Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU] (942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.995
Cevap
109
Favori
615.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ikinci el s4 mini alicam ins. Cm11 cm12 cm 13 tarzi romlar bu telefonda nasil calisiyor acaba? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

Arkadaslar ikinci el s4 mini alicam ins. Cm11 cm12 cm 13 tarzi romlar bu telefonda nasil calisiyor acaba? Tesekkurler

düşünürsen fiyatta biseyler yaparım.

tr.letgo.com
    Akyazı içinde, ikinci el satılık satılık s4 mini - letgo
    https://tr.letgo.com/tr/i/satilik-s4-mini_354bc4a0-e3f0-4d6c-8b27-f8d062d55348

• Öner kullanıcısına yanıt
    Cynogenmod ile ilgili kullanan arkadaslardan yorum alalim once sonra pazarlik islerine girisirz :)

rom destegi benim icin onemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

Cynogenmod ile ilgili kullanan arkadaslardan yorum alalim once sonra pazarlik islerine girisirz :)

rom destegi benim icin onemli

CyanogenMod tarafından resmi olarak CM13 desteği var. Nightly'ler olması gerektiği gibi günlük çıkıyor. CM14'de resmi olarak desteklenecek çıktığında
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    siteye bakmistim evet orada gunluk olarak cikiyor ama kullanimda durum nedir onu merak ettim. s4 normaline cm12 cikiyordu ama driver sorunu yuzunden ses yanki yapiyordu hep.
    s4 mini snapdragon islemcili sanirim romlarda sorun yasamazlar ama genede merak bizimkisi

• arkadaşlar cihazı değiştirdiğim için artık s4 mini kullanmıyorum cihazım için aldığım sıfır orijinal kullanılmamış protective cover 1 adet kullandığım protective cover 1 adet flip cover arkası silikonlu evde boşta duruyorlar düşünen olursa uygun fiyattan hepsini vermek istiyorum işiniz görülsün pm den yazarsanız detaylı görüşebiliriz
  • Vay be bi ara bende vardı bu telefon. Kanser etti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 mini'yi uzun süredir Android 4.2.2 (yani satın aldığım halindeki sürüm) ile kullanıyorum ve işimi görüyor. Geçenlerde Kitkat OS 4.4.2 işletim sistemi güncellemesi geldi. Güncellemeyi henüz yapmadım, erteleyip duruyorum. İnternetten baktım, 4.4.2'ye yükseltenler sorunlarla karşılaşıyormuş ama bu sorunlar S4 mini'de de var mı emin olamadım. Sizde bu güncellemeyi yapınca sorun yaşayan oldu mu? Bir de bu yükseltmeyi yapmamayı nasıl seçebilirim? Ayarlar'da böyle bir seçenek görmedim. Bilgisayar programıyla vb. uğraşmadan hallolsa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmicstring -- 7 Eylül 2016; 11:07:06 >
  • cosmicstring kullanıcısına yanıt
    Benim S4 mini ikinci telefon olduğu için, uzun zamandır telefonu güncellemiştim, bir ay kadar evvel pc üzerinden güncelledim.
    Bence daha stabil olmuş, gayet hızlı çalışıyor. Batarya performansı da aynı.. Güncelleyebilirsiniz gayet iyi..
    Şimdi 5S kullanıyorum, S4 mini de 5S'e yakın sorunsuz çalışıyor.. Android uygulamaları denemek için kullanıyorum...

• telefon dondu ve hiçbir şekilde açılmıyor. Bataryayı söktüm taktım, farklı bataryalarla denedim olmadı. Şarja takıyorum şarj dahi almıyor. Garantisi de bitti. kaça malolur ki tamir ettirsem.
  • bagavir kullanıcısına yanıt
    Tuş kombinasyonları ile güvenli modda açmayı dener misiniz?Download moda giriyorsa yeniden odinle rom da yükleyebilirsiniz.

Dün abimin telefonundada aynı sıkıntı oldu. Garantisi bitesi 1 ay oldu.
    Yarın telefoncuya göstericem bakalım ne sıkıntısı var ve masrafı nekadar diye. Düşük maliyetli bir sıkıntı değişse yaptırmayıp yenisini almayı düşünüyoruz.
  • beyler bana kaliteli bir s4 mini bataryası lazım.. fiyat performans olarak önereceğiniz batarya varmı?

s4 mini batarya diye aratıyorum.. 22 lirayada var 80 lirayada batarya var.. s4 mini için batarya tecrübesi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

beyler bana kaliteli bir s4 mini bataryası lazım.. fiyat performans olarak önereceğiniz batarya varmı?

s4 mini batarya diye aratıyorum.. 22 lirayada var 80 lirayada batarya var.. s4 mini için batarya tecrübesi olan varmı?

Önceki mesajlarda deji batarya tavsiye ettik hep.
    Sana da deji tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 11 Ekim 2016; 5:03:19 >
  • Ben geçen sene Samsung bayisinden indirime girmiş olan orjinal bataryasını 70 liraya satın almıştım.
    Şu an S4 mini yedek telefon olarak duruyor. Bazen sim kartsız tablet gibi kullanıyorum. Eski bataryayı da %50 dolu bıraktım.
    Telefonun kozmetiği hala sıfır gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ben geçen sene Samsung bayisinden indirime girmiş olan orjinal bataryasını 70 liraya satın almıştım.
    Şu an S4 mini yedek telefon olarak duruyor. Bazen sim kartsız tablet gibi kullanıyorum. Eski bataryayı da %50 dolu bıraktım.
    Telefonun kozmetiği hala sıfır gibi

yanda soyulmalar olmadı mı ? bende şarj girişinin atrafı soyuk

• S4 mini'yi sürekli slikon kılıfla 13_14 ay kadar kullandım zaten.

Telefon orjinal kore üretimi çıkmıştı şansıma, kore üretimi kasaların kaplaması daha dayanıklı diyorlardı. Kenar nikelajlar hiç dökülmedi.

Değeri daha da düşmeden satarım belki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Dün abimin telefonundada aynı sıkıntı oldu. Garantisi bitesi 1 ay oldu.
    Yarın telefoncuya göstericem bakalım ne sıkıntısı var ve masrafı nekadar diye. Düşük maliyetli bir sıkıntı değişse yaptırmayıp yenisini almayı düşünüyoruz.

Bana MMC kart arızası dediler, bi yer 140 tl bi yer de 170 tl fiyat verdi. Bu tip servislere güvenmiyordum. Çünkü çok duyuyordum, bi yerini tamire götürüyorsun anakartı yakıp veriyor, içinden parça çalınıyor. Bir de sevistekiler insana salak muamelesi yapıyor, "tamir ederken bunun şurasını bozmuşsunuz" diyorsun, "o önceden bozuktur, sen kafana takma, biz işimizi biliriz" gibi saçma sapan tepkilerle karşılaşıyorsun.
    Ben zaten s4 mini performansından da memnun değildim, bahane oldu yeni telefon aldım. Lenovo K5

• arkadaşlar merhaba. dün nette dolaşırken sanırım telefon virüs yedi. ekran dondu pili çıkardım tekrar açmaya çalıştığımda samsung yazısında öylece durdu. kapatıp actım telefonu fakat bu sefer hıc bı yazı cıkmadı. recovery mod açılmıyor yanlız donwload odin modunda açılıyor. bu arada telefonda orjinal yazılım vardı daha önce hiç rom yüklemedim. ne yapmam lazım nasıl kurtarırız yardımcı olurmusunuz

Edit: download mod açtım stock rom atmaya çalıştım fakan olmadı verileri telefona atamıyorum.yükleme çubuğu bile çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustumegelme -- 13 Ekim 2016; 21:28:42 >
    Ben güvendiğim ve tanıdığım telefoncuya gösterdim işlemcisi arızlanmış ve tamiri yok malesef dedi.
    Bizde abime yeni telefon bakıyoruz şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.