Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir hafta önce s3 aldım. Telefondan gayet memnunum benim adete elim, ayağım oldu. Hem iş hem eğlence açısından.

Kafama takılan ufak bir kaç şey dışında.

1- Telefonda gece ışıksız ortamda bir oyun veya uygulama açtığımda ekranin altında ve muhtelif yerlerinde lekeler gordum. İnternet de araştırdıgimda bunlara murekkep lekesi dendigini bir çok kişide oldugunu, normal kullanimda gozukmedigini soylemişler, gerçekten de oyle. Fakat huylandım tabi ki, baska başına bu sıkintı gelen, garanti kapsamindayken bir sey yapıp yapmamam gerektigini soyleyebilecek biri varsa sevinirim.

2- Orjinal şarj kablosu telefonda durmuyor, cok hassas biraz oynatsam telefonu yerinden cikiyor. Herkesin ki boyle mi? Bana mı denk geldi?

3- Yine beraber gelen kulakligiyls 3 gorusme ysptim uc kisi de sesin hic gelmiyor dedi. Eksik birsey mi yapiyorum yokda kulakligim mi sikintili?

Herkese şimdiden teşekkür ederim cevaplar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 - o sorun bendede vardı biraz araştırırsan forumda görebilirsin ilk aldıgımda bende farkettım huzursuz oldum ama herkeste var o leke amoled ekranlarda bazıları farkedemıyor. farkedılmesı zor çünkü

2- kılıf kullanıyorsan kılıftan dolayı

3- o sorun bende yok
  • 3.Sorun için Parazit gidericiyi kapamalısın.
  • cok tesekkurler cevaplar icin. parazit azaltmayi kapayip deneyim yarin

• kulaklıktaki müzik ses kalitesi nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyil75

2- Orjinal şarj kablosu telefonda durmuyor, cok hassas biraz oynatsam telefonu yerinden cikiyor. Herkesin ki boyle mi? Bana mı denk geldi?

Merhaba
    Bende pazrtesi günü aldım ve bende de aynı bahsettiğiniz gibi.Telefonu biraz oynatsanız,kablo çıkıveriyor.
  • Leke konusunda biraz bahsedermisin , lekeler hangi renk ?

• Selamlar

Ses kalitesi fena degil ama sanki basslar az gibi biraz. henuz deneme firsati bulmadim tekrar.

lekeler murekkep dokulmus gibi daginik haldeler

valla sarj olayi can sıkıcı bazıları sıkıntili sanirim arkadasin sony xperia sarji tam oturuyor

• Telefonun böyle ufak kusurlarını gördükçe soğuyorum.
  • hala şu telefonun root olayı çözülmedi mi yahu?
  • valla bende soguyorum bazen ama hangisinde yok ki. iphone kullanan arkadaslarimda cok sikintilari var dort dortluk telefon yok malesef. bence s3 parasini hakediyor en buyuk derdim android marketteki uygulamalarin kalitesizligi. bence google da apple kimi bi kslite ve kontrol surevinden sonra kabul etmeli. sihirbazlik numaralari demis app yapmis sozde icinde 10 tane yazi var koymus playstore a

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.