Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı 'Hangisi en iyisi?' video inceleme (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
8
Favori
181.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de bu videoyu inceleyin arkadaşlar mesut çevik in s3 incelemesinde başaramadığı !!! veya çalışmıyor dediği özelliklerin nasıl çalıştığını görebilirsiniz..mesut beyin çok faydalı incelemeler yaptığı için teşekkür ederim.fakat s3 incelemesinde istemeden de olsa biraz taraflı olduğunu hissettim..

http://forum.donanimhaber.com/m_62584333/tm.htm
  • şu an htc one x kullanıyorum. s2 de kullanmıştım zamanında ama sesin eko yapması az gelmesi kesilmesi vb. problemlerle karşılaştım ve değiştirdim. s3 te bu sorun çıkmazsa iyi fakat forumlarda okuyoruz bu tarz ses ve çekme sorunları samsug'un pek çok telefonunda mevcut. ve telefunun görünüşü estetik açıdan çok hoş değil kaba duruyor. şarj ve gps açısından one x ten iyi olabilir hele şarj açısından eminim çok daha iyi (s3 kullanan arkadaşım var buna dayanarak söylüyorum). gps açısından evet daha iyi olabilir ama bir kaç saniye daha fazla beklemenin fazla bi götürüsü olduğunu sanmıyorum. kasa görüntüsü ve kalitesi açısından s3 biraz ergen telefonu gibi duruyor pek oturaklı ve karizmatik değil çizilmeye de daha müsait. ayrıca s2 gibi her on kişinin 8 inde görme ihtimalimiz yakın gelecekte mevcut bu one x i bence daha özel kılıyor. ayrıca seneye s4 çıkar 3 eski gelir fakat htc seri seri olarak ürettiği için böyle hissedilmez diye düşünüyorum pek çok kimseye incredible s ne zaman çıktı desek bilmez ama s2 yi herkes bilir ve inc.s s2 ye kafa tutar denktr bile. one x in eksilerine bence tabiki şarj, bataryanın çıkmaması, kameranın dışarda kalıyor olması (camının çizilmesine sebep olabilir ve fotoların buğulu bir görüntü ile çıkmasına sebebiyet verebilir). kısaca artıları ve eksileriyle birbirlerini tamamlıyorlar keşke ikisi bir alette birleşse :) ikisine kötü telefon denemez canavarlar ama ben one x kullanıcısı olarak mutluyum ve tavsiye ediyorum.

• 6,706 kişi one x demiş resmen anketde
  • one x i sadece kurcaladım ama s3 ü 1 aya yakın bir zamandır kullanıyorum. gayet stabil ve hızlı bir cihaz. henüz ciddi bir problemle karşılaşmadım. otomatik parlaklık ayarı ve dışarıda güneşli ortamlarda ekranın görünmemesi en sinir olduğum yanları. one x de gördüğüm kadarıyla ekran biraz daha parlaktı, dış ortamda nasıl bilemiyorum. s3 ün benim için one x yerine tercih edilme sebepleri:
    - fiziksel home tuşu ( ben cihazımı bu tuşla açıyorum, gelen çağrılara bu tuşla cevap veriyorum, kısacası benim için olmazsa olmaz bu tuş. zaten oldukça büyük telefonlar ve cihazı her açmak istediğimde tepedeki tuşa erişmeye çalışmak sinir bozucu birşey.) komik gelebilir size ama en önemli sebep bu.
    - düşük sar değeri.( iphone kullanırken ciddi baş ağrısı çekiyordum ama s3 ile baş ağrısı hiç olmadı. one x de iphone kadar sar değerine sahip, beni nasıl etkilerdi bilemiyorum)
    - değişebilir pil. her zaman çantamda veya arabamda 1 adet yedek dolu pilim mevcut. henüz kullanma gereği pek duymadım ama öyle bir zamanda işime yarayacak ki beni kurtaracak, biliyorum. ayrıca pilin ömrü biterse bitsin umurumda değil.
    - hızlı, stabil ve bana çok güven veren bir telefon. sanki one x biraz daha yavaş ve kullandıkça takılmalar yaşayabilecek bir telefon muş gibi geldi bana( öyle olduğunu iddia etmiyorum, bana verdiği izlenimden bahsediyorum)
    - pilin biraz daha uzun dayanması ve ileride daha yüksek kapasiteli pillerin çıkacak olması.

diğer birçok kişinin kafaya taktığı problemler benim için önemsiz. birçok kişi one x daha güzel demiş ama ilginç bir şekilde elime aldığımda ben s3 ü daha kullanışlı gördüm. belkide ince olduğu için bana tutması daha rahat geldi. s3 deki hafıza kartı takabilme olayı benim için hiç önemli değil, çünkü kullanmayı düşünmüyorum. bana 16 gb bile yetiyor. htc sense çok iyi diyor birçok kişi, bende gerçekten hoş buldum ama yine bir süre sonra bununda çok önemli olmayacağını düşünüyorum. ayrıca birçok launcher programı var ve bunlar her iki telefonun sisteminden de daha hoş. bu durumda benim için hiç önemli değil. arka kapağın plastik ve ileride bozulma yapabileceğinden bahsediliyor. bu kapağın yedeğinin 15 tl olduğunu herkesin unutması yada bilmesine rağmen bilmezlikten gelmesini anlayamıyorum. atarım çöpe yenisini takarım. daha öncede yaptım bu değişimi ve hiçbir problem yaşamadım. hattaa çok yakında bozulmadan almayı planlıyorum bu kapaktan.

sonuçta iki cihazda oldukça iyi. şu anda s3 üm kırılsa yine ya s3 yada one x alırım. hiçbirinden de tereddüt etmem. basit birkaç özellik sebebiyle s3 benim almamda etkiliydi.

• @ Arkadaşlar

HTC ONE X de görüntülü görüşme varmı yokmu bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esame

@ Arkadaşlar

HTC ONE X de görüntülü görüşme varmı yokmu bulamadım...

Görüntülü görüşme şebeke üzerinden yok.Skype gibi ek program yardımıyla internet üzerinde yapılıyor.Şebeke üzerinden destekleyen android telefonlar Samsung ve LG
  • Yorumları şöyle bi okudum da söyleyebileceğim şey şudur bir zamanlar iphone fanları vardı iphone a en küçük bir laf söyletmeyen o fanlar sanırım şimdi samsung fanı olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

6,706 kişi one x demiş resmen anketde

Iphonecularda one x diyor biliyorlarkı en büyük rakip samsung şu an. Ama bütür dandik incelemelerle cihaz alınmaz. eğer adam akıllı test yapacaksan cihazları feda edeceksin. Kasa testi yapiyorsan alacaksın eline tornavida ekranı vs zorlayacaksin, yoksa varsayimsal yorumlamalarla test olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi zamanlar şahinciler tofaşcılar vardı, şimdi de samsungucular var. Eski zamanlarda derdim eşe dosta git 3 kuruş fazla ver tenekeye verme diye ama daha yeni yeni anlıyorlar o zamanlar hurdaya para verdiklerini...
  • htc ye daha önce inceleme firsatim olmustu telefonun cok begenistim ama malum sarj durumu ve sd kart destegi olmadigi icin s3 ü beklemek istedim ancak s3 cikinca sukut-u hayale ugradim o yüzden s3 ü düne kadar incelemedim dün vodafonda telefona baktim.Bence bu kadar ucuz bir telefon olamaz cakma cin oyuncaklarina benziyor okadar para verip bu kadar dandik bir kasa alinmaz. Sonuc olarak benim icn sd kart girisi ve sarj durumu önemli degil diyorsaniz htc one x in rakibi anca s4 olur.
  • Bu konu biraz alışkanlık meselesi, winwdos mobile zamanlarından beri HTC kullanıyorum. Çoğu marka smartphone ve PDA yapmazken HTC bu işte tek tabancaydı. APPLE İPHONE ile piyasadaki tüm dengeleri yerinden oynattı ,standartları değiştirdi,tahta oturdu..ne zaman ki Google android sistemi stabil olmaya başladı, gerek HTC gerek SAMSUNG piyasanın kuvvetli oyuncuları olmaya başladı.Teknoloji üretmek daha kolaylaştı ,pasta büyüdü ve bölündü.Her ne kadar HTC bu işin duayeni sayılsada , SAMSUNG galaxy serisi ile değil HTC yi APPLE'ı bile geride bıraktı..bunun en önemli nedeni pazarlama işini çok iyi yapabilmeleri , bence ürün kalitesi 2. etken..baktığımızda cihazlar arası çok bariz faklar yok ama herkes SAMSUNG tarafına yönekmiş durumda.Bu da bize markanın ne kadar global olduğunu ve stratejik adımlarını tam zamanında ve kesin olarak attığını gösteriyor..Kişisel olarak ben HTC yi hep farklı bi yerde gördüm ve sadık bir HTC kullanıcısıyım ama SAMSUNG yukarıda saydığım etkenlerden dolayı lider konumda...HTC cok fazla stratejik hatalar yaptı ONEX modelini mecburen acele cıkarttı, eğer GALAXY den sonra çıkartsaydı bu kadar bile satamaz hatta model bu populerliğine ulaşamazdı , SAMSUNG un gölgesinde yinede kendine iyi yer buldu diyebilirim..bu kadar büyük bir marka ile pazarda rekabet yapmak oldukça güç ..yoksa sunduğu teknolojik olanaklar gerçektende iki modeli birbirinden çok da ayrı yerlerde turtumuyor , tutmuyor ki bu iki model sürekli birbiri ile kıyaslanıp farklılıkları anlatılıyor..SAMSUNG, ONEX ten önde HTC nin belkide yaptığı en iyi şey olsa gerek ki HTC yi bu noktada daha iyi yapıyor..yoksa ısınma vs.. bu kadar güçlü donanım her cihazın elbette sorunu olacaktır...bugun laptop kullanırken bile kocaman batarya en fazla 6-7 saat dayanıyor..sorun batarya teknolojisinin , işlemci vs. teknolojileri ile aynı parallelde gelişememesiden kaynaklanıyor..her ki cihazı kullanan arkadaşların güle güle kullanmasını diliyorum..

• Bu kadar yanlı bir incelemeyi ilk defa görüyorum neden mi işte bu sebeplerden:
    1-htc one x in eksileri söylenirken güncellemeyle çözülür giderilir vs şeyler söyleniyor galaxy de buna değinmiyorlar bile
    2-Adamın teli htc onu savunuyor tabi tıbkı forumda savunanlar gibi
    3-Son puanlamalarda (gps gibi)sırf galaxy ye puan kazandırmak için doldurma şeyler söyleniyor biz biraz yanlıyızda işte belli etmemeye çalışıyoruz gibi
    4-Galaxy nin artıları söylenirken bir diğeri atlıyor ama bunun böyle eksileri de var falan filan buna htc de değinilmiyor

Daha aklıma gelmeyen çok sebep var fakat videoyu telefondan hatta teknolajiden hiç anlamayan birine izletsek o bile yanlı olduğunu anlar.Htc size para mı verdi anlamıyorum bu kadar savunmanızı.Açıkcası bu kadar amatörce olduğu yanlı bir video çektirmelerini bu kadar NET VE AÇIK göstermelerinden ve bunu gizleyememelerinden anlayabiliyoruz.Ayrıca o karşılaştırmalı maddeler çok saçma ve siz performansla bataryayla arayüzü aynı puan da değerlendiremezsiniz a pardon siz bunu da yapmışsınız. :)

Gelelim bence nasıl olması gerektiğine:

1-htc one x şu ana kadar tasarım olarak yapılmış en iyi telefon sadece tasarımı daha fazla puanı hakediyor
    2-htc one x arayüz olarak zaten samsungun basitleştirdiği arayüzden çok daha üstün ve parasını hakeden bi arayüzle karşımızda
    3-htc dayanıklılık olarak samsungu bilmiyorum kaça katlar artı birde malzeme kalitesi var

Bunlar htc nin en üstün yanları gelgelelim eksilerine

1-Htc bu konuda hep inat ediyor telefonlarında çok şeyi harika diyebileceğimiz düzeyde fakat saç baş yolduran eksikleriyle yine karşımızda.O tele 40 nm işlemci koy ve al bu 1800 lük bataryayla idare et de olacak iş mi şimdi bu? Arkadaşlar bataryayı hafife almayın ben telimi en parlak haliyle son performansta akşama kadar doya doya kullanamayacaksam ne anlamı var ki o MUHTEŞEM özelliklerin dizüstü mü bu fişe takayım öyle kullanayım o zaman A firması yapar 10 çekirdekli harika bir telefon 5 saat şarjı gidiyor olur mu olmaz
    2-İnternet deneyimi bir birine çok yakın pek fark yok deniliyor burdan da aslında anlaşılıyor taraf tuttukları çünkü ne yakınlaşma var telefonu zorlayacak ne de ilk açılış ta oynama var abicim sen flaşlı bir sayfayı açılışta yakınlaştır bakalım htc yi ne yapıyor ben size söyliyeyim saç baş yoldurtuyor ferrarinin 50 kilometrede zorlanması gibi bişey bu fakat s3 inanılmaz hızlı bu kadarını hiç beklemiyordum açıkçası
    3-Sen nasıl oyunlara yandan parmak kadar tuş koyarsın htc o telefona bunu nasıl yaparsın? Arkadaş online modern combar 3 oynarken düşünün tam adamı vuracakken o tuşa basıyorsunuz baaamm! Ben deli olurum o soruna telefonu kırarım.Mağazada denedim elinizde olmadan çok rahat basılabiliyor o tuşa ayrıca ekranı küçültmesi de cabası.
    4-40 nm çekirdeğin bize bir hediyesi daha FAZLA ISINMA! Ben 2-4 saat aralıksız oyun oynayamayacaksam neyleyim o kadar özelliğitelefonumda? Bunu hiç düşünemedin mi htc bu işlemci yanar diye bari fan koysaydın :)

Bu saçma sapat htc sorunları olmasa one x kesinlikle şuan rakipsiz olurdu.Htc beni danışmanı yapsın ben de onları pazar lideri yapmazsam neyim :)kimle çalışıyor bu adamlar ya başlarında kimler var acaba :)

Şimdi gelelim galaxy ye

1-Galaxyy performans olarak kesinlikle rakipsiz bir telefon şuan için
    2-O yüksek kapasiteli bataryaya birde düşük güç tüketen ekran ve şuan 32 nm yi nadir ve en iyi kullanan firma gibi şeyler eklenince özgür bir kullanım sunan bir telefon ortaya çıkmış.Samsung diyor ki alın şu teli doya doya olanaklarından yararlanın.
    3-Videoda değinildiği kadar basit ve hatalı değil sensörler öyle geçmekle olmaz bu iş 3. part yazılımcılar neler yapar bu sensörlerle düşünemiyorum bile.Ayrıca kendi özellikleri de harika öyle yavaş filan değil.Son olarak bunu da söylemeden
    edemiycem güncellemelerle nasıl sensör sürprizleri geleceği heycanlandırıcı
    4-Samsung galaxy s ailesine yazılım desteği olarak htc yaklaşamaz bile birde darky vb 3. part yazılımcılar var ki bunlar zaten başlı başına harika.Galaxy s i9000 e android 4.0.4 aşırı stabil bir şekilde monte edildi batarya ve performans harika şuan android 4.0.4 kullanan kaç telefon var bu farklılığı bi düşünün.
    5-Video da galaxy ele alınca 2 milyarlık son derece kaliteli bir telefon hissi vermiyor demişsiniz ama galaxy daha ağır olmasına rağmen ele alınca daha hafif duruyor demişsiniz işte bu kalitedir sayın AMATÖR incelemeciler.Kendinizle çelişmeyin bari.Galaxy ele alınca o hissi fazlasıyla veriyor.

Şimdi de gelelim galaxy nin eksilerine:

1- Sayın galaxy yöneticileri elinize bir htc one x alın da telefon tasarımı nasıl olurmuş görün.
    2-Ekran konusunda ekrana bu kadar değer veren bir şirketin bu kadar telefona ayak uyduramayan bir ekran kullanması çok komik doğrusu artı ekran dayanıklılığı da cabası.Fakat şuna değinmeden edemicem amoled ekranların o hoşluğu canlılığı büyük bir getiridir buna videoda değinilmedi (çoğu şey gibi) fakat ben değineyim.
    3-Ben bir telefona servet ödeyeceğim ve bana basit bir arayüz sunacak bu nasıl bir avutmadır anlamış değilim doğrusu android sevenler zengin görsel içeriği çok önemser ve bunu doğal olarak ister.Samsung ne yapmış doğadan esinlenmiş miş, o kadar doğadan esinlenmiş basit bir telefon istesem bunu piyasata orta seviyeden telefonlarla rahat karşılarım.Bu kullanıcıyı avutmadan başka birşey değildir!

Sonuç olarak bir karşılaştırma yaparsak eğer yukarıda nesnel olmaya çalıştım (hani şu video daki şahısların hiç olamadığı şey) fakat burada kendi görüşlerimi söylemek istiyorum htc one x beni büyüledi kendine aşık etti gerek dış görünüş olsun gerek arayüz olsun gerek sağlamlık olsun fakat ben bu özellikleri ısınma artı özgür kullanım sağlamayan az batarya özelliklerini ve bir de yazılım desteği olmamasını ekleyince ortaya mükemmelliği gölgeleyen bir durum çıktı ki bu çok vahim bir durum .Kimse güncellemeyle bunlar giderilir demesin bataryanın standartları belli kapasitesi belli işlemcinin gereksinimi beli, işlemci ısınmasını 40 nm de güncellemeyle nereye kadar düşürebilirler ki kimse kendini kandırmasın.Samsung yazılım olsun kullanım olsun batarya olsun şuan birçok konuda daha fazla olanak sunuyor ve bu benim için onu daha alınası kılıyor.

Arkadaşlar karar veremeyenler için yukarıdaki taraflı incelemenin aksine tarafsız bir inceleme yapma gereği duydum bu yorumumu silmezler CESARETLERİ VARSA.Tabi yaklaşık bir saatlik video kadar açıklamam imkansız fakat yardımcı olmaya çalıştım.

Profesyonel inceleme yapacaksanız yapın yoksa böyle komik adamları çıkartıp bizi güldürmeyin :) FANLIK YAPMAYA GEREK YOK

METİN AKTAŞ

• Bu kadar yanlı bir incelemeyi ilk defa görüyorum neden mi işte bu sebeplerden:
    1-htc one x in eksileri söylenirken güncellemeyle çözülür giderilir vs şeyler söyleniyor galaxy de buna değinmiyorlar bile
    3-Son puanlamalarda (gps gibi)sırf galaxy ye puan kazandırmak için doldurma şeyler söyleniyor biz biraz yanlıyızda işte belli etmemeye çalışıyoruz gibi
    4-Galaxy nin artıları söylenirken bir diğeri atlıyor ama bunun böyle eksileri de var falan filan buna htc de değinilmiyor

Daha aklıma gelmeyen çok sebep var fakat videoyu telefondan hatta teknolajiden hiç anlamayan birine izletsek o bile yanlı olduğunu anlar.Htc size para mı verdi anlamıyorum bu kadar savunmanızı.Açıkcası bu kadar amatörce olduğu yanlı bir video çektirmelerini bu kadar NET VE AÇIK göstermelerinden ve bunu gizleyememelerinden anlayabiliyoruz.Ayrıca o karşılaştırmalı maddeler çok saçma ve siz performansla bataryayla arayüzü aynı puan da değerlendiremezsiniz a pardon siz bunu da yapmışsınız. :)

1-htc one x şu ana kadar tasarım olarak yapılmış en iyi telefon sadece tasarımı daha fazla puanı hakediyor
    2-htc one x arayüz olarak zaten samsungun basitleştirdiği arayüzden çok daha üstün ve parasını hakeden bi arayüzle karşımızda
    3-htc dayanıklılık olarak samsungu bilmiyorum kaça katlar artı birde malzeme kalitesi var

1-Htc bu konuda hep inat ediyor telefonlarında çok şeyi harika diyebileceğimiz düzeyde fakat saç baş yolduran eksikleriyle yine karşımızda.O tele 40 nm işlemci koy ve al bu 1800 lük bataryayla idare et de olacak iş mi şimdi bu? Arkadaşlar bataryayı hafife almayın ben telimi en parlak haliyle son performansta akşama kadar doya doya kullanamayacaksam ne anlamı var ki o MUHTEŞEM özelliklerin dizüstü mü bu fişe takayım öyle kullanayım o zaman A firması yapar 10 çekirdekli harika bir telefon 5 saat şarjı gidiyor olur mu olmaz
    2-İnternet deneyimi bir birine çok yakın pek fark yok deniliyor burdan da aslında anlaşılıyor taraf tuttukları çünkü ne yakınlaşma var telefonu zorlayacak ne de ilk açılış ta oynama var abicim sen flaşlı bir sayfayı açılışta yakınlaştır bakalım htc yi ne yapıyor ben size söyliyeyim saç baş yoldurtuyor ferrarinin 50 kilometrede zorlanması gibi bişey bu fakat s3 inanılmaz hızlı bu kadarını hiç beklemiyordum açıkçası
    3-Sen nasıl oyunlara yandan parmak kadar tuş koyarsın htc o telefona bunu nasıl yaparsın? Arkadaş online modern combar 3 oynarken düşünün tam adamı vuracakken o tuşa basıyorsunuz baaamm! Ben deli olurum o soruna telefonu kırarım.Mağazada denedim elinizde olmadan çok rahat basılabiliyor o tuşa ayrıca ekranı küçültmesi de cabası.
    4-40 nm çekirdeğin bize bir hediyesi daha FAZLA ISINMA! Ben 2-4 saat aralıksız oyun oynayamayacaksam neyleyim o kadar özelliğitelefonumda? Bunu hiç düşünemedin mi htc bu işlemci yanar diye bari fan koysaydın :)

Bu saçma sapat htc sorunları olmasa one x kesinlikle şuan rakipsiz olurdu.Htc beni danışmanı yapsın ben de onları pazar lideri yapmazsam neyim :)kimle çalışıyor bu adamlar ya başlarında kimler var acaba :)

Şimdi gelelim galaxy ye

2-O yüksek kapasiteli bataryaya birde düşük güç tüketen ekran ve şuan 32 nm yi nadir ve en iyi kullanan firma gibi şeyler eklenince özgür bir kullanım sunan bir telefon ortaya çıkmış.Samsung diyor ki alın şu teli doya doya olanaklarından yararlanın.
    3-Videoda değinildiği kadar basit ve hatalı değil sensörler öyle geçmekle olmaz bu iş 3. part yazılımcılar neler yapar bu sensörlerle düşünemiyorum bile.Ayrıca kendi özellikleri de harika öyle yavaş filan değil.Son olarak bunu da söylemeden
    4-Samsung galaxy s ailesine yazılım desteği olarak htc yaklaşamaz bile birde darky vb 3. part yazılımcılar var ki bunlar zaten başlı başına harika.Galaxy s i9000 e android 4.0.4 aşırı stabil bir şekilde monte edildi batarya ve performans harika şuan android 4.0.4 kullanan kaç telefon var bu farklılığı bi düşünün.
    5-Video da galaxy ele alınca 2 milyarlık son derece kaliteli bir telefon hissi vermiyor demişsiniz ama galaxy daha ağır olmasına rağmen ele alınca daha hafif duruyor demişsiniz işte bu kalitedir sayın AMATÖR incelemeciler.Kendinizle çelişmeyin bari.Galaxy ele alınca o hissi fazlasıyla veriyor.

1- Sayın galaxy yöneticileri elinize bir htc one x alın da telefon tasarımı nasıl olurmuş görün.
    2-Ekran konusunda ekrana bu kadar değer veren bir şirketin bu kadar telefona ayak uyduramayan bir ekran kullanması çok komik doğrusu artı ekran dayanıklılığı da cabası.Fakat şuna değinmeden edemicem amoled ekranların o hoşluğu canlılığı büyük bir getiridir buna videoda değinilmedi (çoğu şey gibi) fakat ben değineyim.
    3-Ben bir telefona servet ödeyeceğim ve bana basit bir arayüz sunacak bu nasıl bir avutmadır anlamış değilim doğrusu android sevenler zengin görsel içeriği çok önemser ve bunu doğal olarak ister.Samsung ne yapmış doğadan esinlenmiş miş, o kadar doğadan esinlenmiş basit bir telefon istesem bunu piyasata orta seviyeden telefonlarla rahat karşılarım.Bu kullanıcıyı avutmadan başka birşey değildir!

Sonuç olarak bir karşılaştırma yaparsak eğer yukarıda nesnel olmaya çalıştım (hani şu video daki şahısların hiç olamadığı şey) fakat burada kendi görüşlerimi söylemek istiyorum htc one x beni büyüledi kendine aşık etti gerek dış görünüş olsun gerek arayüz olsun gerek sağlamlık olsun fakat ben bu özellikleri ısınma artı özgür kullanım sağlamayan az batarya özelliklerini ve bir de yazılım desteği olmamasını ekleyince ortaya mükemmelliği gölgeleyen bir durum çıktı ki bu çok vahim bir durum .Kimse güncellemeyle bunlar giderilir demesin bataryanın standartları belli kapasitesi belli işlemcinin gereksinimi beli, işlemci ısınmasını 40 nm de güncellemeyle nereye kadar düşürebilirler ki kimse kendini kandırmasın.Samsung yazılım olsun kullanım olsun batarya olsun şuan birçok konuda daha fazla olanak sunuyor ve bu benim için onu daha alınası kılıyor.

Arkadaşlar karar veremeyenler için yukarıdaki taraflı incelemenin aksine tarafsız bir inceleme yapma gereği duydum bu yorumumu silmezler CESARETLERİ VARSA.Tabi yaklaşık bir saatlik video kadar açıklamam imkansız fakat yardımcı olmaya çalıştım.

Profesyonel inceleme yapacaksanız yapın yoksa böyle komik adamları çıkartıp bizi güldürmeyin :) FANLIK YAPMAYA GEREK YOK

METİN AKTAŞ

Şimdi gelelim galaxy ye

METİN AKTAŞ

• Üst üste mesajlar için kusura bakmayın mesaj gönderilemedi dedi sonra sayfaya baktım orada da yoktu tekrar gönderdim o yüzden bir kaç tane mesaj gitmiş.

• Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşım eline sağlık incelemen için genelde objektif olmaya çalışmışsın ama sende bir samsung galaxy s3 kullanıcısı olarak ne kadar tarafsız olabilirsin bilemiyorum yani bu yazında benim gördüğüm galaxy s3 neden aldığın veya tercih ettiğindir.aynı şekilde bende hemen bir şeyler yazayım htc one x neden tercih ettiğimi ? :))

en başta nvdia tegra 3 için tercih ettim ve bu chipsetini htc nin kullanmasına daha çok memnun oldum.beni ilk bunlar cezbetti.daha sonra herkesin dillerden düşürmediği ekranı idi evet s3 ün ekranı güzel canlı göze hoş geliyor ama super lcd 2 ıps panel hem sağlamlık hem doğru parlak renkleri yansıtan piyasanın en iyi ekranı olma ünvanını daha çıkmadan kazanmıştı.tasarım ekranla zıt renklerle siyah ve beyazla herkesi büyüledi tabiki senide :) bende s3 takipçisiydim iyi bir şey çıkarsada alsak dedim ama umduğum olmadı ekran göz hoş geliyordu s3 te ama beyaz ekranda renkerin koyu mavi olması canımı çok sıktı kasa kalitesi iyi dediler ama gerçekten s2 deki kalite yok one x demiyorum bakın s2 deki kalite yok o yüzden ufak tefek sorunları var kapak yan çerçeve gibi...one x in işlemcisi gerçekten güçlü ama hatalarla dolu yazılım sayesinde telefon bu yönüyle herkesin ağzında sakız oldu şanssızlık dedik ve bekliyoruz yakında 4.1.1 güncellemesini aldığımız zaman yazılım yüzünden olan performans farkları inanın kapanacaktır özellikle tarayıcıda ..htc one x en çok beğenerek kullandığım özelliği ve donanımı ekranıdır hala ilk günkü hayranlığımla o ekranı kullanıyorum geçenlerde mat parmak izi bırakmayan ekran koruyucumu çıkardım hakikaten mat ekran koruyucu kullananlar için söylüyorum çıkartın gitsin ekranın tüm güzelliğini kapatıyor.şarz konusunda haklısın bunu herkes söylüyor kimse inkar etmiyor ama htcnin diğer telefonlarına göre mesela sensation desire hd gibi onlara oranla şarzı çok iyi gidiyor yani htc biraz çıtayı bu konuda yükseltti oda chipsetin sayesinde ve kullanılan polimer pil sayesindedir.biliyorsunuz ki polimer pil şarz edildikçe zamanla iyileşen bir pil türüdür.yani s3 ile şarz süresi arasında çok çok dağlar kadar fark oluşurmu ? merak ediyorum öyle aman aman dert edicek bir süre farkı yok malesef metin bey !! ayrıca harici küçük bir aparat şarz cihazım var yedek pil niyetine gerektiğinde kullanıyorum ama şehirde hiç kullanmadım genelde dağda gerek kalıyor sebebide dağcılık sporuyla uğraşıyorum :) sürekli çekimler yapıyorum kamera kalitesi gerçekten çok çok iyi s3 ile arasında çok fark yoktur eminim her iki telefonda herkesi memnun eder ama one x in kalitesi şüphesiz bir gerçektir..hafıza konusunda dropbox gerçekten işe yarıyor wifi alanında hemen videolar fotolar upload ediliyor otomatik ve baya yer kalıyor hiç sıkıntı yaşamadım telefonun ön kamerası çok kötü hiç beğenmiyorum ki ben çok kullanırım ve 3gli görüşmede yok tabiki bunuda çok kullanırdım ama şimdi kullanamıyorum sırf bu yüzden s3 geçerim diye düşündüm ama yapamadım :) telefonumuz çok güzel ya :) bakın nvdia tegra 3 ün geniş özelliklerinden hiç bahsetmiyorum ki ilerde neler yapılabilecek hep birlikte göreceğiz ekran yongasıda dahil 4 erli 3 gruptan oluşan 12 çekirdekli bir yonga yani oyun kalitesi neden o kadar iyi anlaşılmıştır mali 400 iyi bir yonga ama samsung un oc yapıp tekrar s3 gibi bir telefona beklentilerin yüksek olduğu bir telefona koyması ben ve benim gibileri gerçekten üzdü.samsung yazılım stabilliği konusunda gerçekten çok iyi telefona çok iyi adapte ediyor o yüzden o performans skorları alınıyor stabil bir yazılım donanımla uyumla hale getiriliyor ve sonuç ortada htc sense denen arayüz sayesinde biraz işimiz o konuda zor :)) her gülün dikeni olur :) şimdilik aklıma gelenler bunlar iki ay geçmesine rahmen telefonumu hala ilk günkü gibi büyük bir aşkla kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 21 Temmuz 2012; 14:08:22 >

• Orijinalden alıntı: ridvan79

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Arkadaşım eline sağlık incelemen için genelde objektif olmaya çalışmışsın ama sende bir samsung galaxy s3 kullanıcısı olarak ne kadar tarafsız olabilirsin bilemiyorum yani bu yazında benim gördüğüm galaxy s3 neden aldığın veya tercih ettiğindir.aynı şekilde bende hemen bir şeyler yazayım htc one x neden tercih ettiğimi ? :)) en başta nvdia tegra 3 için tercih ettim ve bu chipsetini htc nin kullanmasına daha çok memnun oldum.beni ilk bunlar cezbetti.daha sonra herkesin dillerden düşürmediği ekranı idi evet s3 ün ekranı güzel canlı göze hoş geliyor ama super lcd 2 ıps panel hem sağlamlık hem doğru parlak renkleri yansıtan piyasanın en iyi ekranı olma ünvanını daha çıkmadan kazanmıştı.tasarım ekranla zıt renklerle siyah ve beyazla herkesi büyüledi tabiki senide :) bende s3 takipçisiydim iyi bir şey çıkarsada alsak dedim ama umduğum olmadı ekran göz hoş geliyordu s3 te ama beyaz ekranda renkerin koyu mavi olması canımı çok sıktı kasa kalitesi iyi dediler ama gerçekten s2 deki kalite yok one x demiyorum bakın s2 deki kalite yok o yüzden ufak tefek sorunları var kapak yan çerçeve gibi...one x in işlemcisi gerçekten güçlü ama hatalarla dolu yazılım sayesinde telefon bu yönüyle herkesin ağzında sakız oldu şanssızlık dedik ve bekliyoruz yakında 4.1.1 güncellemesini aldığımız zaman yazılım yüzünden olan performans farkları inanın kapanacaktır özellikle tarayıcıda ..htc one x en çok beğenerek kullandığım özelliği ve donanımı ekranıdır hala ilk günkü hayranlığımla o ekranı kullanıyorum geçenlerde mat parmak izi bırakmayan ekran koruyucumu çıkardım hakikaten mat ekran koruyucu kullananlar için söylüyorum çıkartın gitsin ekranın tüm güzelliğini kapatıyor.şarz konusunda haklısın bunu herkes söylüyor kimse inkar etmiyor ama htcnin diğer telefonlarına göre mesela sensation desire hd gibi onlara oranla şarzı çok iyi gidiyor yani htc biraz çıtayı bu konuda yükseltti oda chipsetin sayesinde ve kullanılan polimer pil sayesindedir.biliyorsunuz ki polimer pil şarz edildikçe zamanla iyileşen bir pil türüdür.yani s3 ile şarz süresi arasında çok çok dağlar kadar fark oluşurmu ? merak ediyorum öyle aman aman dert edicek bir süre farkı yok malesef metin bey !! ayrıca harici küçük bir aparat şarz cihazım var yedek pil niyetine gerektiğinde kullanıyorum ama şehirde hiç kullanmadım genelde dağda gerek kalıyor sebebide dağcılık sporuyla uğraşıyorum :) sürekli çekimler yapıyorum kamera kalitesi gerçekten çok çok iyi s3 ile arasında çok fark yoktur eminim her iki telefonda herkesi memnun eder ama one x in kalitesi şüphesiz bir gerçektir..hafıza konusunda dropbox gerçekten işe yarıyor wifi alanında hemen videolar fotolar upload ediliyor otomatik ve baya yer kalıyor hiç sıkıntı yaşamadım telefonun ön kamerası çok kötü hiç beğenmiyorum ki ben çok kullanırım ve 3gli görüşmede yok tabiki bunuda çok kullanırdım ama şimdi kullanamıyorum sırf bu yüzden s3 geçerim diye düşündüm ama yapamadım :) telefonumuz çok güzel ya :) bakın nvdia tegra 3 ün geniş özelliklerinden hiç bahsetmiyorum ki ilerde neler yapılabilecek hep birlikte göreceğiz ekran yongasıda dahil 4 erli 3 gruptan oluşan 12 çekirdekli bir yonga yani oyun kalitesi neden o kadar iyi anlaşılmıştır mali 400 iyi bir yonga ama samsung un oc yapıp tekrar s3 gibi bir telefona beklentilerin yüksek olduğu bir telefona koyması ben ve benim gibileri gerçekten üzdü.samsung yazılım stabilliği konusunda gerçekten çok iyi telefona çok iyi adapte ediyor o yüzden o performans skorları alınıyor stabil bir yazılım donanımla uyumla hale getiriliyor ve sonuç ortada htc sense denen arayüz sayesinde biraz işimiz o konuda zor :)) her gülün dikeni olur :) şimdilik aklıma gelenler bunlar iki ay geçmesine rahmen telefonumu hala ilk günkü gibi büyük bir aşkla kullanıyorum

İlk olarak şunu söylemeliyim s3 sahibi değilim arkadaşımdan kullandım fakat şuan
    telefon almayı düşünüyorum aslında htc ye sert eleştirilerimin sebebi beni aşırı iyi bir telefonda bu kadar basit fakat hayatı sorunların oluşudur.Htc gel al beni diyor fakat sonra dediğim gibi batarya işlemci ısınması ve yazılım desteği olarak s3 düşündürüyor yoksa bu eksileri olmasa bu telefon rakipsiz ve 4 sene gidebilecek bir telefon olurdu hiç düşünmeden 3 milyar olsa alırdım :)

• video konusunda one x i gormedim ama s3 de 19gb lik bluray i izliyorum (transformers 2) herhangi bir takilma falan olmadi. ileri geri sararken hic bekleme bile olmuyor. anlamadim nasil takiliyormus?
    s3 aldim ama 2000 lira degil tabii ki de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Îki telefonu da kullanmadım Note kullaniyorum.
    Note dan once Imate Jamin. Htc 4350.Blacstone.Hd2.NexusOne.Desire.Desire Hd.Sensation.Evo3D kullandım Htc fanı idim taki Htc nin bootloader kilidini kırmak root etmeye calışmaktan gına gelene kadar Note u denemek için aldım root nasıl yapılır diye inceledim baktım Xda da Chainfire Samsung cihazlara bir kernelle root imkanı tanıyor.Chainfire kim derseniz adam Android de efsanedir.Diger efsane Cyanogen zaten Samsung tarafından işe alındı.Bizden birisi Gökhan Moral(siyah kernelin yapımcısı)da Samsung cihazlara destek veriyor.
    Ben cihazı alıp normal haliyle kullanmam root edip özelleştiririm Htc de bootloader kilidini acinca cihaz yarı garanti dışı kalıyor.Samsungta Tringle Away programı ile veya jigle counter reset yapıp garanti problemini çözmek mumkun.
    Benim için kıstas bu bu yüzden Samsung ta kalmaya devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende iki tlf arasında kaldım benım ıcın radyo dınlemek fotoraf çekmek video çekmek internete girmek ve internette takılma olmadan bedava gps den yararlanmak ve bataryası değiştirilebilir olması çok önemli özellikler ama sağlamlık konusunda one x le adamlar tahtaya çivi çakıyor bişey olmuyor karşılaştırmada radyo özelliğinin olmasına değinmemiş editörlerimiz benim tercihim s3 ama sağlamlık yönünden one x kararsızım

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.