Bildirim
Samsung Galaxy S3 + Darty 1644tl* (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: McChAoS
quote:
Orijinalden alıntı: ozlem222
quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
quote:
arkadaşlar istanbul bilişimdekiler de mi paralel ithalat oluyo bilgisi olan var mı???
onlar full paralel herşey =)
ama resmi distribütör garantisindedir yazıyo sitede, ben mail atıp sordum hangi firma diye başarı, brightstar, c5 vs. ürünün kutusunda yazıyo dediler..
İstanbul bilişim tamam paralel ithalat ürün satıyor ama hangi ithalatçının ürününü satıyor ve bu ithalatçının satış sonrası servisi nasıl önemli olan bu bence. (Samsung galaxy S3 için soruyorum) Bu konuda bilgili tecrübeli bir arkadaş varsa bizide bilgilendirirse sevinirim. Fiyatın iyi olmasından dolayı almayı düşünüyorum bu firmadan.(özelliklede taksit koşullarının) Burası güven vermezse hızlıal'dan alışveriş yapıcam sanırım 1799lira orda beyazı ve distribütör garantisi altındadır yazıyor. (gerçekten distribütör mü yoksa gold'un garantisi mi düşündürüyor)
Güncel!
-
Arkadaşlar formda yazılanları okuyunca darty müşteri hizmetlerine attığım mail ve aldığım cevabı aşağıda paylaşıyorum. Belki birine faydası olur
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"SAMSUNG I9300 GALAXY S III model cep telefonunu detaylı incelediğimde
"Ithalatçi Firma Garantisi Altindadir." ibaresi geçmekte olduğunu
gördüm. Bu ve benzeri ürünlerinizde ki (özellikle SAMSUNG I9300 GALAXY
S III ürünündeki) ithalatçı firma kimdir. Ürünü aldığımda servis
konusunda muhatabım kimdir?
Bu konuda aydınlatıcı bilgi verebilirseniz alışveriş konusunda bana
yardımcı olacaksınız. İyi çalışmalar..."
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ALDIĞIM CEVAP => Info Darty 10:10 (10 saat önce)
Kime: bana
Sayın Mahmut ...
Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ekte belirtmiş olduğunuz SAMSUNG marka I9300 GALAXY S III E Evo bilgi teknolojileri garanti kapsamındadır .
Bilgilerinize Sunulur,
Saygılarımızla,
DARTY Müşteri Hizmetleri
850 222 888 0
-
2 yil Samsung Turkiye Garantiliside 1799 idi Teknosa da Degmez aradi fark icin...evo kimki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cash Money
quote:
Orijinalden alıntı: McChAoS
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
quote:
arkadaşlar istanbul bilişimdekiler de mi paralel ithalat oluyo bilgisi olan var mı???
onlar full paralel herşey =)
ama resmi distribütör garantisindedir yazıyo sitede, ben mail atıp sordum hangi firma diye başarı, brightstar, c5 vs. ürünün kutusunda yazıyo dediler..
İstanbul bilişim tamam paralel ithalat ürün satıyor ama hangi ithalatçının ürününü satıyor ve bu ithalatçının satış sonrası servisi nasıl önemli olan bu bence. (Samsung galaxy S3 için soruyorum) Bu konuda bilgili tecrübeli bir arkadaş varsa bizide bilgilendirirse sevinirim. Fiyatın iyi olmasından dolayı almayı düşünüyorum bu firmadan.(özelliklede taksit koşullarının) Burası güven vermezse hızlıal'dan alışveriş yapıcam sanırım 1799lira orda beyazı ve distribütör garantisi altındadır yazıyor. (gerçekten distribütör mü yoksa gold'un garantisi mi düşündürüyor)
Güncel!
Cevaplayan Tarih
Ufuk Dikmen (udikmen@istanbulbilisim.com.tr) 2012-07-31 19:29:05
Sayın .............................
satışta olan S3 ler İstanbul Bilişim tarafından 2 yıl garantilidir.
www.istanbulbilisim.com.tr
Gönderen Tarih
............................. 2012-07-30 15:18:06
İyi günler,Sitenizden s3 almayı düşünüyorum ancak bir kaç sorum olucak.
\"Bu model resmi distribütörlerin veya resmi ithalatçıların garantisi altındadır.\" bu kimdir kvk mı,telpa mı,genpa mı hangisi veya başka biri ise onlar kim isim verirseniz.Birde telefonu alana cepkask hediyemi şimdiden teşekkürler
-
Darty 250 tl alışverişinize 50 tl indirim kodu bulunur.İlgilenenler için PM ... -
Beyler arkadaşımda genpa s2 var adam telefonu başarı servisinede verdi telpayada 2 serviste tamiri yaptı.Burda bir yanlışlık var bence.Bende distribütör garantili diye almıştım birkere ama gelen üründe tr kullanım klavuzu ve trt bandrolü yoktu geri iade ettim.Bence kutunun üzerinde telpa başarı c5 genpa logoları varsa sorun etmeye gerek yok. -
bir kaç gün önce dartyden galaxy s3 aldım. Keşke önce araştırsaydım. Dartye güvendim. Meğer paralel ithalatmış. satıcı da çeşitli konularda kıvırarak saklama yoluna gitti. Neyse şimdilik bir problem yok. Ancak aklımı kurcalayan bir kaç şey var.
1-) şarj aleti 3 girişli. Ekstra aparat verdiler. Uyumlu olması için. Zararı olur mu acaba telefona ?
2-) Şarj adaptörü başka ülkeye ait ancak kutunun içinden türkçe klavuz çıktı. Ve kutuda trt bandrolü var. Eğer türkiye için üretilmiş bi cihazsa neden şarj adaptörü uyumsuz. Şarj adaptörü uyumsuzsa nasıl trt bandrolü ve türkçe klavuz var.
3-) Anabant sürümü I9300XXLH1 bu orjinal ve son sürüm rom mu acaba ? türkiye rom'u mu ?
İlk defa akıllı telefon kullanıyorum. tüm bu terimleri 3 saatte öğrendim bi hata varsa kusura bakmayın =))
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X