Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Isınma sorunu..Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben android dünyasıyla tanışalı 2 ay bilemedin 3 ay olmuştur wifi den internete girince sorun olmuyor ama mobilden internete girerken cihazım yarım saat olmadan ısınmaya başlıyor bu neden kaynaklanıyordur. Cihazımın doluluk oranı 9,7, boş alan ise 1,6 gb kalmış. Çevremde kullananlar telefonun çok dolu olduğundan oluyordur diyorlar. Android bir telefonda bu ısınma normal mi? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü can sıkmaya başladı bu ısınma derdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: whitewolfs

Merhaba,
    Ben android dünyasıyla tanışalı 2 ay bilemedin 3 ay olmuştur wifi den internete girince sorun olmuyor ama mobilden internete girerken cihazım yarım saat olmadan ısınmaya başlıyor bu neden kaynaklanıyordur. Cihazımın doluluk oranı 9,7, boş alan ise 1,6 gb kalmış. Çevremde kullananlar telefonun çok dolu olduğundan oluyordur diyorlar. Android bir telefonda bu ısınma normal mi? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü can sıkmaya başladı bu ısınma derdi..

Hocam ısınma sorunu normal bir sorundur bende s2 vardı oda cok ısınıyordu oyun oynarken wi-fi ile internetde gezerken bir taraftanda müzik dinliyordum o zaman telefon çok ısınıyordu birde videolarda ısınma olayı oluyor fazla büyültülecek bir durum değil paket veride ısınması normal bende bugun s3 aldım bakalım bundada aynı ısınma sorunu olucakmı tesadüfe bak 18 nisan 2012 s 2 aldım 18 nisan 2013 s 3 aldım (:

• quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

quote:

Merhaba,

Hocam ısınma sorunu normal bir sorundur bende s2 vardı oda cok ısınıyordu oyun oynarken wi-fi ile internetde gezerken bir taraftanda müzik dinliyordum o zaman telefon çok ısınıyordu birde videolarda ısınma olayı oluyor fazla büyültülecek bir durum değil paket veride ısınması normal bende bugun s3 aldım bakalım bundada aynı ısınma sorunu olucakmı tesadüfe bak 18 nisan 2012 s 2 aldım 18 nisan 2013 s 3 aldım (:

Hayırlı uğurlu olsun. Aslında şu açıdan düşündüğümüz zaman mobil internet kullanıyor wifi den kullandıgından 2 kat daha fazla güç harcıyor ama işte diyorsun özellik olarak kapsamlı telefon nasıl ısınıyor. Demek ki tek bende yok bu problem bu açıdan sevindim. S 3 ü kullandıktan sonra da ısınma problemi ile ilgili fikirlerinizi almak isterim. Teşekkür ediyorum ilginize..

• Rica ederim hocam dun aksam telefonla baya bir sorf yaptim muzik video internet 3 saat kadar hafif bir isinma oldu o kadar bu arada sarji s 2 den cok daha iyi gidiyor suan sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rica ederim hocam dun aksam telefonla baya bir sorf yaptim muzik video internet 3 saat kadar hafif bir isinma oldu o kadar bu arada sarji s 2 den cok daha iyi gidiyor suan sorun yok.

Peki hafif ısınma dediğin elini ısıtacak dereceye kadar çıkıyor mu? Mesela benim telefon ile mobil internet ile dolaştığım zaman yarım saat sonunda elini ısıtacak derece de ısınıyor bazende o kadar ısınmıyor neden kaynaklandığını anlamadım şahsen.. Şarjı kaç saat gidiyor gerçi kullanıma bağlı ama oyun oynamadığın zaman ve sadece internette dolaştığın zaman (tabi mobil internet ile) ne kadar saat dayanıyor?
  • quote:

quote:

Rica ederim hocam dun aksam telefonla baya bir sorf yaptim muzik video internet 3 saat kadar hafif bir isinma oldu o kadar bu arada sarji s 2 den cok daha iyi gidiyor suan sorun yok.

Peki hafif ısınma dediğin elini ısıtacak dereceye kadar çıkıyor mu? Mesela benim telefon ile mobil internet ile dolaştığım zaman yarım saat sonunda elini ısıtacak derece de ısınıyor bazende o kadar ısınmıyor neden kaynaklandığını anlamadım şahsen.. Şarjı kaç saat gidiyor gerçi kullanıma bağlı ama oyun oynamadığın zaman ve sadece internette dolaştığın zaman (tabi mobil internet ile) ne kadar saat dayanıyor?

Hocam bu ısınma dediğin olayı bu kadar cok kafana dert etme bence evet 3g acıkken mobil paket veri ile dolaşımdayken ısınma bendede oluyor elinle hissedebiliyorsun lakin normal wi-fi ile ısınma sorunu o kadar cok olmuyor ama video izlerken oyun oynarken grafiğe yüklenen uygulamalarda haliyle grafik çipi işlem yaptığı için ısınma oluyor benim arkadaşta nokia lumia 820 var o bizim chazlardan daha cok ısınıyor birde hantal biraz kalın oldugu için ısındığı zamanda soğumasıda geç oluyor ısınma olayı benim s2 dede oluyordu akıllı telefon ve tabletlerde bence sistem tam olarak rayına oturmuş değil ipad de oyun oynarken ondada cok fazla ısınma söz konusu sarjına gelince 3 g acıkken ken 1 günden fazla dayandı 7-8 saat internetde dolaşmışımdır ertesi günü sarj ettim sarjı s2 ye göre cok daha iyi gidiyor birde benim s2 sarj alırkende ısınıyordu s3 te öyle bir problem ile karşılaşmadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.