Bildirim
samsung galaxy s3 ve dropbox 50 gb. hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belli adımlar vardı, onların sonucunda 50 gb oluyor forumda arasanız bulabilirsiniz -
Forumda bulamadim biliyorsaniz link verebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dropbox a kayıt ettiğiniz maide yazıyor
Telefndan kayit ol sanirm 5 madde var birini davet et foto yukle pcye yukle kullan vs bunlari yapinca alabiliyosn
bittimi 50 GB olayı yahu bana 500 MB verdi -
quote:
Orijinalden alıntı: Getrue
Arkadaşlar glaxys 3 alana 50 gb. dropbox alanı bedava yazıyor ama benim dropbox'ım 2gb. Alanımı nasıl 50 gb. yapabilirim. Dropbox'a nasıl galaxy s3 aldığımı belirtebilirim.
Benim şuan 53.2 GB bedava alanım var
quote:
98- Dropbox'tan 50 GB hediye upload alanı kazanmak için ne yapmalıyım? ( Anlatımı yapan @ -alikan- )
El-cevap: Gördüğün gibi Get Started menüsüne girdiğin zaman steplerin tamamı yani 7 tane görünüyor. Yapılanların üstü çizili + yanında complete yazıyor. 5 tanesini yap 50 Gb alanı kap :)
Ben toplamda 55Gb gibi bi alan almışım ilk kurulumdan gelen 5gb ile birlikte. Ayrıca Dropbox'a kazandırdığın her arkadaş için ayrıyetten 2Gb alan daha kazanıyorsun.
- Dropbox tanıtım turunu tamamla
- Bilgisayarına Dropbox indir kur ve giriş yap.
- Dropbox'ı telefonuna kur.
- Dropbox'a resim vs bir şeyler upload et.
- Dropbox'ı diğer bir bilgisayarına da kur yani 2 ayrı pc ye kurup giriş yapman lazım.
Sorunun cevabınıhttp://forum.donanimhaber.com/m_60587993/tm.htm konudan alıntıladım. Bende sendeki sorunu yaşıyordum bu şekilde 50 GB kazandım. Ve dropbox süper her çektiğim resim video anında pcim de
-
quote:
Orijinalden alıntı: rakı buzu
bittimi 50 GB olayı yahu bana 500 MB verdi
telefondan yeni kullanıcı oluştur drop box için.
Sonra bilgisayardan giriş yapıp 7 adımdan 5 ini yap.
Ayrıca telefonda ilk oluşturduğun hesap için 50 gb veriyor. -
Bu 50 gb alan 2 senelik. 2 sene sonunda tam olarak ne olacak bilmiyorum. Tekrar 2-3 gb'a dustugunde geriye kalan veri silinecek ya da tutmak icin dropbox para talep edecek muhtemelen. -
teşekkürler
dropbox ın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum, sanırım telefon içerisindeki tüm verileri apple ın cloud u gibi yedekliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
teşekkürler
dropbox ın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum, sanırım telefon içerisindeki tüm verileri apple ın cloud u gibi yedekliyor
iCloud gibi değil aslında.Sizin harici bir harddiskiniz gibi işlem görüyor.İstediğiniz dosyaları o alanda saklayabiliyor ve paylaşabiliyorsunuz. -
teşekkür ederim bilgi için
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- snapchat panoya kopyalandı ne demek
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- play store uygulama indirme engelleme
- s24fe yorumlar
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- en iyi işlemci sıralaması
- fiyat performans telefon 2024
- s25 ultra kamera özellikleri
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- uygulama indirmeden karekod okutma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X