Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Facebook sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum. Yanlış yer ise kusuruma bakmayin.

Samsung Galaxy S4 aldim. Önce Wiriless' bağlanmak istediğimde şifreyi doğru girmeme rağmen yanlış şifre diyordu.

Sonra modemden Şifreleme ayarım WPA/WPA2 idi onu sadece WPA2 ye çektim. Sonrasında wireless a bağlanabildim.

Twitter ve Facebook uygulamalarini indirdim kurdum. Twittera oturum açtım fakat herhangi bir güncelleme yapmiyordu.

Facebookta oturum dahi açamadım. Sonrasında girdim modem arayüzünden modemin DNS lerini 4.2.2.4 ve 4.2.2.2 yaptım. twitterda güncellemeler gelmeye başladı.

Facebookta malesef hala oturum açamadım. Dns ayarlarındandır diye düşündüm. Tekrar modemin DNS lerini otomatiğe çektim. Twitter gene gitti :)

Arkasından DNS ayarlarını 8.8.8.8. ve 8.8.4.4 yaptım twitter düzeldi. Facebook sorunu devam etti.

uygulamadamı bi sorun var acaba diye. Wireless kapattım, mobil veri ağını açtım. Facebooka hemen login oldu.

Veri ağını kapatıp wireless ile bağlandığımda sorunsuz bir şekilde tüm web sayfalarında twitter da gezebiliyorum. Fakat Facebook'a bir türlü login olamıyorum.

Konu ile ilgili bilgisi olan veya başına gelipte çözümünü bulan bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim.

İyi forumlar.

• yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaslar?
  • farklı dnslerle dene

208.67.222.222
    208.67.220.22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 17 Haziran 2013; 21:39:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S8+ | ŞEBEKE YOK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.