kesinlikle katılıyorum sana.. rehber aynı.. sony z2 yi bekliyorum s4 ü satıp alacagım
son yazılım daha da kotu olmus bence.nfc bu yazılımda kullanılamıyor.arada buglar var duzeltılmesı gereken.rehber yıne yavas kafasına gore gırıyor.yakında yenı bır yazılım cıkar umarım.yazılım konusunda cok zayıf kaldı samsung.bu kadar para verıpte rehbere gec girme gecıslerde takılma kabul edılebılır bır sey degıl.
bende olmadı ama arkadaşlarda, telefon donma, titreme vs. görülüyor...
yorumlarda bile bir hareket mesaj atma yok.sanırım artık samsung eski populerlıgını kaybedıyor.s5 satışları umduklarının cok altında olucak tahmınımce.s4 kullanan bırı olarak s5e gecmek ıcın en ufak heycan yok.zaten lansmanı ve sonrasındada beklenen ılgıyı gormedı.
oberenO
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle, s4 kullanan birisi olarak bundan sonraki cihazım büyük ihtimalle bir Sony modeli olan z1c veya sp olacak. S5 ile s4 arasında öyle aman aman bir fark yok. Bir ara nokia yapardı aynısını, biri diğerinin kopyası cihazları çıkarır millete yeni bir teknoloji imiş gibi satardı, sonra bir tokat yedi tüketicilerden 3-4 yıldır kendine gelemiyor, aynısını samsung yapmaya başladı.
oberenO
kullanıcısına yanıt
güzel tespit :) z2 yi bekliyorum şu an bakalım 2200 ve ya aşağısı olursa alacağım olmazsa da z1 e yöneleceğim bakalım hayırlısı :)
bende yükledim güncellemeyi ama dediğiniz gibi ne kamera ne de rehberle ilgili bir sıkıntı yaşamadım. gereksiz fazlalık olan programları kaldırın biraz rahatlasın telefon . güncellemenin tek sıkıntısı batarya bence uzun süre gitmiyor ama normal bu tarz ust düzey telefonlar ıcın ....
quote:
Orijinalden alıntı: goktuggokmen123
bende yükledim güncellemeyi ama dediğiniz gibi ne kamera ne de rehberle ilgili bir sıkıntı yaşamadım. gereksiz fazlalık olan programları kaldırın biraz rahatlasın telefon . güncellemenin tek sıkıntısı batarya bence uzun süre gitmiyor ama normal bu tarz ust düzey telefonlar ıcın ....
batarya aynı bence sen güncellemeyi denemek için yorucu şekilde kullanıyorsan son zamanlarda azalmış gibi gelebilir hocam
aslında batarya telefonu günlük kullanma sürenize bağlı. bu tarz ekran kalitesi yüksek çözünürlüklü telefonlarda max. 1.5 gün gidiyor hocam .
arakdaşlar 4.4 geldikten sonra çok fazla olarak ''internet bağlantınız dengesiz'' hatası alıyorum. nasıl kurtulurum bundan?
vatsapta konuşuyorum gayet wifi ye bağlıyken, ama görsel gönderemiyorum da alamıyorum da. aynı zamanda vatsaptan konuşurken google play e girmiyor saatlerce beklememe rağmen. nasıl kurtulacağım bundan?
wifi nin dibindeyim ama mobil netle bağlanıyorum internete telefondan
quote:
Orijinalden alıntı: prince1907
arakdaşlar 4.4 geldikten sonra çok fazla olarak ''internet bağlantınız dengesiz'' hatası alıyorum. nasıl kurtulurum bundan?
vatsapta konuşuyorum gayet wifi ye bağlıyken, ama görsel gönderemiyorum da alamıyorum da. aynı zamanda vatsaptan konuşurken google play e girmiyor saatlerce beklememe rağmen. nasıl kurtulacağım bundan?
ben de o hatayı alıyorum ama internette kopma olmuyor sinyal zayıflayınca veriyor sadece hatayı...
quote:
Orijinalden alıntı: minkara
quote:
Orijinalden alıntı: prince1907
ben de o hatayı alıyorum ama internette kopma olmuyor sinyal zayıflayınca veriyor sadece hatayı...
ben statik ip yaparak çözdüm.
modeme uzun bastım gelişmiş seçenekleri göster dedim wifi ayarlarından.
sonra dhcp seçeneğine gelip statik seçtim. aşağıda 192.168.2.1 ve yazılı olmayan yere (sırasıyla dns1 ve dns 2 yani) 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yaptım.
tekrar ağa bağlandı dedi. önceden modemin dibindeyken google play e girmeyen telefon çatır çatır uçmaya başladı
umarım yardımcı olabilmişimdir okuyanlara..
En son günellemeleri ile S4 'ün son haline bakmak ister misiniz ?
Galaxy S4 İ9500 16 Gb 5 Ekranlı Akıllı Telefon Siyah Sadece 7.9 mm’lik kalınlığı ile beklentilerin de ötesinde bir tasarıma sahip olan, Samsung’un lokomotif ürünlerinden Samsung Galaxy S4 i9500 akıllı telefon modeli hem sıra dışı tasarımı hem de üstün teknik özellikleri ile beğeni topluyor. Akıllı telefon piyasasında bomba etkisi yaratan birkaç üründen biri olması tüm dikkatlerin bu cihazda toplanmasını sağlıyor. Galaxy serisinin en çok kullanılan modellerinden biri olması da ürünün cazibesini açıklamaya yetiyor. Samsung Galaxy S4 Vatan’dan Alınır! Vatan Computer kalitesi eşliğinde sahip olabileceğiniz Samsung Galaxy S4 i9500 akıllı telefon fiyatı makul düzeyde bulunuyor. Telefon kullanıcılarının itina ile inceledikleri özellikler, yüzleri güldürmeyi başardı. Örneğin çizilmez süper amoled ekran kapasitif dokunmatik özellikte! Ekran renk sayısı ise 16 M olduğundan parlak ve canlı renkler eşliğinde bir kullanım sunuyor. Ekran çözünürlüğü ise beklentilerin de üzerinde; 1080 x 1920! 5 İnçlik Çoklu Dokunmatik Ekran! Son derece hafif olması ile de dikkat çeken cihaz 130 gramlık bir hafiflik ile rahat taşınıyor. Samsung Galaxy S4 i9500 akıllı telefon özellikleri keşfetmekle bitmiyor. Kullanıcılar telefonlarının her geçen gün yeni bir özelliğini keşfederek küçük sürprizler yaşayabiliyor. 5 inç genişliğinde olan ekran çoklu dokunmatik özelliği ile etkin ve hızlı bir kullanım sunabiliyor. Menüler arası geçiş hızı da pratik kullanım özelliğini destekliyor ve kullanım hızını ciddi düzeyde arttırıyor. Örneğin ürünün veri transfer hızı 42 Mbps düzeyinde ve bu oran pek çok akıllı cep telefonu modelinin sunduğu hızın bir hayli üzerinde yer alıyor. Wi fi, kulaklık girişi gibi özellikler zaten mevcut! Cihazın artısı var, eksiği yok! Samsung Galaxy S4 i9500 akıllı telefon avantajları arasında sayılabilecek çok fazla teknik husus yer alıyor. Tüm bunlar cihazın artıları olarak değerlendirme hanesinde yerini almış durumdadır. 64 GB + 64 GB İle Verileriniz Her Daim Yanınızda! Akıllı cep telefonunu bir harici disk olarak kullanmaktan keyif alanlar içinse bu cihaz ideal bir seçim olabilir. Çünkü disk kapasitesi 64 GB ve cihazın 2 GB ram özelliği var. “Bu da yetmez” diyenlere akıllı cep telefonu modelinin 64 GB’ye kadar genişleme kapasitesine sahip olduğunu hatırlatalım. Flaşlı 13 MP fotoğraf kamerası ile yüksek çözünürlükte fotoğraf kareleri elde etmek son derece kolay ve bir o kadar da keyifli olacak. Arka arkaya fotoğraf çekme hızı da kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı. Bu arada ürünün video kayıt çözünürlüğü de anlatmaya değer rakamlardan oluşuyor; 1080p 1920 x 1080! Android 4,2 işletim sistemine sahip olan Samsung Galaxy S4 konuşma süresi 3G şeklinde 14 saate kadar çıkabiliyor. 3G Standby süresi ise 370 saat ile neredeyse rekor düzeydedir. Görüntülü sohbet özelliğini de kullanıcılarına sunan cihazı her yönüyle incelemek için Vatan Computer’a bekleniyorsunuz!