Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU] (936. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.995
Cevap
109
Favori
615.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi tarayıcısını kullanıyorum ,kısa sürede 40 dereceye yaklaşması ve sonrasında 40 dereceyi geçmesi insanı şüphelendiriyor. Sonuçta yapılan tek işlem sadece internette takılmak , oyun oynamak ya da şarjda kullanmak gibi bir durum değil.

UC Browser ı da bir deneyeyim , düzelmediği takdirde haftasonuna kadar garantiye yollarım diye tahmin ediyorum
  • ilker07 kullanıcısına yanıt
    Dene bakalım hocam.Ben şarjda oyun oynarken 50'ye dayandığı da olmuştu dinlendirmiştim sonra, bi arıza çıkmadı Allah'tan.45'e kadar normal bu telefon için.Ama yine de hazır garantisi varken servisin görmesi iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    Hocam senin deji batarya yüzde atarken 1 1 mi yoksa 3 4 2 1 karışık mi düşüyor? Birde yüzde 0 i görüyorum diyorsunuz? Kapanma olmuyor

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj düşme oranına hiç dikkat etmedim.%0'ı görüyor ama orda ne kadar kalıyor denemedim, hemen şarja taktım :) Kaçta kapanır acaba diye deniyordum.S4 mini'yi yedeğe çektim, Alpha kullanıyorum şu an.

Bunlari bileyim de hocam yeni gelecek bataryada bakarım yine :)
    Hayirli olsun :)

Sağolasın hocam.Aynen bilmek faydalı olur.
    Mesela benim orijinal batarya %2-3-4 gibi kapanıyordu, daha aşağı inmiyordu.Ama Deji %0'a kadar yavaş düşünce hoşuma gitmişti baya.1 haftadan sonra zamanla verimi artmaya başlıyor.%10'da kapanması normal değil.O olay Sertec marka bataryada başıma gelmişti bir kere zamanla %40'ta kapanmaya başladı.Rezalet bi bataryaydı.Denemediğim bi Simex batarya kaldı, o da iddialı tanıtımlar yapmış, çok kaliteliyiz diyor ama denemedim.

Bataryası değiştirilebilir telefon kullanmanın faydaları :)

Hocam normalde garantili cihaz kullandim bu zamana kadar o yüzden harici başka batarya almadım ilk olarak Çin mali alicaktim gittim ve 20 lira dediler ona vereceğim parayla gider iyi alırım dedim .deji tercih ettim :)
    Harici olmasının iyi yani bu dediğiniz gibi :)

Deji aldığım zaman gerçekten orijinal olan bataryalar 80-90 ₺ idi.Yarı fiyatına deji aldım, orijinalden aşağı kalmadı, bazen üstüne de çıktı.İnşallah sana ikinci gelen ürün de böyle performanslı çıkar ve memnun eder.

Umarim hocam beklemedeyim :)

Hadi hayırlısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Umarim hocam beklemedeyim :)

şunu alsaydın keşke orjinal batarya 47 tl güvenilir satıcı daha önce alışverişim olmuştu kendileri ile

• bsliali kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünü 1 hafta önce aldım bunu görmedim alırken :)
    Birde herkes herşeye orjinal dediğinde biri onermeden guvenmiyorum açıkçası :)

Hocam şahsen ben de kapalı Genpa garantili tarzı bir ambalaj olmadan orijinal batarya yazanlara pek itibar etmiyorum.Orijinal yedek parçalar sadece servislere veriliyor onlar da kendi etiketleri ile satarsalar ne ala.Yoksa bir distribütör dağıtmadan, sıradan bir telefoncunun orijinal batarya temin edip satması pek mümkün görünmüyor.Geneli çin üretimi orijinal çakması ürünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Hocam şahsen ben de kapalı Genpa garantili tarzı bir ambalaj olmadan orijinal batarya yazanlara pek itibar etmiyorum.Orijinal yedek parçalar sadece servislere veriliyor onlar da kendi etiketleri ile satarsalar ne ala.Yoksa bir distribütör dağıtmadan, sıradan bir telefoncunun orijinal batarya temin edip satması pek mümkün görünmüyor.Geneli çin üretimi orijinal çakması ürünler.

hocam ürünler genpa garantili gönderiyor geçenlerde taşınabilir almıştım samsung marka 3100 lük pek kullanışlı gelmedi iade ettim genpa hologramlı ürün gönderdi protective cover aldım kendime ve grand neo için onlarda orijinal geldi bu satıcıya güvenilir diyorum diğerlerini bilemem tabi orijinal yazıp çin malı gelebilir

Hocam resimdeki batarya genpa ambalajlı olmayınca sıkıntılı duruyor :) Ama eğer Genpa garantili yollarsa alınabilir tabiki.Taşınabilir olanların çakmasını görmedim pek.Telefon bataryaları çok taklit ediliyor.

• Kız arkadaşıma Deji batarya aldık burada o kadar kullanıp memnun olan görünce. Daha ilk günler olduğu için eskisiyle farkı yok ama zamanla açılır diye umuyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Performans olarak orijinalden çok üstün bir batarya değil hocam, zaten hemen hemen aynı kapasitede.Orijinal bataryası yeni olanlar sadece yedek batarya amaçlı alsınlar.Orijinal bataryası eski olanlar içinse bir alternatiftir.Kalitesiz yan sanayi bataryalar yerine orijinale benzer kalitede daha uygun fiyatlı bir seçenek.Şahsen ben ilk aldığımda yedek batarya amaçlı almıştım, acil durumlarda sırayla değiştiriyordum ama orijinalden az da olsa daha başarılı sonuç verdi zaman zaman.Tabi bunu sürekli takip etmeyen biri farketmez günlük kullanımda.Ben günlük kullanım ve ekran süresi takibi yapmıştım, %0 olmadan da kapanmadığını görünce kaliteli olduğuna kanaat getirmiştim.Sertec marka batarya ile yaşadığım olumsuz deneyimden sonra, orijinal bataryaya iyi bir alternatif oldu kendi adıma :)

• quote:

Performans olarak orijinalden çok üstün bir batarya değil hocam, zaten hemen hemen aynı kapasitede.Orijinal bataryası yeni olanlar sadece yedek batarya amaçlı alsınlar.Orijinal bataryası eski olanlar içinse bir alternatiftir.Kalitesiz yan sanayi bataryalar yerine orijinale benzer kalitede daha uygun fiyatlı bir seçenek.Şahsen ben ilk aldığımda yedek batarya amaçlı almıştım, acil durumlarda sırayla değiştiriyordum ama orijinalden az da olsa daha başarılı sonuç verdi zaman zaman.Tabi bunu sürekli takip etmeyen biri farketmez günlük kullanımda.Ben günlük kullanım ve ekran süresi takibi yapmıştım, %0 olmadan da kapanmadığını görünce kaliteli olduğuna kanaat getirmiştim.Sertec marka batarya ile yaşadığım olumsuz deneyimden sonra, orijinal bataryaya iyi bir alternatif oldu kendi adıma :)

Eski batarya çok kötüydü hocam ani düşmeler 20'lerde kapanmalar derken son zamanlarda da çok aşırı yavaş dolunca bunu aldık. En azından ona göre fark eder bence :)

• Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Nomal şartlar altında öyle bir bataryadan sonra dejinin oh be dünya varmış dedirtmesi lazım hocam :)

• quote:

Nomal şartlar altında öyle bir bataryadan sonra dejinin oh be dünya varmış dedirtmesi lazım hocam :)

Bakalım göreceğiz hocam :)

• 
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.