Şimdi Ara

samsung galaxy s4 telefon aldım ama kasma ve lag var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung galaxy s4 telefon aldım ama kasma ve lag var daha bir hafta oldu ama uygulamalar menüsü geçişlerinde kasmalar oluyor oyunlarda ara ara mesela temple run gibi basit bir oyunda donamalr oluyor ayrıca bu exynos 5 octali işlemci deil quadcore 1.9 ghz islemcili gt i9505 öküz gibi telefon nasıl kasar yada normalmi yanlış birşeymi yapıyorum henüz bilmiyorum yardımcı olabilecek bi allahın kulu cıka gelire ne mutlu bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: zor2zor

samsung galaxy s4 telefon aldım ama kasma ve lag var daha bir hafta oldu ama uygulamalar menüsü geçişlerinde kasmalar oluyor oyunlarda ara ara mesela temple run gibi basit bir oyunda donamalr oluyor ayrıca bu exynos 5 octali işlemci deil quadcore 1.9 ghz islemcili gt i9505 öküz gibi telefon nasıl kasar yada normalmi yanlış birşeymi yapıyorum henüz bilmiyorum yardımcı olabilecek bi allahın kulu cıka gelire ne mutlu bana.

ben yardımcı olayım dostum

öncelikle şunu yap

AYARLAR >> YEDEKLE VE SIFIRLA >> Fabrika verilerine sıfırla de tamam de telefon açılıp kapansın hala donuyorsa aldığın yere götür direk. bunu yapmadan önce odin le sıfırdan 4.2.2 kurmakta denenebilir ama uğraşma bence bir sorun olduğu aşikar haa unutmadan telefonun GÜÇ TASARRUFU modunda olmadığından emin ol yoksa telefon kasar şarjdan tasarruf için ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Haziran 2013; 17:05:49 >

• telefona fabrika ayarlarına cok döndürdüm ama hala uygulama geçişlerinde lag lar oluyor küçükte olsa sinir bozuyo telefon almanyadan hediye geldi :))) şans :) nereye götürsemki başka bi çare varmı acaba yakındaki servisler falan bakarmıki
  • quote:

Orijinalden alıntı: zor2zor

telefona fabrika ayarlarına cok döndürdüm ama hala uygulama geçişlerinde lag lar oluyor küçükte olsa sinir bozuyo telefon almanyadan hediye geldi :))) şans :) nereye götürsemki başka bi çare varmı acaba yakındaki servisler falan bakarmıki

Almanya'dan geldiği için yurtdışı çıkışlı ama bilemem bi dene şansını
  • telefona nova launcher yükledim bi sorun kalmadı ama sürekli touchwiz ekranı tekrar geliyo onu çözemedim
  • Odinden rom at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noel-dayi -- 30 Haziran 2013; 19:00:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle usb ile pcye bağla
    sonra burada gereksiz dosya varmı deye bak genelde reklam içerikli apk dosyaları ve play storeden inen dosyaların artıkları vardır

Eğer olmadıysa

sana bir program önereceğim link aşşağıdadır

clean master

adlı bu program buradan telefonundaki google hesabında bağlan ve pcden indire bas bu kadar eğer uraşmıcaksanda clean masteri indir üstelik hızlandırmak için widgeti de var işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismologger -- 30 Haziran 2013; 19:12:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • touchwiz zaten kasan bir uygulama update leri kontrol etmeni öneririm en son 54 mb lik bir update ile düzeltmişlerdi dilersen google store yada başka bir yoldan tsf shell deneyebilirsin daha stabil çalışıyor.

Kolay Gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XemreG -- 30 Haziran 2013; 19:13:04 >
  • s4 gibi bir canavar nasıl kasar ya sonra apple'cılar dalga geçiyor bizimle
  • teşekkürler yardımlar için touchwizin updateler günceldir heralde indirmem gereken bir yer varmı onu sorayım sana eger varsa indiririm ama s4 gt i9505 var android 4.2.2 heralde zaten güncel sürümüdür tabi bir yerden indirmiyosam ama tsf shelli daha once denemistim güzel ara yüz ama ne biliyim ısınamadım ona nova launcher güzel su anda sevdim gibi touchwiz konusunda dediklerimi okuduysan indirmem gereken bi yer varsa yani söylersen sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.