Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı 'Hangisi en iyisi?' video inceleme (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
8
Favori
181.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blizzard3

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

blizzard3@ hep beraber görücez nvidia tegra3+ çift kanal kullanacak mı?şahsen bende nvidia gibi düşünüyorum browsermark dışındada bunun aksini ispatlayacak hiçbir unsur göremedim!

ben seni mors etmekten bıktım :)

yuksek olan iyi

her alanda cakıyor

Sen eski testleri pişirip pişirip önümüze koy bakalım quadrant skoru artık 11000 altına düşmüyor browsermark güncel skoru keza 137000 bir zahmet isteyen nette araştırır kaynak google, youtube
    güncel custom rom(2.5.401.2 ics4.0.4)eski kernel!
    Buarada miku miku ya ne diyorsun ondada s3 önde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 5 Temmuz 2012; 23:16:35 >

• quote:

quote:

quote:

blizzard3@ hep beraber görücez nvidia tegra3+ çift kanal kullanacak mı?şahsen bende nvidia gibi düşünüyorum browsermark dışındada bunun aksini ispatlayacak hiçbir unsur göremedim!

yuksek olan iyi

her alanda cakıyor

Sen eski testleri pişirip pişirip önümüze koy bakalım quadrant skoru artık 11000 altına düşmüyor browsermark güncel skoru keza 137000 bir zahmet isteyen nette araştırır kaynak google, youtube

cevri cevir yanmasın :)

• quote:

quote:

quote:

yuksek olan iyi

her alanda cakıyor

Artık gerçekten sıkıldık aynı argümanlardan hele devamı kullandığınız şu eski kernel muhabbeti yokmu bitiyorum.

Soru şu,

Koskoca HTC hala bu eski kernel i ısıtıp ısıtıp neden kullanıcılarına sunuyor. Sense i 3.1 kernel e aylardır neden adapte edemedi hala eski kernel kullanıyor?

Ya yazılımcıları çok beceriksiz, yada müşterilerinin isteklerini zerre önemsemiyor.

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

quote:

quote:

yuksek olan iyi

her alanda cakıyor

Artık gerçekten sıkıldık aynı argümanlardan hele devamı kullandığınız şu eski kernel muhabbeti yokmu bitiyorum.

Soru şu,

Koskoca HTC hala bu eski kernel i ısıtıp ısıtıp neden kullanıcılarına sunuyor. Sense i 3.1 kernel e aylardır neden adapte edemedi hala eski kernel kullanıyor?

Ya yazılımcıları çok beceriksiz, yada müşterilerinin isteklerini zerre önemsemiyor.

Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    quote:

Soru şu,

Kolay gelsin

Sonuna kadar haklısın sürenin bu denli uzaması htc nin ciddi bir ayıbıdır! forumlarda temmuz ayı içersinde sunulacağına dair söylentiler var bakalım hep beraber görücez elindeki cihazı tam randımanla kullanamamak hepimiz için rahatsızlık verici

• Çünkü tegra 3 e uyduramıyorlar.Geliştiriciler bu konuda daha seri bir çok telefonu 3.0.8 kernele yükselttiler.HTC nin ONE XL modeli 3.0.8 kernele sahip.Bazıları galaxy S3 yeni çıktı o yüzden 3.0.8 kernele sahip diyor ama yanlış.Huawenin honor modeli telefonunda bile bu kernel var.(2011)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 6 Temmuz 2012; 0:45:17 >
  • Tegra3 e yeni kernel adapte etmek baya zor. bugün HTC Evo 3d bile 3.016
    Kernel kullanıyor hem arayüz hem chipset
    ikiside yeni kernel için biraz problem yaratıyor muhtemelen 3.1.10 ile güncellenecek HTC one x oda uzun sürer biraz daha bekleyecegiz güncellendiginde samboylar merak etmesin forumu bencmarklarla donatıcaz :-) o ana kadar meydan sizin buyrun atmaya devam edin :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 6 Temmuz 2012; 18:56:26 >
  • Bugun sgs3 aldm dis kasasi cidden cok saglam ve iyi bir hisveriyor web performansi olagan ustu suan s3 ten yaziyorum

• ben anlatmaktan bıktım onlar anlamaktan bıkmadı beyinlerine girmiyor bir turlu yazılımı ne yaparsanız yapın burda bir gercek var tegra 3 tek kanallı bellek kullanıyor s3 ise cift kanallı bellek s3 herturlu cakıcaktır ne yazılımı olursa olsun farketmez pentium 4 işlemciye windows 8 de kursan hızı degismez essege altın semer vursan essek gene essek mesela kafaların degismesi :)
  • Güzel bir video olmuş. DH ekibine teşekkürler.. Fakat arka cep olayı bana da ilginç geldi. Bırakın 2.000TL'lik telefonu, 200TL lik telefona bile acırım, arka cebimdeyken araba koltuğuna oturmam. Telefona acımasam bile beni rahatsız eder, gene oturmam..

One X'i ilk incelediğimde takılmalarla karşılaşmıştım. O yüzden direk S3'e yönelmiştim. Gerçi halen daha S3 tarafındayım.

Ama bence ikisinin de en büyük eksi'si fiyatları.. 2 telefonun da 2000TL'ye satılması pazarlama anlamında gizli bir anlaşma havası oluşturuyor.. Bence olması gereken fiyat dilimi 1700TL-1800TL arası.. Yaklaşık bi 250TL civarı balon var bence..

• Htc 1x kullanıyorum memnunum. Bi şey olsa yine bunu alırım. Ama Ip5 çıkınca n olur bilemem!

• quote:

ben anlatmaktan bıktım onlar anlamaktan bıkmadı beyinlerine girmiyor bir turlu yazılımı ne yaparsanız yapın burda bir gercek var tegra 3 tek kanallı bellek kullanıyor s3 ise cift kanallı bellek s3 herturlu cakıcaktır ne yazılımı olursa olsun farketmez pentium 4 işlemciye windows 8 de kursan hızı degismez essege altın semer vursan essek gene essek mesela kafaların degismesi :)

hee hee
  • ben s3 kulanıyorum fakat ekranlara deyınecek olursak htc one x 10 puan verırken s3 8 VERIYORUM
  • Her iki telefonuda sadece ekran farkina bakarak almayi dusunen yada alan olacagini pek sanmam asiri takintililar haric, aldiktan sonra iki ekranda iyi keske digeri diyecek bir tarafi yok, ancak bazilari elinde olanin artilarini gostermek icin konusabiliyor normal bir durum, olabilir. ancak bazilarinin abarttigi kadar ekranlar tercih sebebi degil bana gore, dizayn ve malzeme tercih sebebi olabilir ona diyecek birsey yok, yalniz o yondende pek fazla bir fark yok, aslina bakarsaniz iki cihaz arasinda buyuk farklar yok, ancak teknik donanim ve yazilim olarak s3 bir adim onde o kadar, gerisi biraz hikaye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 8 Temmuz 2012; 15:20:02 >
  • S3 ün dokunmatiği ve internet browserı kesinlikle çok iyi lakin hiç bi android iphone kadar dokunmatiği hassas dewğil
  • bir çok karşılaştırmada ve baktığım örnek resimlerde hep s3 kamerasının daha iyi olduğu kararına vardım ayrıca yabancı sitelerdeki karşılaştırmalarda da her zaman s3 kamerası daha iyi seçiliyordu ayrıca s3 ün fiziksel tuşu gayet kolay kullanılıyor keşke tüm tuşları fiziksel olsa.. one x konusunda biraz yönlü davranılmış sanırım özellikle web browsing konusunda bariz farklar var yakınlaştırırken one x in takılıp tekrar görüntü vermesi gibi ve bunlar rahatsız eden görülebilir farklar..
    ekran konusuna gelirsek super amoled ekranların daha yüksek contrast ve gerçek siyah gösterme başarısından bahsedilmemesi ilginç olmuş.. ayrıca ekran güç tüketimleri konusuna hiç girilmemiş..
    tasarım olarak s3 benim için açık farkla önde bildiğin bayılıyorum tipine telefonun.. one x öyle karman çorman birşey gibi geliyor bir kere beyaz telefonun önü full siyah..
    iki telefonada sahip biri olarak söylüyorum s3 kullanırken çok keyif alıyorum one bazen canımı sıkabiliyor özellikle bu dokunmatik tuş batarya ve bir çok uygulamadaki sıkıntılar konusunda..

• haha şaka mı bu s3 ile one x in tarayıcı performansı videoda aynı diyo bırak saçmalama one x kasıyo resmen iphone fanboylarından sonra one x fanboyu çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bir çok karşılaştırmada ve baktığım örnek resimlerde hep s3 kamerasının daha iyi olduğu kararına vardım ayrıca yabancı sitelerdeki karşılaştırmalarda da her zaman s3 kamerası daha iyi seçiliyordu ayrıca s3 ün fiziksel tuşu gayet kolay kullanılıyor keşke tüm tuşları fiziksel olsa.. one x konusunda biraz yönlü davranılmış sanırım özellikle web browsing konusunda bariz farklar var yakınlaştırırken one x in takılıp tekrar görüntü vermesi gibi ve bunlar rahatsız eden görülebilir farklar..
    ekran konusuna gelirsek super amoled ekranların daha yüksek contrast ve gerçek siyah gösterme başarısından bahsedilmemesi ilginç olmuş.. ayrıca ekran güç tüketimleri konusuna hiç girilmemiş..
    tasarım olarak s3 benim için açık farkla önde bildiğin bayılıyorum tipine telefonun.. one x öyle karman çorman birşey gibi geliyor bir kere beyaz telefonun önü full siyah..
    iki telefonada sahip biri olarak söylüyorum s3 kullanırken çok keyif alıyorum one bazen canımı sıkabiliyor özellikle bu dokunmatik tuş batarya ve bir çok uygulamadaki sıkıntılar konusunda..

Yorumuna teknik kısım olarak tamamen katılıyorum. Bir çok inceleme izledim kıyaslamaya baktım. Canlı olarak çok kısa süre test edebildim cihazları. Kıyaslama imkanım yoktu. Ancak 1.5 ghz ve 5 çekirdekli olmasına rağmen One X hala S3'ün biraz gerisinde. Ancak zevk alma konusunda işler değişiyor. Ben S3'ü kullanırken o basit arayüzünden inanılmaz sıkıldım. İki sene önce aldığım telefonla aynı basit arayüz (standart olarak). Sense çok daha renkli. Sanırım biraz da bu yüzden yavaş ve batarya ömrü kısa...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bir çok karşılaştırmada ve baktığım örnek resimlerde hep s3 kamerasının daha iyi olduğu kararına vardım ayrıca yabancı sitelerdeki karşılaştırmalarda da her zaman s3 kamerası daha iyi seçiliyordu ayrıca s3 ün fiziksel tuşu gayet kolay kullanılıyor keşke tüm tuşları fiziksel olsa.. one x konusunda biraz yönlü davranılmış sanırım özellikle web browsing konusunda bariz farklar var yakınlaştırırken one x in takılıp tekrar görüntü vermesi gibi ve bunlar rahatsız eden görülebilir farklar..

birde bu cins vatandaşlar türedi kullanmadığı cihaz için "iki cihazıda kullanıyorum" deyip hakkında yalan yanlış sallama modası çıkardılar yersen

• http://www.youtube.com/watch?v=m2NYtgWYefQ

adamlar çivi çakıyor be htc telefon deil çekiç yapış
  • quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

http://www.youtube.com/watch?v=m2NYtgWYefQ

adamlar çivi çakıyor be htc telefon deil çekiç yapış

internette gördüğün öyle her videoya inanma ;) al bi one x bide sen vur bakim telefon aynı şekil duruyomu ?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.