Bildirim
samsung galaxy s3 ve dropbox 50 gb. hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belli adımlar vardı, onların sonucunda 50 gb oluyor forumda arasanız bulabilirsiniz -
Forumda bulamadim biliyorsaniz link verebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dropbox a kayıt ettiğiniz maide yazıyor
Telefndan kayit ol sanirm 5 madde var birini davet et foto yukle pcye yukle kullan vs bunlari yapinca alabiliyosn
bittimi 50 GB olayı yahu bana 500 MB verdi -
quote:
Orijinalden alıntı: Getrue
Arkadaşlar glaxys 3 alana 50 gb. dropbox alanı bedava yazıyor ama benim dropbox'ım 2gb. Alanımı nasıl 50 gb. yapabilirim. Dropbox'a nasıl galaxy s3 aldığımı belirtebilirim.
Benim şuan 53.2 GB bedava alanım var
quote:
98- Dropbox'tan 50 GB hediye upload alanı kazanmak için ne yapmalıyım? ( Anlatımı yapan @ -alikan- )
El-cevap: Gördüğün gibi Get Started menüsüne girdiğin zaman steplerin tamamı yani 7 tane görünüyor. Yapılanların üstü çizili + yanında complete yazıyor. 5 tanesini yap 50 Gb alanı kap :)
Ben toplamda 55Gb gibi bi alan almışım ilk kurulumdan gelen 5gb ile birlikte. Ayrıca Dropbox'a kazandırdığın her arkadaş için ayrıyetten 2Gb alan daha kazanıyorsun.
- Dropbox tanıtım turunu tamamla
- Bilgisayarına Dropbox indir kur ve giriş yap.
- Dropbox'ı telefonuna kur.
- Dropbox'a resim vs bir şeyler upload et.
- Dropbox'ı diğer bir bilgisayarına da kur yani 2 ayrı pc ye kurup giriş yapman lazım.
Sorunun cevabınıhttp://forum.donanimhaber.com/m_60587993/tm.htm konudan alıntıladım. Bende sendeki sorunu yaşıyordum bu şekilde 50 GB kazandım. Ve dropbox süper her çektiğim resim video anında pcim de
-
quote:
Orijinalden alıntı: rakı buzu
bittimi 50 GB olayı yahu bana 500 MB verdi
telefondan yeni kullanıcı oluştur drop box için.
Sonra bilgisayardan giriş yapıp 7 adımdan 5 ini yap.
Ayrıca telefonda ilk oluşturduğun hesap için 50 gb veriyor. -
Bu 50 gb alan 2 senelik. 2 sene sonunda tam olarak ne olacak bilmiyorum. Tekrar 2-3 gb'a dustugunde geriye kalan veri silinecek ya da tutmak icin dropbox para talep edecek muhtemelen. -
teşekkürler
dropbox ın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum, sanırım telefon içerisindeki tüm verileri apple ın cloud u gibi yedekliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
teşekkürler
dropbox ın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum, sanırım telefon içerisindeki tüm verileri apple ın cloud u gibi yedekliyor
iCloud gibi değil aslında.Sizin harici bir harddiskiniz gibi işlem görüyor.İstediğiniz dosyaları o alanda saklayabiliyor ve paylaşabiliyorsunuz. -
teşekkür ederim bilgi için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X