Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 TELEFON SUYA DUSME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar dun lavaboda elimi yikarken banyo dar oldugu icin cebimden yandaki klozetin icine dustu telefon. Ani bi refleksle yakaladım ama yarisi suyla 1 snligine girdi (üst tarafından ortasina kadar ) hemen bataryayi çıkartıp hızlıca kuruladim. Baktim hoparlör icine su girmis onlu arkali fon makinesiyle iyice kuruttum ( internette yanlis deniliyor ama o panikle yapmisim iste ) sonra iyice kuruttugumdan emin olunca telefonu actim telefon acildi ama surekli flas yanip sonuyordu sanki biri açıp kapatiyo gibi ekran gidip geliyordu kapattım hemen bende.

Neyse ben bunu tekrardan kurutup kapali bi kutuda bataryasiz olarak ( sim karti micro sd de dahil cikardim ) pirincin içine gomdum ama hava almamali . Sabah cikardim telefonu acildi bi sıkıntı yoktu fakat hoparlorler, mic ve on kamera calismiyor.

Uni ye gittim bende telefonu alip. Klimali soguk bi odada pencere mermerinin üstüne koydum herseyi tekrar çıkarıp kameradaki bugu 2-3 saate gitti bişey kalmadi actim telefonu flas felanda cakmiyodu artik.

SONUC :
    hoparlorler kendine geldi hic bir aksaninda problem yoktu fakat on kamerasi acilmiyor on kamerayi secince otomatik olarak kapaniyo uygulama tek sorun su an bu

HEPSINI OKUMAK ISTEMEYENLER ICIN USTTE REHBER YAPTIM. BENIM SORUM ISE ON KAMERA ARTIK CALISMIYOR NE YAPABILIRIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deus Ex Machina -- 27 Ekim 2015; 19:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s4 Batarya
    10 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.