Bildirim
SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU] (944. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
I9195 4.5 le 9190 arasında batarya boyut farkı yok aynı batarya, tek farkı bataryaya temas eden yerler senin telefonda 4 iiken 9190da 3 tane 4.sü nfc çipi için eğer nfc kullanmam diyorsan 9190 bataryası al geç...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deji S4 Mini bataryalar 4 kutuplu.NFC destekler.
Güncellemenin asıl amacı Kış saati için ayarlama. Güvenlik günccellemesi,performans geliştirmesi vs değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: srknpower
Güncellemenin asıl amacı Kış saati için ayarlama. Güvenlik günccellemesi,performans geliştirmesi vs değil.
Peki neden güvenlik güncellemesi kasım olarak güncellenmiş ?
quote:
Orijinalden alıntı: bsliali
quote:
Orijinalden alıntı: srknpower
Peki neden güvenlik güncellemesi kasım olarak güncellenmiş ?
Guncellemenin asil amaci kis guncellemesi dedim. Tab 3 7.0in bu guncellemeyi almis olmasinin sebebi bu. Yayinlanmisken en son güvenlik guncellemelerini de vermişler
Açıklamasında 1 geliştirilmis kararlılık 2 galaxy gear ile uyumluluk yazıyor arkadaşlar. Geri alınamıyor ve yapmak zorundayız çünkü bildirimden kalkmıyor. Bazı arkadaşlar batarya 100% olayina deginmis. . Güncelleme yapmadım yaklaşık bir yıllık orjinal batarya takılı. Bir aydır yavaş yavaş indiğini farkettim hiç bir şey yapmadım. Bugünkü olayla ilgili olduğunu düşünmüyorum
Ben de 10 aylık orjinal batarya kullanıyorum, güncellemeden evvel batarya seviyesi %100'den 1-2 dakikada %99'a iniyordu.
Güncellemeden sonra telefonu fabrika ayarlarına almıştım, belki onun da olumlu etkisi olmuştur.
Telefonun ilk orjinal sürümü çok iyidi, 6 saat ekran kullanım süresi alıyordum.
Zaten telefonu hiç güncellemesen bile, uygulama güncellemeleri ile telefonu zamanla kullanılmaz hale getiriyorlar.
Sanırım S5 mini'den sonra mini serisi üretmiyorlar artık.. Ama S4 mini serisi de bayağı satılan bir model olmuştu..
Şimdi bütün modeller en az 4,7 - 5 inç ekran arası ekran oluyor. 5,5 -6 inç ekran olanları hiç saymıyorum bile.
Şu an küçük telefon sevenler için en güçlü telefon iPhone SE modeli.. S4 mini ve i5S'i satarsam iPhone SE - 64 gb satın almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Kasım 2016; 7:56:30 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
S4 mini Samsungun yanlışlıkla çıkardığı bir model sanırım.
Bu kadar iyi telefon çıkarmazdı Samsung. Bu telefon arada karıştı herhalde.
1.5 gb ram ve 1.7 ghz lik çift çekirdek işlemci, zamanına göre çok iyiydi bence.
Bugün hala kullanmak istesen kullanılır ve sıkıntı yaratmayacak bir telefon.
yeni guncellemenin ne ise yaradini bilen yokmu tam detayli galiba s4 mini benden baska fakir kullanici kalmamis-)
Büyük ihtimalle kış saati güncellemesi. Bu arada arkadaşlar aranızdan daha dün Galaxy S7 alarak ayrılmış bulunmaktayım. En son kullanmakta olduğum rom cyanogenmod 12.1 ile birlikte nano gapps paketi. Telefon çok iyiydi hiçbir sıkıntım yoktu tek bir tane hariç. Dahili depolama kapasitesi sorunu. 8gb iyi ancak cyanogenmod dan ve gapps tan sonra hiç bişiy yüklenmemiş telefon bana sadece 3,49 GB bırakıyor. Ki 32gb lık harici depolamada sorun çektiğimi anlatmıyorum bile :) neyse arkadaşlar şuanda telefondan bir hayli memnunum. En özlediğim ise 1080p 60 fps youtube :) cidden bir telefonda bırakın 60 fps i 720p bile hayaldi benim için.. şimdilik 1-2 sene rootsuz kullanırım ki bu seriye destek normalden biraz daha uzun sürer gibime geliyor Note 7 olayı sebebiyle. Neyse sorunuz olursa iki telefon hakkında sorularınızı cevaplayabilirim. :)
S4 mini, Samsung'un çıkardığı bir çok 1 gb ram'li telefonundan daha üstün ve hatta piyadada pek tutulmayan Galaxy S5 mini'den bile daha iyi bir telefon.. Dual core 1.7 ghz işlemcisi olmasına rağmen 1.3 ghz puad core işlemcili telefonlardan daha stabil bir telefon. En azından, aradan o kadar zaman geçmesine rağmen halâ kasmıyor..
i5S ile dönüşümlü kullanmama rağmen S4 mini'yi kullanırken i5S telefonumu pek de aratmıyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pilin ömrü azaldı sanırım 2 seneyi aştık ekran süresi ort 3.5 saat.
anlasilan saat guncellemesi gelmis telefon guzel suan ihtiyaclarimi karsiliyor maddi durumumda yok bole idare edecez artik-) -
arkadaslar rom attim ingilizce cikti turkcelistrmek icin kucuk boyutlu bir program kullaniyorduk ismi neydi hatrlayan varmi
MoreLocale 2 uygulaması Bu uygulamayı telefonu yükleyip gösterilen yönergeleri takip ettiğiniz takdir de telefonunuzu Türkçe dil desteğine çevirebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: frux
MoreLocale 2 uygulaması Bu uygulamayı telefonu yükleyip gösterilen yönergeleri takip ettiğiniz takdir de telefonunuzu Türkçe dil desteğine çevirebilirsiniz.
rootsuz olani yokmu hocam eskiden bi program kullanmistim simgesi şimsek olandi biturlu hatrlayamadim csc miydi neydi
-
Elimde kozmetik olarak temiz, ekranı çiziksiz(kırılmaz camla kullanıldı ve üzerinde hala) işlemcisi arızalı s4 mini var parça olarak almak isteyene yardımcı olurum. -
Orjinal batarya internette nereden bulabilirim ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X