Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı 'Hangisi en iyisi?' video inceleme (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
8
Favori
181.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SteelHelm

yaklaşık iki haftadır inceliyorum. bi çok karşılaştırma izledim. ve hepsinde performans olarak s3 daha iyi görünüyor. ama gel gelelim tasarım olarak neredeyse corby serisi kadar düz ve basit. insan bu kadar para verdikten sonra elinde göz dolduracak bir telefon istiyor ve one x'in tasarımı bana göre çok iyi.

ben sürekli internette dolaşan sürekli oyun oynayan biri değilim çok nadir yapacağım şeylerdir. günde en çok yaptığım işlemler müzik dinlemek ve mesajlaşmaktır(aşırı derecede fazla mesajlaşırım).

sizce hangi telefonu almam gerekir. gönlüm one x'ten yana ama mantığım s3 diyor bir fikir verin arkadaşlar...

şimdiden teşekkürler...

ses kalitesi ve yüksekliği çok iyi olsun diyorsan kalbinin sesini dinle beni yanıltmadı

• İnceleme için teşekkürler.

HTC .
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: SteelHelm yaklaşık iki haftadır inceliyorum. bi çok karşılaştırma izledim. ve hepsinde performans olarak s3 daha iyi görünüyor. ama gel gelelim tasarım olarak neredeyse corby serisi kadar düz ve basit. insan bu kadar para verdikten sonra elinde göz dolduracak bir telefon istiyor ve one xin tasarımı bana göre çok iyi. ben sürekli internette dolaşan sürekli oyun oynayan biri değilim çok nadir yapacağım şeylerdir. günde en çok yaptığım işlemler müzik dinlemek ve mesajlaşmaktır(aşırı derecede fazla mesajlaşırım). sizce hangi telefonu almam gerekir. gönlüm one xten yana ama mantığım s3 diyor bir fikir verin arkadaşlar... şimdiden teşekkürler...
    ses kalitesi ve yüksekliği çok iyi olsun diyorsan kalbinin sesini dinle beni yanıltmadı

teşekkürler :) ama tek düşüncem şarj olayı. şarj süresinin kısalığı hakkında çok fazla şikayet var ve pil değiştirme gibi bir şansımız yok. anladığım kadarıyla one x kullanıyorsun. senden şarj konusunda biraz bilgi almam mümkünmüdür

• quote:

yaklaşık iki haftadır inceliyorum. bi çok karşılaştırma izledim. ve hepsinde performans olarak s3 daha iyi görünüyor. ama gel gelelim tasarım olarak neredeyse corby serisi kadar düz ve basit. insan bu kadar para verdikten sonra elinde göz dolduracak bir telefon istiyor ve one x'in tasarımı bana göre çok iyi.

ben sürekli internette dolaşan sürekli oyun oynayan biri değilim çok nadir yapacağım şeylerdir. günde en çok yaptığım işlemler müzik dinlemek ve mesajlaşmaktır(aşırı derecede fazla mesajlaşırım).

sizce hangi telefonu almam gerekir. gönlüm one x'ten yana ama mantığım s3 diyor bir fikir verin arkadaşlar...

şimdiden teşekkürler...

Htc One X şarj konusunda biraz başarılı olsaydı kimse performans falan deyip S3' ün yüzüne bakmazdı :)

Ben S3 almazdım açıkcası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müzik dinleyen oyun oynayan ve internette çok gezinen biriyim sizce hangi telefonu almalıyım?
  • Galaxy S3 Daha mantklı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedovic

Müzik dinleyen oyun oynayan ve internette çok gezinen biriyim sizce hangi telefonu almalıyım?

aşağı yukarı aynı cihazlar arkadaşım. git mediamarkt gibi bir yerde yan yana gör ona göre kararını ver. 2si de (elektronik biraz şans işi olduğundan sıkıntısızsa) çok memnun bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem1905

quote:

şimdiden teşekkürler...

Htc One X şarj konusunda biraz başarılı olsaydı kimse performans falan deyip S3' ün yüzüne bakmazdı :)

Ben S3 almazdım açıkcası.

Sonuna eklediğiniz gibi bu sizin düşünceniz sadece kimse almazdı demek tamamen yanlış çünki one x in şarjı daha uzun gitseydi bile yine çoğu kişi S3 alırdı ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedovic

Müzik dinleyen oyun oynayan ve internette çok gezinen biriyim sizce hangi telefonu almalıyım?

Müzik ve oyun için iki telefonda sizi fazlasıyla memnun eder, ancak internet dediğiniz zaman S3 tabiki..
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SteelHelm yaklaşık iki haftadır inceliyorum. bi çok karşılaştırma izledim. ve hepsinde performans olarak s3 daha iyi görünüyor. ama gel gelelim tasarım olarak neredeyse corby serisi kadar düz ve basit. insan bu kadar para verdikten sonra elinde göz dolduracak bir telefon istiyor ve one xin tasarımı bana göre çok iyi. ben sürekli internette dolaşan sürekli oyun oynayan biri değilim çok nadir yapacağım şeylerdir. günde en çok yaptığım işlemler müzik dinlemek ve mesajlaşmaktır(aşırı derecede fazla mesajlaşırım). sizce hangi telefonu almam gerekir. gönlüm one xten yana ama mantığım s3 diyor bir fikir verin arkadaşlar... şimdiden teşekkürler...

teşekkürler :) ama tek düşüncem şarj olayı. şarj süresinin kısalığı hakkında çok fazla şikayet var ve pil değiştirme gibi bir şansımız yok. anladığım kadarıyla one x kullanıyorsun. senden şarj konusunda biraz bilgi almam mümkünmüdür

30 dakika wifi ve gsm internet, 30 dakika oyun(shadowgun,riptide gp,sprinkle,sonic),1 saat telefon görüşmesi,1 saat müzik akşam dönüşümde %15 ile şarja bağlıyorum şarj sorunu ilk 3 firmware ile bence tamamen ortadan kalktı süre 4 çekirdekli,4.7" ve s3 ten çok daha parlak ekranlı bir cihaza göre gayet yeterli

• quote:

quote:

quote:

quote:

30 dakika wifi ve gsm internet, 30 dakika oyun(shadowgun,riptide gp,sprinkle,sonic),1 saat telefon görüşmesi,1 saat müzik akşam dönüşümde %15 ile şarja bağlıyorum şarj sorunu ilk 3 firmware ile bence tamamen ortadan kalktı süre 4 çekirdekli,4.7 ve s3 ten çok daha parlak ekranlı bir cihaza göre gayet yeterli

bilgi için teşekkürler kalbimin sesini dinledim ve One X aldım. son güncellemesini yaptım android 4.0.4 HTC Sense 4.1 Yazılım numarası da 2.17.401.2 bu son güncellemedir sanırım değilmi? ayrıca batarya için easy task killer ve easy battery saver uygulamalarını kullanmaya başladım. sizce bu programlar benim için faydalı olacakmı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

30 dakika wifi ve gsm internet, 30 dakika oyun(shadowgun,riptide gp,sprinkle,sonic),1 saat telefon görüşmesi,1 saat müzik akşam dönüşümde %15 ile şarja bağlıyorum şarj sorunu ilk 3 firmware ile bence tamamen ortadan kalktı süre 4 çekirdekli,4.7 ve s3 ten çok daha parlak ekranlı bir cihaza göre gayet yeterli

bilgi için teşekkürler kalbimin sesini dinledim ve One X aldım. son güncellemesini yaptım android 4.0.4 HTC Sense 4.1 Yazılım numarası da 2.17.401.2 bu son güncellemedir sanırım değilmi? ayrıca batarya için easy task killer ve easy battery saver uygulamalarını kullanmaya başladım. sizce bu programlar benim için faydalı olacakmı?

Şu an kullandığınız son yazılım. Artık bundan sonra jellybean bekliyoruz. Task killer tarzı programları pek tavsiye etmiyorum. Kendi görev yöneticisinden bile kapatmıyorum. Sistem bir süre sonra açık kalması gerekenleri yeniden açıyor. Ayrıca arkaplanda çalışır gözüken uygulamalar ram yiyiyor gözükebilir ancak bu sayede daha da hızlı yanıt verir size. Tasarruf için parlaklık ayarı yapan ya da interneti açıp kapatan widget kullanın daha iyi olur.

• HTC ONE X USA faturalı olarak açılmamış kutusunda size gelse kaç para verirsiniz? bir arkadaş 2 haftalığına Chicago'da, bugün oraya gitti, başka marka bir telefon da olur, isteyen özelden teklifini bana yapabilir, arkadaş istanbul ya da Ankara da al gülüm ver gülüm hesabı elden halletmek istiyor, ben devlet memuruyum, bana güvenebilirsiniz :) ...
  • http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tx_t_and_v_benchmarks_are_here_promising_too-news-4722.php
    evet arkadaşlar sanırım bir devrin bittiğinin resmidir bu sonuçlar
  • HTC ONE X i ses kalitesi yönünden tercih edecek olanların şunu okumasını tavsiye ederim http://forum.donanimhaber.com/m_65274675/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65274675
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tx_t_and_v_benchmarks_are_here_promising_too-news-4722.php

Son güncelleme sonrası one x çok daha iyi hale geldi.

• arkadaşlar bir aydır kafayı yemek üzereyim bir türlü karar veremedim s3, one x, razr maxx, nexus, s2, iphone 5...... bir sürü telefonu inceledim bir türlü karar veremiyorum yardımcı olun bana gönlüm one x'ten yana ama şarj konusunu aklıma takıyorum şarjı nasıl arkadaşlar bana örnek vererek açıklar mısınız lütfen, s3 herşeyiyle iyi ama kasa sağlam değil diye şikayet çok bir çok kişi sıkıntı yaşamış kendim de denedim one x çok çok üstün kasa sağlamlığı performansı da yetecektir ama pil konusu önemli benim için günlük kullanımınızdan örnek verek ne kadar dayandığındığı izah edecebilir misiniz son güncellemelerden sonra.
    cevaplayacak arkadaşlara tşk. ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tx_t_and_v_benchmarks_are_here_promising_too-news-4722.php

bu benchmarklar 1 gün önce yapıldı ve gsm arenanın testi bence en güncel versiyondur yazılımlar ama olmayabilirde tabi

• quote:

quote:

quote:

bu benchmarklar 1 gün önce yapıldı ve gsm arenanın testi bence en güncel versiyondur yazılımlar ama olmayabilirde tabi

veriyi çok sorgulamıyorum. Doğrudur dün yapılmıştır ancak sadece sony için yapılmıştır. One x için olan da one x çıktığında. Son güncellemeden sonra one x quadrantta 5800-6100 arası puan almaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi couldi -- 31 Ağustos 2012; 19:40:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

veriyi çok sorgulamıyorum. Doğrudur dün yapılmıştır ancak sadece sony için yapılmıştır. One x için olan da one x çıktığında. Son güncellemeden sonra one x quadrantta 5800-6100 arası puan almaktadır

GSM arena nın bu kadar basite kaçacağını sanmıyorum.Sonuçta alanında önde gelen sitelerden biri.Neden One X in eski test sonuçlarını kullanacağını bekliyorsunuz anlam veremiyorum

ayrıca http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_lte_live_pictures_and_benchmarks-news-4731.php al işte sana NOTE 2 ile kıyaslaması... Bu da mı güncel değil ?? Bu da mı gol değil ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelherif -- 1 Eylül 2012; 2:12:11 >

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.