Şimdi Ara

Samsung Galaxy s4 için internetsiz radyo var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
28.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acaba samsung galaxy s4 için internetsiz radyo var mı

• olması imkansız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

olması imkansız...
    Yok.

Note 3'te var mı?
  • umut9823 U kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki yok çünkü cihazın içinde FM çipi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Yok.

Note 3'te var mı?

Alıntıları Göster
    note 3te var
  • Lumialardaki gibi guncelleme/rom vs seylerle gelir diye dusunuyordum da adamlar hic koymamis radyoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jporta

note 3te var

Yok diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

Orijinalden alıntı: jporta

note 3te var

Yok diyorlar

Alıntıları Göster
    biryerde var doye okumustuk olmayadabilir yaniltmayim insanlari
  • Sony nin bir bluetooth kulakligi var 170 tl civarinda.onda radio var rds destekli olmasi lazim.Anca s4 deki radiosuzluk durumuna boyle care bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweto

Sony nin bir bluetooth kulakligi var 170 tl civarinda.onda radio var rds destekli olmasi lazim.Anca s4 deki radiosuzluk durumuna boyle care bulabilirsin.
    hadi canım radyo yokmu gerçekten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchy_Tr

hadi canım radyo yokmu gerçekten ?

Alıntıları Göster
    Evet FM radyo yok s4 te.Ancak bu tür telefonlari internetsiz kullanacaksaniz almanizin pek mantigi yok.Internet varsa zaten fm e ihtiyaciniz yok.Mantik bu
  • Nihatçı mısın Zekici mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalyigitinal

Nihatçı mısın Zekici mi
    Ne demek istedigini anlamadim kardes ama -ci ciligim falan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Evet FM radyo yok s4 te.Ancak bu tür telefonlari internetsiz kullanacaksaniz almanizin pek mantigi yok.Internet varsa zaten fm e ihtiyaciniz yok.Mantik bu

piyasadaki birçok kişi üçlü paketlerde (süre-sms-net) 1gb gibi kotalarla ayı doldururken netten radyo dinlemeleri çok zor.

gerçi şöyle bişey var, ben şirketin sağladığı 2gb'lık paketi kullanıyorum. sabahları 40dk kadar netten radyo dinlerim yolda, fazla kota yemiyo, 2gb gani gani yetiyo da artıyo. ama ben normalde mobil ağdan çok fazla nette takılan biri değilim (takılırım da, varsa yoksa dh mobil sürüm ) çok takılıyor olsam yetmeyebilir.

iyi bir radyo dinleyicisi için kotalı tarifelerin ağırlıkta olduğu ülkemizde radyoyu netten dinlemek zor. baya zor.

ben şahsen tv sahibi olmayan ve sürekli radyo dinlemeyi seven biri olarak radyosuz telefon kullanmayı asla istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Aralık 2013; 21:18:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

piyasadaki birçok kişi üçlü paketlerde (süre-sms-net) 1gb gibi kotalarla ayı doldururken netten radyo dinlemeleri çok zor.

gerçi şöyle bişey var, ben şirketin sağladığı 2gb'lık paketi kullanıyorum. sabahları 40dk kadar netten radyo dinlerim yolda, fazla kota yemiyo, 2gb gani gani yetiyo da artıyo. ama ben normalde mobil ağdan çok fazla nette takılan biri değilim (takılırım da, varsa yoksa dh mobil sürüm ) çok takılıyor olsam yetmeyebilir.

iyi bir radyo dinleyicisi için kotalı tarifelerin ağırlıkta olduğu ülkemizde radyoyu netten dinlemek zor. baya zor.

ben şahsen tv sahibi olmayan ve sürekli radyo dinlemeyi seven biri olarak radyosuz telefon kullanmayı asla istemem.

Alıntıları Göster
    donanımsal olarak diger galaxy ailesi üyelerinden farklı olarak (-ki bazı başka galaxylerde de yokmuş) radyo bulunmamakta.... bunun nedeni oolarak samsung rusya diyor ki "insanlar artık sosyal medya ve youtube gibi yollardan müzik dinlemeyi seçiyor bu nedenle (kısaca insanların radyoyla ilgilenmemesinden dolayı) radyo koymuyoruz vs... " tabi bu benim çevirim

orjinali de şöyleymiş üşenmedim buldum

"Çalışmalarımız gösteriyor ki ilgi, sosyal ağlar ve Youtube üzerinden müzik dinlemeye yani dijital yayına doğru kayıyor. Yeni amiral gemi modelimiz de dijital içeriği, modern formatları ve bilgi tüketim kanallarını kullanan müşterileri hedef alıyor."

bence benim çevirim daha türkçe:)

• quote:

O nasıl mantık asıl mantık 1 dolarlık çipi koymayıp sizi söğüşlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

O nasıl mantık asıl mantık 1 dolarlık çipi koymayıp sizi söğüşlemek

Alıntıları Göster
    Bunların mantığını S.....m radyoyla youtube , sosyal ağlar aynımı beyinsizler. flash player desteyini de kesmiş kopekler...

• belki isim geregi yola ciktim minibus otobus vs. ile tuttugum takimin maci var radyoda yok boyle durumlar var her otobus minibuste wifi yok ki.koymamalari kotu olmus bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

belki isim geregi yola ciktim minibus otobus vs. ile tuttugum takimin maci var radyoda yok boyle durumlar var her otobus minibuste wifi yok ki.koymamalari kotu olmus bence
    peki fm radyo S4 Mini de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted_User-01

peki fm radyo S4 Mini de var mı?

Alıntıları Göster
    s4 ve note 3 te radyo yok arkadaşlar. Samsung radyoculuğu öldürmeye başladı bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.