Şimdi Ara

samsung galaxy s3 ve dropbox 50 gb. hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar glaxys 3 alana 50 gb. dropbox alanı bedava yazıyor ama benim dropbox'ım 2gb. Alanımı nasıl 50 gb. yapabilirim. Dropbox'a nasıl galaxy s3 aldığımı belirtebilirim.

• Belli adımlar vardı, onların sonucunda 50 gb oluyor forumda arasanız bulabilirsiniz
  • Forumda bulamadim biliyorsaniz link verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dropbox a kayıt ettiğiniz maide yazıyor

• Telefndan kayit ol sanirm 5 madde var birini davet et foto yukle pcye yukle kullan vs bunlari yapinca alabiliyosn

• bittimi 50 GB olayı yahu bana 500 MB verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Getrue

Arkadaşlar glaxys 3 alana 50 gb. dropbox alanı bedava yazıyor ama benim dropbox'ım 2gb. Alanımı nasıl 50 gb. yapabilirim. Dropbox'a nasıl galaxy s3 aldığımı belirtebilirim.

Benim şuan 53.2 GB bedava alanım var

quote:

98- Dropbox'tan 50 GB hediye upload alanı kazanmak için ne yapmalıyım? ( Anlatımı yapan @ -alikan- )

El-cevap: Gördüğün gibi Get Started menüsüne girdiğin zaman steplerin tamamı yani 7 tane görünüyor. Yapılanların üstü çizili + yanında complete yazıyor. 5 tanesini yap 50 Gb alanı kap :)
    Ben toplamda 55Gb gibi bi alan almışım ilk kurulumdan gelen 5gb ile birlikte. Ayrıca Dropbox'a kazandırdığın her arkadaş için ayrıyetten 2Gb alan daha kazanıyorsun.

- Dropbox tanıtım turunu tamamla
    - Bilgisayarına Dropbox indir kur ve giriş yap.
    - Dropbox'ı telefonuna kur.
    - Dropbox'a resim vs bir şeyler upload et.
    - Dropbox'ı diğer bir bilgisayarına da kur yani 2 ayrı pc ye kurup giriş yapman lazım.

samsung galaxy s3 ve dropbox 50 gb. hk.

Sorunun cevabınıhttp://forum.donanimhaber.com/m_60587993/tm.htm konudan alıntıladım. Bende sendeki sorunu yaşıyordum bu şekilde 50 GB kazandım. Ve dropbox süper her çektiğim resim video anında pcim de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakı buzu

bittimi 50 GB olayı yahu bana 500 MB verdi

telefondan yeni kullanıcı oluştur drop box için.
    Sonra bilgisayardan giriş yapıp 7 adımdan 5 ini yap.
    Ayrıca telefonda ilk oluşturduğun hesap için 50 gb veriyor.
  • Bu 50 gb alan 2 senelik. 2 sene sonunda tam olarak ne olacak bilmiyorum. Tekrar 2-3 gb'a dustugunde geriye kalan veri silinecek ya da tutmak icin dropbox para talep edecek muhtemelen.
  • teşekkürler

dropbox ın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum, sanırım telefon içerisindeki tüm verileri apple ın cloud u gibi yedekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

teşekkürler

dropbox ın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum, sanırım telefon içerisindeki tüm verileri apple ın cloud u gibi yedekliyor

iCloud gibi değil aslında.Sizin harici bir harddiskiniz gibi işlem görüyor.İstediğiniz dosyaları o alanda saklayabiliyor ve paylaşabiliyorsunuz.
  • teşekkür ederim bilgi için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.