Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU] (937. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.995
Cevap
109
Favori
615.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 935936937938939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayirli işler hocam önce kaego konya ya sonra asil merkez başka yere gidicekmiş öyle tekrar gondericeklermis keşke direk iptal isteseydim :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Ne saçma şeymiş o öyle.İptal edip tekrar alsanız daha çabuk gelirdi.Tuhaf tuhaf işler yapıyorlar.Kaç günde gelecekmiş bari bilgi veriyorlar mı?

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    Gerçekten anlamadım böyle olacağını bilseydim direk iptal ederdim zaten :/ yok hocam söylemiyorlar çarşamba gönderdim bizim iş haftaya kaldi bedavadan zaman kaybı ama yoruma bu olayı yazacağım olumsuz verip oylamayı.

Yaz tabi hocam, ilk defa böyle birşey duydum.Altı üstü bi batarya yollayacaklar.Müşteri memnuniyeti için senin ki daha oraya ulaşmadan yollasalar ne kaybederler anlamadım.

Bende anlamadım açıkçası hocam saçmalık tamamen sonuçta kargoya verdim yolla gelsin dediğiniz gibi , bakalim kaç günde gelecek

İşin garibi ben bu bataryayı ilk aldığımda 4 pinli NFC'li batarya gelmişti ben de biraz ısınınca 4 pinli olmasından kaynaklandığını düşünüp, tedirgin olmuştum ve iade etmek istemiştim.Ücret iadesi yapıp "Batarya sizde kalsın,firma bize Çin'den 40 tane bataryayı yanlış yollamış, yenisini 3 pinlisini yollayacak isterseniz onu da gönderebiliriz, bu ürün yine de sizde kalsın zaten kargo ücretine değmez" falan dediler.Sonra kullandıkça bataryadan çok memnun kaldım o ayrı tabi ama, hem ücreti iade edip hem batarya sizde kalsın dedikleri için ayrıca memnun olmuştum.Şimdi size karşı böyle bir yol izlemeleri çok garibime gitti gerçekten.Müşteri memnuniyetini bu kadar önemseyen bir firmanın sonradan bu hale gelmesi çok ilginç.Umarım bu durumu telafi edip kısa süre içinde adam gibi batarya yollarlar.

Firma her yerde Konya merkezli görünüyor, batarya zaten Çin üretimi.Benim anlamadığım Konya'ya ulaştıktan sonra asıl merkeze gidecek diye bir cümle kurmaları.Asıl merkez Konya değilse neresi?Neden her yerde Konya görünüyor ve ürün ordan geliyor?Asıl merkezden kasıt Çin ise zaten çok saçma olur zaten bu süreç.Acaba siz başka yerden mi aldınız anlamadım ben bu işi.

• Deji batarya bana da 4 pinli geldi ama bir sıkıntı yok.
    herhangi bir temassızlık yaşamadım.

Bana gelen 3 pin li idi hocam , bu linkten satın aldım
    GittiGidiyor
    SAMSUNG Galaxy S4 MİNİ Batarya MUCİZE BATARYA Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s4-mini-batarya-mucize-batarya-215085131

Gelen mesaj da böyle : <br />Değerli Müşterimiz <br />Konya Geçit şubesi bizim adımıza iadeleri alır.En son bize teslim ederler.Ürün elimize ulaşmadı ulaşır ulaşmaz değişim işleminiz başlatılacaktır.<br />saygılarımızla

Benim anlamadığım neden benim başıma böyle bir olay geldi yarin kargo dan gönderi kodunu alıp nerede olduğuna bakicagim karşı ödemeli gönderdiğimden herhangi bir fatura vermedi kargo açıkçası bende gönderi kodunu almadım bugün akşam aradım yoğunluk vardi 15 dk sonra ararım dedim iş yoğundu ariyamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 7 Mayıs 2016; 0:20:12 >

Ben de gittigidiyor üzerinden almıştım.Tüm sitelerde bataryashop satıcısı satıyor.

Enteresan gelen kısım 3 pinli olanlar yeni mi geldi acaba.Sizden önce alanlara da hep 4 pinli yollamışlar.İşin garibi 4 pinlilerden alanlar hep memnun kaldı.Sadece tırnakları farklıydı oturtmak zordu telefona.Ben maket bıçağı ile tırnaklarına operasyon yapmıştım 😊
    Şu piyasada tek güvendiğim batarya Deji idi, o da siz %10'da kapandı deyince artık gözümdeki değerini kaybetmeye başladı.Umarım sonradan gönderdikleri kaliteli çıkar da, güvenimizi kazanır.

Simex için de biraz araştırma yaptım, 3-5 ayda ömrü azaldı diyorlar kullananlar ve garantisiz satılıyor ürün.Yani o konuda da maceraya girmeye niyetim yok.Sizin süreç olumlu sonuçlanırsa yine Deji'den şaşmayacağım, takipteyim :)

Aslında bildiğim en kaliteli batarya Mugen Power ama Türkiye'de satılmıyor ve çok pahalı.O kadar para vermem bi bataryaya.

S4 mini avrupa ve asya olarak 2 tür üretilmiş hocam . Şuan ilanda yazmiyor ama ben alirken bu ürün avrupa cihazlari için üretilmiştir diğer cihazlara uymaz diye bir not var di birde resim sizin aldiğiniz bataryanin oturma yeri iki tarafli demi :)
    Ben de alicaktim batarya ama işte bunu duydum ondan tercih ettim ama işin ilginç tarafi hiç kapanma olayini duymamiştim kimse belirtmemiş yani . Benim başima geliyor demek ki ilk defa :/
    Mugen power a baktim 44 dolar felan birşey gördüm kendi kendime '' bu ne mobilet mi aliyoruz '' diyip direk kapadim sayfayi :D
    Evet S4 mini için LTE sürümü olduğunu biliyorum ama Dejinin 4 pinli olduğunu alırken bilmiyordum.İşin garibi firmaya WhatsApp üzerinden tırnak ve pin resimleri atmıştım şaşırıp kalmıştılar.Sonra Çinli firmaya mail atmışlar.40 kadar ürün yanlış gelmiş, ücretsiz yenisini yollarız demiş Çinli firma.Tabi bendeki 4 pinli batarya da bana hediye oldu bu arada :) Paramı geri verdiler batarya bende kaldı.Garip olan benden önce de S4 mini bataryası alıp yorum yazanlar vardı Gittigidiyor üzerinde.Fakat demekki onların ki 3 pinliydi ve ya dikkat etmediler ki, firma ilk kez bende farketti 4 pinli batarya olayını.Ya da biliyorlardı ama bilmiyor gibi yaptılar bilemiyorum artık orasını :)

Bu arada bazı Iphone kullanıcıları Nohon marka batarya alıp memnun kalmış, Alpha için baktım Çin'de 10 dolar :) Üşenmesem alıp denerdim bir tane :)

Mugen Power öyledir hocam, kalitelidir ama ciddi pahalıdır.Telefon fiyatı ile kıyaslayınca verilmez o paralar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

S4 mini avrupa ve asya olarak 2 tür üretilmiş hocam . Şuan ilanda yazmiyor ama ben alirken bu ürün avrupa cihazlari için üretilmiştir diğer cihazlara uymaz diye bir not var di birde resim sizin aldiğiniz bataryanin oturma yeri iki tarafli demi :)
    Ben de alicaktim batarya ama işte bunu duydum ondan tercih ettim ama işin ilginç tarafi hiç kapanma olayini duymamiştim kimse belirtmemiş yani . Benim başima geliyor demek ki ilk defa :/
    Mugen power a baktim 44 dolar felan birşey gördüm kendi kendime '' bu ne mobilet mi aliyoruz '' diyip direk kapadim sayfayi :D

keşke iade edip ücret iadesi alıp tekrardan satın alsaydınız biraz saçma bir süreç işletmişler sanırım

• Kargoyu ertesi gün teslim almışlar keyiflerini bekliyoruz , ama ben bunu yazacağım yorum olarak .

• Alpha konusunda Deji'yi sordum tekrar.Kullanılmış Deji ile sıfır orijinal batarya aynı ekran süresini vermiş.Sanırım ben yine Deji'den şaşmayacağım :)

Bu arada Alpha'nın orijinal bataryasını da iyi yapmışlar bendeki 10 aylık batarya %1'de kapandı geçen deneğimde.Bir de yoğun kullanıp kenara bırakınca içindeki kimyasallar kendini mi toparlıyor nedir, batarya seviyesi yükseliyor durduğu yerde :)
    Mesela kullanarak %1 yapıyorum, kenarda bekleyince yine %2 oluyor :) Gece de bırakınca tekrar yükseldiğinden midir nedir sabah kalkınca bıraktığım yerde buluyorum eğer %100 bırakmadı isem :) Dinlenmek yarıyor bataryaya.Sanırım Vietnam üretimi batarya.

Alla alla kendi kendine nasil toparlar hocam
    Valla herhalde yoğun kullanınca içindeki tepkimeler tam gerçekleşmiyor, kenara koyunca bir şekilde o yarım kalmış kimyasallar birbirini bulup kendine geliyor :) Sadece bir teori, yoksa araştırmış değilim.

Ama şunu hatırlıyorum, eski nokia telefonlar şarjı biter kapanırdı, 1 saat sonra o hiç açılmayan telefon telefonu açacak kadar kendini toparlardı ve telefon açılırdı.Arada mesaj geldiyse okurduk bari o şekilde :)
    Hatta Sony Walkmanlar vardı, kalem pili bitince kapanırdı, o pil kaseti çevirmeye yetmez ama radyo dinletirdi.Kendi haline bırakınca daha sonra kısa süre kaseti çevirebilecek hale geliyordu.

Kendi haline bırakılan aletlerin pilleri bazen kendini bir şekilde topluyor.Belki de biten kalem pilleri ısırınca bir miktar daha çalışması gibi birşey :)
    Ama yoğun kullanım sonrası oluyor genelde bu, hafif işler yaparken bataryada tekrar yükselme olmuyor.

• Beyler tel s4 mini cyanogen 12 romu var tel rootlu genelde telefonu zorlayacak oyunlar oynarim (hearthstone,wotblitz) ve bu oyunlari yuksek kalitede oynamayi tercih ederim batarya omrunu bu kosullarda nasil uzatabilirim bu araa bataryam cince bisiler yaziyo adini bulamadim simdi bulursam editlerim xpower yaziyo longlasting ve high capacity liion battery yaziyo bangooddan aldim nilkin sarj cihazi ile ediorum orjinal batarya olmustu nerdeyse bu biraz iyi geldi 4 disi var %80 e kadar sarj oluyor kalkinca sokuo bidaha takiyorum kisa surede 100 oluyor ama yapmazsaniz asla olmuyor
    Neyse nasil arttira batarya verimimi bilirim kalitemi dusurmeden iyi forumlad

• Batarya bugün geldi sözde cuma vermişler kargoya :)
    Bakalim nasil gidicek bu batarya

Sonucu merakla bekliyoruz :)

batarya gece yüzde 1 de kapandi şimdilik sikinti yok :)
  • 
Sayfa: önceki 935936937938939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.