Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı 'Hangisi en iyisi?' video inceleme (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
8
Favori
181.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylık gelirimizin ortada olduğu şu dönemde telefona bu kadar para ödemek hala bana mantıklı gelmiyor.

Öyle ki; Galaxy SII nin tasarımını çok beğenmeme rağmen (SIII ten daha iyi bence) onunda fiyatının asgari ücretten fazla olduğunu düşünürsek vicdan yapıp almıyorum da.

bence bu tüketim çılgınlığı. nereye gidiyoruz bilmiyorum.

• IPHONE karşıtı ve HTC fanatiği olarak malesef henüz ONE X elime alabilmiş değilim. Tasarım ve görünüş açısından s3' göre çok önde olduğunu fotolara bakarak söyleyeblirim. Lens çıkıntısı olması biraz canımı sıktı sadece.

Kullanım açısından doğal olarak karşılaştırma yapamam... ama işlemci açısından fikrimi ve deneyimimi söylemek isterm. Nasıl derseniz ASUS TF201 Tablet kullanıyorum yoğun olarak. Tegra 3 işlemcili... Performans açısından verdiğim paranın karşılığını tam alamadığımı düşünüyordum ama piyasada karşılaştırabileceğim bir işlemci yoktu o sırada. Daha sonra eşim s3 aldı. 4 çekirdekli olduğunu dumuştum s3'ün ama ndense başka 4 çekirdekli işlemci çıkmış olabileceğini düşünmediğimden Tegra 3 sandım.... Kullandıkça benim efsanevi ASUS tablete göre çok daha akıcı olduğunu performansının üstün olduğunu gördüm. İşlemcilerin aynı olduğunu düşündüğümden ASUS'a epey gıcık olup içimden bol bol saydırdım (GPS sorunu da var zaten ASUS TF201'lerde). Sonradan öğrendim ki işlemciler farklıymış. Browser ve genel olarak kullandığım uygulamaları çalıştırma performansı bakımından S3'ün işlemcisinin çok üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Anlamlı bir karşılaştırma olmayabilir sizin için... biri tablet bir telefon... Ama açıkçası S3'ü gördükten sonra Tegra3 kullanan cihazlardan soğudum.

Mantığım bana s3 al diyor ama Iphone'a benziyor. (not: hem iphone modasına gıcığım hem de tasarımının bayanlara göre olduğunu düşünüyorum). Hatun telefonu gibi görünüyr bana s3.. onun için bi türlü elim varıp da alamadım.

Kore kasası farklı. Iphone'a benzemesine rağmen onu daha çok beğendim.. belki bişekilde kore kasası bulurum diye şimdilik bi süre daha kasıcam. Siyah hoş olabilir. Elimdeki HTC TD2 daha önce ölürse ve o zamana kadar daha iyisi çıkmazsa tercihim s3 olacak. Aslında benim için ideal telefon Galaxy Note kasasında S3 spec'lerinde bir telefon olurdu...

Not: ASUS TF201 almayın Tek ASUS mrka ürünüm bu ve herhangi bir ASUS almayı bundan sonra düşünmüyorum... Diğer ürün gruplarını bilemem ama kesinlikle ASUS TF201 tablet almayın. ben yandım siz yanmayın. IPAD ve IPHONE modasına ölüm. Güzel aletler aslında ama kendime bir türlü yakıştıramıyorum bu cihazları.....Eşimde Samsung netbook var onu da çok beğendim...s3 ile biraz daha fazla gözüme girdi samsung.

• quote:

Orijinalden alıntı: barmagan

Galaxy S3 ün kore versiyonu da aynı global cihaz gibi kasaya sahip.Köşeli hatlara sahip galaxy S3 haberi yalan bir haber.Birde kore versiyonunda sim kartı kullanılmıyor diyebiliyorum.
  • Millet telefon kullanmadan, eline almadan yorum yapıyor. Herkes eleştirmen kesilmiş..

Edit: Note modeline s3 köşeli diyenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veli&320i -- 23 Temmuz 2012; 13:23:14 >
  • İkisi de güzel telefon.
  • quote:

Kore kasası farklı. Iphone'a benzemesine rağmen onu daha çok beğendim.. belki bişekilde kore kasası bulurum diye şimdilik bi süre daha kasıcam. Siyah hoş olabilir. Elimdeki HTC TD2 daha önce ölürse ve o zamana kadar daha iyisi çıkmazsa tercihim s3 olacak. Aslında benim için ideal telefon Galaxy Note kasasında S3 spec'lerinde bir telefon olurdu...

3-4 aya kalmaz note 2 geliyor. Tam sizlik o halde.
  • yapılan yorumlar resmen rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kim hangi telefonu kullanırken mutlu oluyor ve verimli kullanıyorsa o telefon o kişi için en iyi telefondur....kimi iphone dam memnun kimi samgung dan kimi htc den ...kimi de sony den ....çekirdekmiş ,mp imiş kapasite imiş beğenme den sonra gelir herkesin tercihine saygı duyulmalı kimi 2000 lira verir iphone alır kimi 300 liralık telefon kullanılır cihazlar aynı demiyorum ama tercihe saygı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

3-4 aya kalmaz note 2 geliyor. Tam sizlik o halde.

uçurumun kenarından döndürdünüz beni. tam da fazla uzatmadan s3 alayım kurtulayım bu kararsızlıktan diyordum... Gerçi bunun sonu yok sanırım.
    Bugün note2 çıkar yarın başka bişey çıkar yine teknoloji eskir. Symbian , Windows Mobile vb. varken çok fazla takmıyorduk.. çünkü donanımlar hem bugüne göre çok düşük ve enerji tüketimi fazlaydı... şimdi bu az tüketen güçlü işlemcilerle resmen laptop'u (ya da desktop'u) cebimizde taşıyor gibi olduk.

Yeni güçlü işlemciler ve android kombinasyonu insana acayip çekici geliyor. iphone belki başlattı ama asıl devrimi google android'le yaptı.

• HTC One X ile çekilen video öğle saatlerinde değil de, daha çok ikindi-akşam üzeri arası çekilmiş gibi görünüyor. Bu ayrımı anlamak için nesnelerin gölge boylarına bakmak yeterli olur sanıyorum.
    Sevgili editörlerimiz galiba bu ayrıntıyı gözden kaçırmışlar.
    ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ekitapekitapekitap

1400 liraya oyun telefonu arıyorum. Samsung galaxy s2 mi? htc sensation xe mi?

Oyun için alıyosan tabiki performans olarak S2. Ancak yanında görsellik, beats audio ve kamera istiyosan XE..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizma6080 -- 26 Temmuz 2012; 23:05:41 >
  • S2 almanı tavsiye edrim
  • quote:

Kardesim git yurtdışı one x al oyun canavarı nedir bi gör. Şimdiden oyun canavarınla mutluluklar
  • Bazi arkadaslar incelemeyi yapan moderatorlerin fanlik yaptigini belirtmis. Ben de daha once tarafli olduklarini belirtmistim ama artik bu tarafi da asmis.....
    Arkadaslar, kanimca kendilerine dayatilan sekilde inceleme yapiyorlar. Bu tarafli tutumlari da aslinda Htc nin bu tur bir incelemeyi finanse ettigi ( siteye bagis, reklam, mod.lara son model akilli telefon temini vb.) dusuncesini uyandiriyor ben de.. İncelemeyi takip eden toy cocuklar ve bu konuda bilgisi olmayanlar da tuzaga duserek yonlendirildikleri sekilde yorumlar yapiyor ve alim tercihini de bu yonde kullaniyor. Aslina bakarsaniz htc fanligini korukleyen site de tam olarak bu site diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamparks

quote:

Kardesim git yurtdışı one x al oyun canavarı nedir bi gör. Şimdiden oyun canavarınla mutluluklar

Peki sony xperia s'e ne diyorsunuz? o nasıl?

Güzel cihazdır. Memnun kalırsın. One x kadar sgs3 kadar performanslı olmasada günlük ihtiyacını her türlü giderecek şık bir cihaz...

• quote:

quote:

quote:

Sorunlu model xperia s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omRcftc

quote:

quote:

quote:

Sorunlu model xperia s

Niçin?

sarı ekran vs sorunları var netten bi araştır istiyorsan. Yoksa güzel telefon ama riske girmem ben olsam

• quote:

Orijinalden alıntı: DnR

Böyle bir sağlamlık bekleyen yoktur sanırım

bu kadar da olmaz ama gorilla yı geçtim goril glass mı bu yaw

• Videoyu çekerken neden one x'i anlatan samsung tarafına samsung'u anlatan one x tarafına oturmuş. Yer değiştirmeniz lazımdı.

• tamm batarya s3te daha güçlü olabilır,lakin yok one x in bataryası çıkmıyor falan filan ıphone nunda bataryası çıkmıyor ama yine de her yerde deli gibi ıphone...

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.