Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 mü LG G2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
20.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle başlıkları sevmiyorum aslında ama sonunda ben de açmak zorunda kaldım

Yaklaşık 5 yıldır symbian s60v3 işletim sistemli bir telefon kullanıyorum.

ilk defa dokunmatik, akıllı vs. vs. olan bir telefon alacağım için ve büyük ihtimalle alacağım telefonu da bir 4-5 yıl kullanmak zorunda kalacağım için tereddütteyim, bu sebeple sizin de görüşlerinizi almak istedim.

s4 e karar kılmıştım, ama bugün karşıma G2 çıkınca kafam karıştı

iPhone 5s i Türkiye'deki satış fiyatından dolayı karşılaştırmaya bile almıyorum...

• Tabiki LG G2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Tabiki LG G2

peki güncellemeler konusunda bir sorun çıkar mı, yani android'in desteğini çekmesi gibi bir saçmalık olamaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayko_fan

quote:

Tabiki LG G2

peki güncellemeler konusunda bir sorun çıkar mı, yani android'in desteğini çekmesi gibi bir saçmalık olamaz değil mi?

Guncellemede s4 ezer geçer teli temmuzun sonunda aldim 4 guncelleme geldi bu ayin ortasında da 4.3 geliyor bu arada s4 oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 guncellemede ezer geçer.

• S4dr snapdragon 600 var G2de 800

• hayko_fan kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonunuzun modelini öğrenebilir miyim Ben 3 yıldan beri e63 kullanıyorum aynı konuyu tam ben açıcaktım açıldığını görünce vazgeçtim durumlarımız neredeyse aynı benimde ilk akıllı telefonum olacak 5s i merakla bekliyordum ama fiyatlar bütçeme yetmiyor ve bir telefona bence o kadar para verilmez g2 de snapdragon 800 var ama s4 te güncelleme var ve lg güncellemede ne yapar bilemiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun yillar dedigin icin S4 oneriyorum. LG alsa alsa 1-2 guncelleme alir. Malum LG, Nexus harici cihazlarina guncelleme vermede pek basarili degil.

Güncelleme ne olur bilinmez. Ancak ne kadar güncelleme verirsen ver, donanımı değiştiremezsin. Bence önemli olan güncelleme sıklığı değil, donanımsal özelliklerdir. Donanım olarak LG G2 daha iyi olduğuna göre LG G2 32 GB tavsiye ediyorum.

Yalnız 16 GB'lık G2 alacaksan S4 al daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 5 Ekim 2013; 20:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

quote:

Tabiki LG G2

Guncellemede s4 ezer geçer teli temmuzun sonunda aldim 4 guncelleme geldi bu ayin ortasında da 4.3 geliyor bu arada s4 oneririm

Dostum,Yanlis Anlama,Ama,O,Guncellemeler Hep Cihazda Olan Sikintilari,Duzeltmek Icin Degil Mi Iki Bu Sene Samsung Guncelleme Konusunda Batirdi G2 Suan Icin Daha Iyi Bi Secenek Ve Kesinlikle Android 5.0'a Kadar Guncelleme Alir

• quote:

Böyle başlıkları sevmiyorum aslında ama sonunda ben de açmak zorunda kaldım

Yaklaşık 5 yıldır symbian s60v3 işletim sistemli bir telefon kullanıyorum.

ilk defa dokunmatik, akıllı vs. vs. olan bir telefon alacağım için ve büyük ihtimalle alacağım telefonu da bir 4-5 yıl kullanmak zorunda kalacağım için tereddütteyim, bu sebeple sizin de görüşlerinizi almak istedim.

s4 e karar kılmıştım, ama bugün karşıma G2 çıkınca kafam karıştı

iPhone 5s i Türkiye'deki satış fiyatından dolayı karşılaştırmaya bile almıyorum...

Arkadasim soruyu samsung formuna sormuşsun buna rağmen s4 cevapları cıkmasını beklemiyordum. Çünkü g2 ile s4 karşılaştırılamaz klasmanlar.
    Yinede nasıl olurda g2 ile s4 arasında s4 diyen oluyor şaşırıyorum.
    Biri s800 biri s 600 kaldıki s800 adreon 330 var s600 de 320 var. full hd icin s800 tam performans verebiliyorken ve g2 nin o kadar artısı varken g2 yerine s4 tavsiye edilmesi fiyat konusunuda ekleyerek bakarsak biraz abes kaçmış
    Her türlü lg g2 alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahatolun -- 5 Ekim 2013; 20:49:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

quote:

Tabiki LG G2

Dostum,Yanlis Anlama,Ama,O,Guncellemeler Hep Cihazda Olan Sikintilari,Duzeltmek Icin Degil Mi Iki Bu Sene Samsung Guncelleme Konusunda Batirdi G2 Suan Icin Daha Iyi Bi Secenek Ve Kesinlikle Android 5.0'a Kadar Guncelleme Alir

Dostum guncellemede samsung s3 ve note 2 disinda bu yil iyi bu ay 4.3 geliyor

• Nokia E65, üşenmesem de telefonun resmini çekip atsam şu kadarını söyleyeyim, büyük ihtimalle ekran filmi yırtıldığından sürgüyü indirdiğimde arama reddetme ve geri tuşları çalışmadığı için sürgüsü açık kullanıyorum, mikrofonu canı istedikçe çalışıyor, kasada soyulmadık yer kalmadı, arka kapak çift taraflı bantla tutturulmuş... acınacak haldeyim

param olsa hiç düşünmeden 5S alırdım, ama benim de bütçem kısıtlı.
    ve dediğim gibi güncelleme konusunda tereddütteyim, onun dışında yok kamerası s4 den 3 salise daha geç açılıyormuş, yok şu oyunda bu yansıma görünmüyor falan pek umurumda değil :D

tek isteğim 1-2 yıl sonra tarayıcıdan video izlerken "flash sürümünüz desteklenmiyor" vs. vs. gibi saçma sapan hatalar almamak.

• kemalboran kullanıcısına yanıt
    şu an tek canımı sıkan hafızanın arttırılamaması ve bataryanın çıkarılamıyor oluşu, bulabilirsem 32 GB Beyaz olarak alırım.
    Android güncellemesinin flash sürümüyle alakası yok. Zaten android flashplayere destek vermeyi çoktan kesti, play storedan indiremiyorsunuz bile artık flash playerı. Ancak adobeun internet sitesinden indirip kurabiliyorsunuz.

Sizin tahmin ettiğinizin aksine yeni android sürümler geldiğinde belki de flash player tamamen çalışmayacak androidde.
    Bataryanın çıkartılamıyor oluşu çok problem değil. 5 yıl kullanım ömrü var lityum polimer pillerin. Ancak 26 GB dahili alan size yeterli gelmiyorsa sd kart desteği olmaması bir sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 5 Ekim 2013; 21:12:38 >
  • saçmalama ,nexus5 tanıtılacak ekim ayı bitmeden,nexus5 almak varken ne s4 ü ne LG G2'si
  • Nexus 5'in pil, kamera, ekran, ses çipi gibi donanımsal özellikleri büyük ihtimalle LG G2'ye göre kırpılmış ve vasat olacak. İstediği kadar güncelleme alsın, hiçbir donanımsal özellik yazılımsal güncelleme ile artırılamaz, iyileştirilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 5 Ekim 2013; 21:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Nexus 5'in pil, kamera, ekran, ses çipi gibi donanımsal özellikleri büyük ihtimalle LG G2'ye göre kırpılmış ve vasat olacak.

farkerder mi? Güncelleme desteği yeter ,hem de nasıl vasat oluyor Allah aşkına yani nexus 4 bile ,2yıl çok rahat götürebilecekken, nexus 5 e vasat olacak demek ayıp ve saçmalıktan başka birşey değil.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    flash player olayını örnek olarak verdim, yani mesela atıyorum A programının 2.3 sürümünün çıkması ancak benim 2.2 sürümünü 2.3 e güncelleyememem gibi...
    Android, ios, windowsphone vs. vs. hiç biriyle bir geçmişim olmadığı için pek bilgim yok açıkçası. Yani çevremden duyduklarım, forumlarda okuduklarım kadarıyla biliyorum.
    Şu an kullandığım telefonda 1 GB lık hafıza kartı var, hafızanın yarısı boş olduğu halde galeri kaplumbağa hızında açılıyor. Cep telefonunda arşivleme/veri saklama gibi bir huyum olmadığından 26 GB fazlasıyla yeterli gelecektir diye düşünüyorum.

Bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.