Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Mini Black Edition Kullanicilarindan yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumleten selamlar. Cok fazla vaktinizi almadan derdimi anltayim. Sahibi oldugum cihazi ekran paneli degisimi icin hem vaktim hem de maddi imkanim elverisli olmadigindan yetkili teknik servise goturemedim. Osmanbey`de teknik servis hizmeti veren bir dukkana biraktim. Pazartesi gunu teslim alacagim. Fakat ortalikta acayip soylentiler dolasiyor. Cihazlari tamir edicez diye alip orjinal donanimsal parcalarini (ram, islemci, vb) yan sanayileriyle degistirenler oluyormus. Cpuz vb bir yazilimla kontrolunu yapayim diyorum fakat servise vermeden once screenshot almamistim. Sizlerden ricam aranizda tamir gormemis Galaxy S4 Mini Black Edition kullanicisi varsa Cpu-z yazilimiyla donanim karnesinin screenshotlarini alip buraya yukleyebilir mi acaba. Vaktinizi ayirip okudugunuz icin simdiden tesekkur ederim.

NOT: Bu arada foruma yeni katildim. Umarim herhangi bir kural ihlali olmamistir. Varsa da uyarirsaniz duzeltirim. Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagizout -- 9 Ağustos 2014; 22:03:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagizout kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda kolay da telefonlarda o işlemleri yapmak baya vakit alıyor. O kadar uğraşacaklarını sanmam.
    Hele slikonlu entegreler varsa zaten yanaşmaz bile. İçin rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.