir, direkt kendisi ithalat yapmamaktadır.

Paralel ithalat olarak adlandırılan ürünler ne merdiven altında üretilmiş nede kaçak yollarla ülkeye sokulmuş ürünlerdir. Samsung için Türkiye de tek resmi distribütör SETK şirketidir fakat diğer elektronik şirketleride yerine göre kendi yurtdışı bağlantıları ile bazı ürünleri ithal edebilirler. Bu ürünler içinde kendileri bazı yetkili servis ağları ile anlaşma yapıp garanti hizmetini bunlar üzerinden verebilirler. Bu tür ürünler Paralel İthalat olarak adlandırılır. Kanun dışı hiçbir yönü yoktur. Telpa da netekim kendi Samsung Yetkili Servis ağı ile Darty ile anlaşıp onların ithal ettikleri ürünler için garanti hizmetini verebilir. Bu ürünlerin hakediş ücretlerini yine doğrudan Darty den alırlar. Benim anlatmak istediğim sadece Paralel ithalat ile Resmi ithalatın farkını açıklamaktı. Resmi ithalat ürünlerin garantisi Türkiye çapındaki tüm yetkili Samsung servislerinde geçerlidir, Paralel İthalat olanlar için ise sadece ithal eden şirketin anlaştığı servis istasyonlarında garanti hizmeti verilir. Fark budur. İstanbul Bilişimde kendisi bazı Samsung ürünlerini ithal eder ve kanunen zorunlu olan 2 yıl garantiyi verir. Onlarda servis hizmetini sadece İstanbulda kendi servislerinde verirler. Böylelikle satış sonrası hizmete harcanan ücret düşer ve daha ucuza ürün satarlar.

Umarım konuyu anlamak isteyenler için yeterince açıklayıcı olmuştur.

@Jubar Umarım kendi iddaalarındaki cesaretinle çıkıp özür dilemeyide bilirsin. Diyebileceğim başka birşey yok.

Çok sert.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jubar

quote:

Şeker kardeşim kendi kendine eğlenme. Çok biliyosan Samsung Türkiye genel merkezini ararsın bana bağlanırsın ben sana resmi bilgileri veririm oldumu? Herşeyi biliyorum moduna girme boş boş! Samsung Teknik Servis Departmanında çalışan Mühendis bilmiyor ne dediğini bir sen biliyorsun!

" Milithian " rumuzlu arkadaşımız SAMSUNG TEKNİK SERVİS MÜH. olduğunu iddaa etmiş.

Herşeyi benim bildiğimi ama aslında kendisinin SAMSUNG'da çalışan bir teknik müh. olduğunu belirtmişti.

Mesajlarına alıntı yaptım. Kendisine ÖM gönderim. Samsung'u aradım böyle bir arkadaşın olmadığı bilgisini aldım.

Zaten bu kadar tepkiye susması, sallayan kimlik /meslek sorunu yaşayan bir tip olduğununda kanıtıdır.

Milithian yalancı ve sahtekardır. Samsung'da çalışmıyor. Verdiği bilgiler hükümsüzdür. Ortaya bir şey koyuyorsan sonucunu düşün.

Burası DH hocam kusura bakma. Adamı vezirde edeler, REZİL de!

Bu kadar zaman susmam, sizin düşürdüğünüz seviyeye inmemeye çalışmamdandır. Size telefon veya şirket mail adresimi vermememde size zerre güvenmememdendir. Ama işi bu kadar ileriye götürüp beni DH üzerinden rezil edeceğinizi düşünmenizde fazla kaçıyor. Terbiyesizliğin lüzumu yok!

Samsung Galaxy S3 + Darty 1644tl*  Samsung Galaxy S3 + Darty 1644tl*  Samsung Galaxy S3 + Darty 1644tl*

Bir tartışmada üste çıkmak için yalan atacak değilim! Kimseyi yok yere karalamayın!

Yine size söylediklerimide açıklayayım. Telpa artık Samsung distribütörü değil, dağıtıcı ve yetkili teknik servisidir. 2010 yılı sonlarına kadar Samsung ürünleri için Türkiyede 3 büyük distribütör bulunmaktaydı. Bunlar beyaz eşya ve televizyonda Anadolu Elektronik, telefonda Telpa ve IT ürünlerinde Koyuncu Elektronikti. Fakat bu tarihte Samsung Türkiye de artık çok büyüdüğünü gördüğünde, bu şirketlerle olan distribütör anlaşmalarını feshetmiş ve kendi kurduğu Samsung Elektronik Türkiye (SETK) şirketinde tüm ürün gamlarını tek çatı altına toplamıştır. Şirketin genel temelleride Anadolu Elektronik üzerine kurulduğu için, onlar tamamen silindiler. Koyuncu ve Telpa da kendi ürün gamlarında Samsung'un yetkili satıcı ve servisliğine devam etmişlerdir. Telpanın kendi sattığı ürünler yine Samsung Türkiye üzerinden gitmektedir, direkt kendisi ithalat yapmamaktadır.

Paralel ithalat olarak adlandırılan ürünler ne merdiven altında üretilmiş nede kaçak yollarla ülkeye sokulmuş ürünlerdir. Samsung için Türkiye de tek resmi distribütör SETK şirketidir fakat diğer elektronik şirketleride yerine göre kendi yurtdışı bağlantıları ile bazı ürünleri ithal edebilirler. Bu ürünler içinde kendileri bazı yetkili servis ağları ile anlaşma yapıp garanti hizmetini bunlar üzerinden verebilirler. Bu tür ürünler Paralel İthalat olarak adlandırılır. Kanun dışı hiçbir yönü yoktur. Telpa da netekim kendi Samsung Yetkili Servis ağı ile Darty ile anlaşıp onların ithal ettikleri ürünler için garanti hizmetini verebilir. Bu ürünlerin hakediş ücretlerini yine doğrudan Darty den alırlar. Benim anlatmak istediğim sadece Paralel ithalat ile Resmi ithalatın farkını açıklamaktı. Resmi ithalat ürünlerin garantisi Türkiye çapındaki tüm yetkili Samsung servislerinde geçerlidir, Paralel İthalat olanlar için ise sadece ithal eden şirketin anlaştığı servis istasyonlarında garanti hizmeti verilir. Fark budur. İstanbul Bilişimde kendisi bazı Samsung ürünlerini ithal eder ve kanunen zorunlu olan 2 yıl garantiyi verir. Onlarda servis hizmetini sadece İstanbulda kendi servislerinde verirler. Böylelikle satış sonrası hizmete harcanan ücret düşer ve daha ucuza ürün satarlar.

Umarım konuyu anlamak isteyenler için yeterince açıklayıcı olmuştur.

@Jubar Umarım kendi iddaalarındaki cesaretinle çıkıp özür dilemeyide bilirsin. Diyebileceğim başka birşey yok.

Çok sert.

Hemde nasıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: McChAoS

quote:

Orijinalden alıntı: ozlem222

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

arkadaşlar istanbul bilişimdekiler de mi paralel ithalat oluyo bilgisi olan var mı???

onlar full paralel herşey =)

ama resmi distribütör garantisindedir yazıyo sitede, ben mail atıp sordum hangi firma diye başarı, brightstar, c5 vs. ürünün kutusunda yazıyo dediler..

İstanbul bilişim tamam paralel ithalat ürün satıyor ama hangi ithalatçının ürününü satıyor ve bu ithalatçının satış sonrası servisi nasıl önemli olan bu bence. (Samsung galaxy S3 için soruyorum) Bu konuda bilgili tecrübeli bir arkadaş varsa bizide bilgilendirirse sevinirim. Fiyatın iyi olmasından dolayı almayı düşünüyorum bu firmadan.(özelliklede taksit koşullarının) Burası güven vermezse hızlıal'dan alışveriş yapıcam sanırım 1799lira orda beyazı ve distribütör garantisi altındadır yazıyor. (gerçekten distribütör mü yoksa gold'un garantisi mi düşündürüyor)

Güncel!

• Arkadaşlar formda yazılanları okuyunca darty müşteri hizmetlerine attığım mail ve aldığım cevabı aşağıda paylaşıyorum. Belki birine faydası olur
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    "SAMSUNG I9300 GALAXY S III model cep telefonunu detaylı incelediğimde
    "Ithalatçi Firma Garantisi Altindadir." ibaresi geçmekte olduğunu
    gördüm. Bu ve benzeri ürünlerinizde ki (özellikle SAMSUNG I9300 GALAXY
    S III ürünündeki) ithalatçı firma kimdir. Ürünü aldığımda servis
    konusunda muhatabım kimdir?
    Bu konuda aydınlatıcı bilgi verebilirseniz alışveriş konusunda bana
    yardımcı olacaksınız. İyi çalışmalar..."
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    ALDIĞIM CEVAP => Info Darty 10:10 (10 saat önce)

Kime: bana
    Sayın Mahmut ...

Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ekte belirtmiş olduğunuz SAMSUNG marka I9300 GALAXY S III E Evo bilgi teknolojileri garanti kapsamındadır .

Bilgilerinize Sunulur,

Saygılarımızla,

DARTY Müşteri Hizmetleri
    850 222 888 0

• 2 yil Samsung Turkiye Garantiliside 1799 idi Teknosa da Degmez aradi fark icin...evo kimki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cash Money

quote:

Orijinalden alıntı: McChAoS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

arkadaşlar istanbul bilişimdekiler de mi paralel ithalat oluyo bilgisi olan var mı???

onlar full paralel herşey =)

ama resmi distribütör garantisindedir yazıyo sitede, ben mail atıp sordum hangi firma diye başarı, brightstar, c5 vs. ürünün kutusunda yazıyo dediler..

İstanbul bilişim tamam paralel ithalat ürün satıyor ama hangi ithalatçının ürününü satıyor ve bu ithalatçının satış sonrası servisi nasıl önemli olan bu bence. (Samsung galaxy S3 için soruyorum) Bu konuda bilgili tecrübeli bir arkadaş varsa bizide bilgilendirirse sevinirim. Fiyatın iyi olmasından dolayı almayı düşünüyorum bu firmadan.(özelliklede taksit koşullarının) Burası güven vermezse hızlıal'dan alışveriş yapıcam sanırım 1799lira orda beyazı ve distribütör garantisi altındadır yazıyor. (gerçekten distribütör mü yoksa gold'un garantisi mi düşündürüyor)

Güncel!

Cevaplayan Tarih
    Ufuk Dikmen (udikmen@istanbulbilisim.com.tr) 2012-07-31 19:29:05
    Sayın .............................
    satışta olan S3 ler İstanbul Bilişim tarafından 2 yıl garantilidir.

www.istanbulbilisim.com.tr
    Gönderen Tarih
    ............................. 2012-07-30 15:18:06
    İyi günler,Sitenizden s3 almayı düşünüyorum ancak bir kaç sorum olucak.

\"Bu model resmi distribütörlerin veya resmi ithalatçıların garantisi altındadır.\" bu kimdir kvk mı,telpa mı,genpa mı hangisi veya başka biri ise onlar kim isim verirseniz.Birde telefonu alana cepkask hediyemi şimdiden teşekkürler

• Darty 250 tl alışverişinize 50 tl indirim kodu bulunur.İlgilenenler için PM ...
  • Beyler arkadaşımda genpa s2 var adam telefonu başarı servisinede verdi telpayada 2 serviste tamiri yaptı.Burda bir yanlışlık var bence.Bende distribütör garantili diye almıştım birkere ama gelen üründe tr kullanım klavuzu ve trt bandrolü yoktu geri iade ettim.Bence kutunun üzerinde telpa başarı c5 genpa logoları varsa sorun etmeye gerek yok.
  • bir kaç gün önce dartyden galaxy s3 aldım. Keşke önce araştırsaydım. Dartye güvendim. Meğer paralel ithalatmış. satıcı da çeşitli konularda kıvırarak saklama yoluna gitti. Neyse şimdilik bir problem yok. Ancak aklımı kurcalayan bir kaç şey var.

1-) şarj aleti 3 girişli. Ekstra aparat verdiler. Uyumlu olması için. Zararı olur mu acaba telefona ?

2-) Şarj adaptörü başka ülkeye ait ancak kutunun içinden türkçe klavuz çıktı. Ve kutuda trt bandrolü var. Eğer türkiye için üretilmiş bi cihazsa neden şarj adaptörü uyumsuz. Şarj adaptörü uyumsuzsa nasıl trt bandrolü ve türkçe klavuz var.

3-) Anabant sürümü I9300XXLH1 bu orjinal ve son sürüm rom mu acaba ? türkiye rom'u mu ?

İlk defa akıllı telefon kullanıyorum. tüm bu terimleri 3 saatte öğrendim bi hata varsa kusura bakmayın =))

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.