Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 4.4.2 Değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güncellemeyi kurdum kullanıyorum telefonda ufak tefek görsel değişiklikler var mesela klavye ama performans konusunda stabilleştirilmiş diyebilirim o hantal touchwiz havasını biraz daha geride bırakmış... sizler ne düşünüyorsunuz 4.4.2 hakkında ?
    Edit: Bu arada güncelleme boyutu 460mb...

Samsung Galaxy S4 4.4.2 Değerlendirme Samsung Galaxy S4 4.4.2 Değerlendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minkara -- 13 Mart 2014; 1:09:45 >

• Arkadaşım güncelleme türkiyeye geldimi az önce baktım hala yeni bir güncelleme yok sen nerdesin ve 4.4.2 versiyonu nasıl yükledin ?
  • CANDROID C kullanıcısına yanıt
    dün geldi bana hocam güncelleme isterseniz ss atabilirim kendi telefonumdan... siz hangi firmadan almıştınız telefonu?
  • Kies den veya tel üzerinden güncelleme arasında fark var mıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    olabilir ama pek sanmıyorum genelde ikisine de aynı anda gelir... ben telefon üzerinden kurdum.
  • Merhaba arkadaşlar; Bende henüz güncelleme alamadım telefonuma. Bu nasıl iş anlamadım normalde şubat ayı içersinde gelecek diyorlardı. İşin aslı 4.3 yüklediğime de pişman oldum cihazın şarjı 1 gün dayanmıyor.Herşeyi geçtim bataryam şişti servise göndermeden yeni batarya aldım.Bundan önce S8500 GT kullanıcısıydım sırf BADA'ya yeterli destek gelmediği için androidli bir telefona geçiş yaptım bu da Galaxy S 4 oldu ama samsung yazılım işini böyle ağırdan alırsa bir sonraki telefonum Iphone olacak gibi gözüküyor istemeye istemeye Samsung' dan vazgeçeceğim.
  • Yazılım kısmen veriliyor heralde.bende suan indiriyor umarım düzelmistir bişeyler. Yazılım konusunda oldukça yavaş samsung malesef.bu kadar hızlı bir telefon olan s4 rehbere 4 5 saniyede giriyor menüleri açarken bekliyor.donanimdan ziyade attık yazılımın oturması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oberen -- 14 Mart 2014; 0:22:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rehber sorununa Dialapp diye bir program indirdim oradan çözdüm. Kameranın açılmasında da sıkıntı var.Ben kamerayı açana kadar yanımdaki arkadaşlar çoktan kamerayı odaklıyorlar. Güçlü bir telefon sırf yazılımdan dolayı sıkıntı yaşıyor. Bada işletim sistemin Wave serisini öldürmesi gibi.. Mesela, Bada / Androidden çok daha stabildi ama destek verilmedi.Samsung bu yazılım işini çözmediği sürece milyarlık cihazlar onca özellikleriyle sade bir telefondan öteye gidemeyecekler.
  • arkadaşlar daha gelmedi mi size 4.4.2
  • Paralel ithalattır o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren..34 kullanıcısına yanıt
    hocam paralel ithalata gelmez asıl güncelleme :D ben kaç gün önce aldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: minkara

arkadaşlar daha gelmedi mi size 4.4.2

Gelmedi hocam daha ya.. Nasıl bir yazılım dağıtımıdır bu anlamadım taksit taksit bölge ve şehire göre mi yapıyorlar..Bu samsung'u anlamak zor gerçekten..Gün içersinde sürekli kontrol ediyorum malesef bir ilerleme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minkara

hocam paralel ithalata gelmez asıl güncelleme :D ben kaç gün önce aldım :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss atayım isterseniz arkadaşlar :) bayagı resmi rom işte :)
  • Google bir güncellemeyi dağıtmaya başladığında maximum 2 3 hafta içinde bütün telefonlara görüyor,geliyor en azından nexus larda böyle.parça parça dağıtmasının sebebi herhangi bir bug varsa en azından 2. Parti ve ya sonrasında daha düzeltilmiş olarak dağıtıyorlar güncellemeyi.
    Belki samsungda da durum aynı olabilir.

• Hocam banada hala gelmedi
  • Arkadaşlar Galaxy S4 cihazıma ben şuan güncelleme kontrol ettim ve 4.4.2 Kit Kat güncellemeSİ başladı nihayet boyut 460.80mb bittiğinde gördüklerimi buradan yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANDROID -- 20 Mart 2014; 8:58:30 >
  • Yurt dışından gelen telefonlar her zman bu güncelleme işinde baya bir şanslı.
  • Arkadaşlar 4.4.2 kitkat güncellemeyi s4 telefonuma yükledim arayüzde değişen bir şey yok sistem larak da bir fark göremedim hala bu güncellemenin ne için çıkarıldığını anlamış değilim bilen varsa bizide aydınlatırsa iyi olur.
  • rehber tılt, gerisi hikaye...

bundan sonraki telefonum samsung olmayacak...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.