Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Active Android 5.0.1 Lollipop Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S4'ün su geçirmeyen modeli olan Active, bugün Android 5.0.1 Lollipop güncellemesi alarak yenilendi. Samsung eski bir modeline daha güncelleme vermiş oldu. İskandinav Ülkelerinde dağıtılmaya başlanan Lollipop umarım çok geçmeden ülkemize gelir. Ben daha fazla beklemek istemiyorum, kurulumu yapmak istiyorum diyenler için aşağıda anlattığımız şekilde telefonlarına kurabilir Android Lollipop'un keyfini çıkartabilirsiniz

Kurulum için İlgili siteye girebilirsiniz.

Samsung Galaxy S4 Active Android 5.0.1 Lollipop kurma rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuSyN -- 3 Mart 2015; 16:20:38 >

• offical rommu bu yoksa benim kurduğum cm gibi birşeymi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

offical rommu bu yoksa benim kurduğum cm gibi birşeymi acaba

Offical rom kurulumu gönül rahatlığı ile kurabilirsin.
  • teşekkürler.çakma olanı kamera sıkıntı çıkardı buna dönüyorum şimdi bakalım nasılmış
  • Bu sürümde harhangi bir hata yoktur
  • AnTuTU'da 4.2 yüklüyken 29000 sonuç veren S4 Active'im Lollipop'la 31000'e ulaştı. Ama internette gördüğüm kadarıyla S4 Active'ler hep 21000-24000 aralığında sonuçlar almış. Sizlerin S4 Active Antutu sonuçları nedir?
  • samsung kies programını indirip kurdum o programda en son güncellemeye sahisiniz diyor telefonumun işletim sistemi sürümü 4.2.2 neden böyle bir şey olduğuna açıklık getirebilir misiniz? bir kaç gün önce samsung türkiye ye yazdığım ve yayınlanmayan mesajımı da sizlere paylaşacağım arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Samsung Galaxy S4 Active Android 5.0.1 Lollipop Kurulumu

güncelleme gelmiş yapmayı denedim fakat güncellemiyor, bir kaç gün önce de wifi da sorun oluşmaya başladı wifi açılmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.