Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 I9500 - I9505 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet_ilbey

Anladgim kadariyla siz tarayici hizina onem veriyorsunuz, bana gore tarayicidan ziyade oyun performansi. Snapdragon islecisi daha yuksek oldugundan bana bu model daha cazip gelmeye basladi.

Arkadas herhalde kernel falan kullaniyor. Yoksa cevremde exynoslu s4'u olan cok insan var. Internetlik isleri dustugunde telefonumu verdiklerim bile oldu Hizli oldugu falan yok aslinda. (Bu arada stock 4.4.2 kullaniyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmıyorsun sen bildiğin fırlatıyorsun.
  • Ahmet_ilbey kullanıcısına yanıt
    s600'da bir fark yok. s800'lü 9506 bulabilirsen, o telefon oyun anlamında octa 5'ten iyi ancak o hızlı değil.
    S600'ü hız anlamında önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Atmıyorsun sen bildiğin fırlatıyorsun.

Neyse allah sahit. Obur tarafta hesaplasacagim cok insan vardi. Sende aralarina girmis oldun.

• Sen en iyisi git al 9505 ini ben kullaniyorum hic bir sorunum yok s4 basliginda herkesin sorunu var oyunlarda kasma yapdigini falan da gormedim

Özet : başkalarını dinleme

@Ahmet_ilbey

• Bulabilirsem insallah.

• okudum okudum arkadaş ne tartışmaymış bence sen de benim gibi yap i9506 ara arkadaşın da dediği gibi. Amerikada 500 dolar tabi giden biri olması gerek. LG g2 ye gelince 500 tl olsa sıfırı almam. 3g görüntülü görüşmesi yok diye tabi benim tercihlerimden dolayı bir de hafıza kartı girişinin olmaması bence büyük sorun 32 gb olanı da s4 ten pahalıya geliyor hem. Ekran olarak bence de s4 ten daha iyi ama dediğim gibi bana 3g görüntülü görüşme lazım sen 1500 lira ver görüşeme xperia z kullanıyordum sırf o yüzden aldığımdan beri üvey evlat gibiydi. Sattım gitti sony batarya ömrüne gelince sony hepsinden berbat bütün özellikleri kapatıp staminialar düşük pil modları falan filan sabahtan akşama kadar gitmiyordu 4.3 güncellemesiyle şarjı bildiğin süngerin suyu çekmesi gibi emiyordu. S8500 var şu an elimde evlat ya :D i9506 alana kadar onunla devam xperia z nin de g2 nin de yapamadığını yapıyor:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: BAYEZID61

okudum okudum arkadaş ne tartışmaymış bence sen de benim gibi yap i9506 ara arkadaşın da dediği gibi. Amerikada 500 dolar tabi giden biri olması gerek. LG g2 ye gelince 500 tl olsa sıfırı almam. 3g görüntülü görüşmesi yok diye tabi benim tercihlerimden dolayı bir de hafıza kartı girişinin olmaması bence büyük sorun 32 gb olanı da s4 ten pahalıya geliyor hem. Ekran olarak bence de s4 ten daha iyi ama dediğim gibi bana 3g görüntülü görüşme lazım sen 1500 lira ver görüşeme xperia z kullanıyordum sırf o yüzden aldığımdan beri üvey evlat gibiydi. Sattım gitti sony batarya ömrüne gelince sony hepsinden berbat bütün özellikleri kapatıp staminialar düşük pil modları falan filan sabahtan akşama kadar gitmiyordu 4.3 güncellemesiyle şarjı bildiğin süngerin suyu çekmesi gibi emiyordu. S8500 var şu an elimde evlat ya :D i9506 alana kadar onunla devam xperia z nin de g2 nin de yapamadığını yapıyor:D:D

G2'de görüntülü görüşme 4g üzerinden

• lazım değil 4g üzerinden olan. Türk Telekom 2017 de başlayacağız diyor 4g çalışmalarına ki heralde bir 5 seneyi bulur o zamana kadar kim öle kim kala. Kaldı ki i9506 ve i9505 de 3g 4g her ikisini üzerinden de görüntülü görüşmeyi destekliyor. Nerden biliyorum Singapur samsung müşteri hizmeleriyle online yazıştım, bizimkiler bilmiyoruz i9505 ve i9506 tanımayız biz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYEZID61 -- 11 Mart 2014; 19:02:58 >
  • http://www.mervemobile.com/Samsung-Galaxy-S4-i9506 güya i9506 tr garantili satıyorlar "Bu ürün Samsung Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. "
    hem de samsung Türkiye garantisi diyor dolandırıcı mıdırlar bilemedim 2 bin tl de fiyat çekiyorlar
  • 9500 al gitsin

• Amerikadan I9506 alabilme imkanı olan arkadaşlar mesaj atabilir mi ?
    Benim kararım şuan ı9505 ten yana ama hala karar verip alamadım telefonu. İmkan olursa I9506.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.