Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen
    Oha! Cidden neden kasılmış telefon?

Snapdragon olduğu için. Samsung acele etti, hata yaptı.

Zaten 1080p yüksek bir çözünürlük ve Snapdragon'u 1.9 da yapsan o çözünürlükte işte bu performansı veriyor.

Exynos'un takılmayacağını düşünüyorum. Yukarıda da bir arkadaş sormuş. Ben olsam Turkcell den alrın. Zira bir tanesi
    daha iyi bir işlemci ve ayrıca big LITTLE sayesinde pil daha iyi olabilir...

@1080p
    @DH Misafiri
  • Bir daha samsung telefon mu ? uzak olsun, nokia bile alınır ama samsung'a böyle yüksek para verilmez
    ama ucuza alabiliyorsanız alın,
    bu fiyata aldım geçen sene s3'ü birde şimdiki fiyatına bak 999 TL
    tamamen içi boş, telefon degil oyuncak, süs eşyası,
    ünlülerede bedava dagıtıyorlar bu çöplügü :D
    neyse sinirlenmiyelim
    hayirlı forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

İnsanlar yavaş yavaş tepkilerini koymaya başladı.tanıdığı olan yurtdışından yarı fiyatına alıyor.ama tabletlerde böyle bir durum söz konusu değil +200 +250tl fiyata denk geliyor.o iphone 5teki rezilliği bir daha görmeyiz inşallah

iPhone rezilliğinin tekrarlanacağını sanmıyorum.

iPhone 4s 2.800 TL civarından piyasaya girmişti. iPhone 5 çıkınca fırsatçılar yine öyle olur diye 3.000 TL'den satmaya kalktılar ve sattılar da...

Türkiye piyasasına ise "resmi olarak" iPhone 4s'in aksine 2.150 TL gibi hatırı sayılır bir farkla girdi. Hem de ABD'de 50$ daha zamlı piyasaya çıkmasına rağmen.

Yine tekrarlanırsa o fiyata kapılıp iPhone alan ya enayidir ya da gösteriş meraklısı zengin fanboy'dur.

• 3 ay sonra 1000e gelir yurtdışı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuserr
    peki gitti gidiyorda daha ucuz olmasının sebebi nedir 1400 lira olan telefon nasın 969 lira oluyor

Şimdik şöyle oluyor:

İthalatçı firma garantili bir cihaza garanti gerektiğinde ithalatçı firma haricinde bir desteğiniz yoktur. Ayrıca yedek parçaya ve servis yaygınlığına ne kadar yatırım yapmıştır veya yatırım yapmış mıdır belli değildir.

Samsung Türkiye garantili cihazda ise Türkiye'nin herhangi bir yerindeki Telpa, Başarı, Brightstar ve C5 servisleri garanti desteği sunmaktadır. Yedek parça ve servis yaygınlığı gibi sorunları yoktur.

Özetle;
    İthalatçı firma daha az yatırım yapmıştır ve yatırımı ölçeğinde fiyat çekmektedir; ancak 2 gün sonra kepenkleri indirirse garantisiz telefonla baş başa kalırsın.

Samsung Türkiye garantili cihazda böyle bir durum yoktur.

Bu yazdıklarım sadece Samsung için geçerli değildir. Tüm markalarda ithalatçı firma ile resmi distribütör garantisi farkı aynıdır.

• Valla gormeden birsey diyemeyecegim.
    Banada o video da ki telefon snapdragon cpu lu model gibi gelse de bence oyunda bir sorun var.
    Ama bir yandan oyun ilk basta cok akici iken birden fazla arabali sahnede fps ciddi ciddi dusmekte banada cpubyubhatirlatmiyor degil.
    Galaxy s2 de bile fps dusuklugu var o oyunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi ki bi sure adam gibi calisti mobil surum icine etmissiniz hemen hayvan gibi 2 flash video sayfa yuklenir yuklenmez loading durumuna geliyor sayfanin yarisindan tasiyor rezillik diz boyunuda gecti artik

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen Oha! Cidden neden kasılmış telefon?
    Snapdragon olduğu için. Samsung acele etti, hata yaptı. Zaten 1080p yüksek bir çözünürlük ve Snapdragonu 1.9 da yapsan o çözünürlükte işte bu performansı veriyor. Exynosun takılmayacağını düşünüyorum. Yukarıda da bir arkadaş sormuş. Ben olsam Turkcell den alrın. Zira bir tanesi daha iyi bir işlemci ve ayrıca big LITTLE sayesinde pil daha iyi olabilir... @1080p @DH Misafiri

Arkadaş yüzlerce samsung mühendisinden daha çok biliyor ya, hata yaptıklarını gerçeğini ortaya koyuyor :D "acele etti hata yaptı" askerlik arkadaşından bahsediyor sanki :D Bahsettiğinin biri samsung biri qualcomm kardeş öyle aceleye getirip yanlışlıkla çıkmaz galaxy s4 rahat ol. Bi de sağol iyi güldüm :D

• Dragontrail,gorilla glasstan kat kat daha dayanıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 18 Nisan 2013; 8:01:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan Xperia Z deki dragontrail glass gg3 ten kat kat saglam Edit : S4 ün erken tanıtılmasını sağlayan htc onenin çıkmasına sebep olan SONY XPERİA Z DIR. ITS A SONY !

Dragontrail konusunda sonuna kadar haklısınız. Xperia z nin drop testleri çok başarılı. Gorilla Glass biraz reklam kokan hareketler oldu. Sony Dragontraili yeteri kadar tanıtamadı.

Fakat its a sony derseniz orda da sonuna kadar haksızsınız.
    Defalarca yazıldı çizildi. Ben de yazdım. Ekran testleri çok kötü renkler yetersiz ve ufak açılarda silikleşiyor diye. O zaman sizin gibi It is a sony ciler çıktı: Saçmalama o siteler samsungdan htc den para alıyorlar o incelemeleri yapmak için, donanımhaber zaten kokuşmuşluk abidesi, çalışanlar ya samsung fanı ya htc fanı, hepsi sony düşmanı falan diye atıp tutanlar oldu.
    Gittik teknosada gördük telefonu. Yanında da LG optimus G vardı. Arkadaş ekran kötü değil rezalet. İncelemelerde yine çok yumuşak davranmışlar. Yanındaki LG yi alacaktım nerdeyse (hemde teknosadan:)))). Xperia z nin ekranı o kadar kötü ki Lg nin ekranı devrim niteliğinde kalmış yanında.
    Böylece inceleme sitelerinin de(en azından hepsinin) firmalara para karşılığı taraflı incelemeler yapmadığını anlamış olduk.
    Arkadaş sony de üst düzey tv lerinde o kadar başarılı ekranlar yapabiliyorken, telefonlara neden ekran üretmekten bu kadar aciz anlayamıyorum. 2 sinin teknolojisi birbirinden çok farklı olmamalı.

• Bir kaç tane almak lazım fiyat uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Çok değil sadece 4 sene önce bir telefon için 1000 TLyi çok görürdüm. Hatta o fiyata en iyi telefonu alabileceğimi düşünürdüm. Şimdi ne olduysa artık 2000 TLlerden bahsetmeye başladık. Bir 4,5 sene sonra 3000 TLlere sevineceğiz gibi. Hatta sıradaki iPhone, 2000 TLden piyasaya girerse çok ucuz deyip alacak bir çok kişi vardır eminim. Tamam mobil cihazlar gelişsin iyi güzel ama keşke bu cep telefonlarındaki hızlı gelişim tıp sektöründe yaşansa da kanser gibi hastalıkların çözümü bulunsa. Maalesef teknolojinin gelişmesi gereken sektörler yavaş gelişirken bu tip elektronik ürünlerin gelişimi aldı başını gitti.

Bu tip yorumlar her zaman bana şunu anımsatır ; 'televizyon izleme,kitap oku!'

• bilgi için teşekkürler.çok sağlıklı bir yol olmadığı zaten belliydi bakalım s4 çıksın da s3 ne kadar fiyat düşürür ne yapar ona göre alırız
  • Bişey soracaktım diyelim ön sipariş yapmadım alabilirmiyim veya ne kadar sonra alabilirim?

• Ürün Samsung Türkiye Garantili olarak ön siparişe açıldı ve ön siparişe hediye ürünler veriliyor. Ayın 26 sına kadarwww.yenisamsungs4.com dan form doldurana bir katılım kodu veriyorlar. Yine ayın 27-28 inde Samsung Türkiye garantili olarak alındığında (herhangi bi yerden) akabinde aynı siteden (www.yenisamsungs4.com) imei nosunu doğrulattığında hediyeler adrese geliyormuş. Hediyelerde gayet cazip. (En azından s3 ün ilk çıktığında verdikleri kılıf hediyesinden çooookkkk daha iyidir:))

Samsung Türkiye Garantili olarak aşağıdaki adresten ön sipariş verebiliyorsunuz(Kapıda Ödeme Dahil). Firmayla görüştüm cihazı ayın 27 sinde kargoya vereceklerini söylüyorlar. Yani ön sipariş kampanyadan faydalanabilecekmişiz.

http://www.samsungevi.com/Cep-Telefonu.html

• 2bin tl veren olurmu acaba ya? buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

2bin tl veren olurmu acaba ya? buna

S3 ilk ciktiginda nasil o parayi veren olduysa iphone ilk ciktiginda nasil o parayi veren olduysa bunada verirler

• 32GB lık model hemen satışa cıkacak mı acaba? Bilgisi olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizlik007

Bir daha samsung telefon mu ? uzak olsun, nokia bile alınır ama samsung'a böyle yüksek para verilmez
    ama ucuza alabiliyorsanız alın,
    bu fiyata aldım geçen sene s3'ü birde şimdiki fiyatına bak 999 TL
    tamamen içi boş, telefon degil oyuncak, süs eşyası,
    ünlülerede bedava dagıtıyorlar bu çöplügü :D
    neyse sinirlenmiyelim
    hayirlı forumlar

Hocam içi boş derken ne demek istedin biraz açarmısın ve neden bu kadar sinirlisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: camoka5

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan Xperia Z deki dragontrail glass gg3 ten kat kat saglam Edit : S4 ün erken tanıtılmasını sağlayan htc onenin çıkmasına sebep olan SONY XPERİA Z DIR. ITS A SONY !

Dragontrail konusunda sonuna kadar haklısınız. Xperia z nin drop testleri çok başarılı. Gorilla Glass biraz reklam kokan hareketler oldu. Sony Dragontraili yeteri kadar tanıtamadı.

Fakat its a sony derseniz orda da sonuna kadar haksızsınız.
    Defalarca yazıldı çizildi. Ben de yazdım. Ekran testleri çok kötü renkler yetersiz ve ufak açılarda silikleşiyor diye. O zaman sizin gibi It is a sony ciler çıktı: Saçmalama o siteler samsungdan htc den para alıyorlar o incelemeleri yapmak için, donanımhaber zaten kokuşmuşluk abidesi, çalışanlar ya samsung fanı ya htc fanı, hepsi sony düşmanı falan diye atıp tutanlar oldu.
    Gittik teknosada gördük telefonu. Yanında da LG optimus G vardı. Arkadaş ekran kötü değil rezalet. İncelemelerde yine çok yumuşak davranmışlar. Yanındaki LG yi alacaktım nerdeyse (hemde teknosadan:)))). Xperia z nin ekranı o kadar kötü ki Lg nin ekranı devrim niteliğinde kalmış yanında.
    Böylece inceleme sitelerinin de(en azından hepsinin) firmalara para karşılığı taraflı incelemeler yapmadığını anlamış olduk.
    Arkadaş sony de üst düzey tv lerinde o kadar başarılı ekranlar yapabiliyorken, telefonlara neden ekran üretmekten bu kadar aciz anlayamıyorum. 2 sinin teknolojisi birbirinden çok farklı olmamalı.

Hocam yandan görüntü konusunda haklısınıız ama karşıdan görüntü bakımından xperia z kötü değil, özellikle BE2 açık olunca samsung note 2 den daha iyi(abimde note2 var) arka plan tema vs olunca BE2 kullanılmadığı yerlerde note2daha iyi.
    Yandan görüntü bakımından evet ekran kaybı oluyor ama öyle aman aman değil renkler çok az soluklaşıyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.