Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cherkesomer

quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

1:45 dakika da oyunun kasım kasım kasıldığını gördükden sonra S4 de alsan roketde alsan android bir IOS gibi olmayacağını iyice anladım. PC ciler hep ****a kızar ya sizin yüzünüzden PC de oyunlar kalitesiz oluyor diye işte bunun için de OYUNLA alakalı demek durumu kurtaracak mkı çok merak ediyorum doğrusu.

htc one kasıyor frame atlıyor alınmaz s4 canavar canavarr diyen samsung fanı arkadaşlar açıklasın bence sonsürüm android versiyonda kasılmalar var aAAAAa nie acaba :)))
    ------

Kamera Görüş Açısı
    Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar!

Video Kayıt Kameranın görüş açısı. Galaxy S2 lik durum söz konusu IMAGE STABILIZATION ile gidermeye çalışmışlar.

Şoke olmayın;

IS aktifken

Büyük ekranlı cihazları aslında sevmiyorum.1gb ram li birşey de almak istemiyorum aslında fakat
    GALAXY S3 S4 den fazla satacak gibi gözüküyor.

S3 ün tek eksisi RAM i.

HD ekran lı cihaz da 850MB ram yetmiyor.Arkaplanda çalışan sohbet telefon servisleri hergeçen gün artmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 17 Nisan 2013; 11:04:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan

Xperia Z deki dragontrail glass gg3 ten kat kat saglam

Edit : S4 ün erken tanıtılmasını sağlayan htc onenin çıkmasına sebep olan SONY XPERİA Z DIR. ITS A SONY !

Lumia almış olsaydın bu sefer lumiayı savunacaktın fanboyluğun alemi yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

plastik kasa! depolama alanı 16GB ve fiyatı yine 2000TL ! bide çıkar one ın fiyatına laf söylerler...

Gorilla glass 3 a15 mimarili islemci diger telefonlarda olmayan sensorler daha iyi gpu daha buyuk pil ve ekran(ayrica amoled daha iyi demek icin erken olsada daha pahali oldugu bilinen birsey) birde pazar payi kapma zorunlulugu da yok htc gibi tabiki s4 bu fiyata satiliyorken htc one in daha ucuza satilmasi lazim satis yapmak gibi bir niyeti varsa gerci piyasaya bile giremiyor ama...

samsung kendi bünyesinde daha ucuza malediyor birçok şeyi hatta çocuk işçi çalıştırıp dahada ucuza elde ediyor! tutupta bizi kazıklıyor ama zaten pazara hakim oyüzden müstehak bize diyorsan sana diyecek lafım yok. rasgele

Digerleri cunku cinde en ucuz sekilde degilde avrupada en pahali isciyle uretim yapiyor. Ayrica adamlarin daha ucuza mal edebilcek teknolojisi varsa bu samsung un sucumu tabiki a15 islemciyi yada diger seyleri daha pahaliya saticak digerlerinin uretim yapicak yeri yokda qualcomm a muhtacsa samsung niye daha iyi teknolojiyi ucuza satsin gerekmedikce? Ayrica samsung pazarin lideri istedigi fiyati cekme luksu var digerleri onu takip eder diyorum o fiyattan aliniri demiyorum okudugunu anla once htc one i 2000 e satma luksunu yada sony 2012 teknolojisini 1850 ye satma luksunu kendinde buluyorsa samsung tabiki 2000 yada 2500 fiyat ceker iphone larda oldugu gibi tek fark kullandigi parcalarda cok daha iyi rakiplerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gorilla Glass 3 gibi rakiplerinde olmayan

Xperia Z deki dragontrail glass gg3 ten kat kat saglam

Edit : S4 ün erken tanıtılmasını sağlayan htc onenin çıkmasına sebep olan SONY XPERİA Z DIR. ITS A SONY !

Lumia almış olsaydın bu sefer lumiayı savunacaktın fanboyluğun alemi yok

Xperia nin erken tanitilmasina sebebp olan da SAMSUNG dur.
    Gozu kesseydi s4 den sonra tanitsaydilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Xperia Z varken kim alır bu laylon kralı

Belki hoş bir benzetme olmayacak bence ama Xperia Z yi aşırı makyajlanmış mankenlere benzetiyorum.Herkesin hoşuna gidiyor görüntüsü, sonra bir bakıyorsun makyaj falan kalmamış...

Xperia Z bir başarısızlık örneğidir bana göre."En iyi" diye adlandırdıkları ürün ne S4 ne de HTC One ile yarışamıyorsa çöptür.Samsung la yarışabileceği cihaz Note II olabilir.

Fiyat/Performans bu forumun vazgeçilmezidir bilirsiniz.Aradan bir süre geçtikten sonra kasım kasım kasılan Z ile övünebileceğiniz tek nokta " suya soktum bişey olmadı hehehe" benzeri olacaktır.

Bu arada S4 ün de S3 kadar satacağına kesinlikle inanmıyorum.

Xperia Z bir kere 5" degil.
    Sanal tuslar ekranin bir bölümü nu isgal etmis.
    Valla isteyen darilsin Samsunga demedigini birakmayanlar
    acaba android de Iphone ile Karizmda asik atacak olsa olsa adi SONY olur umidi ile
    Xperia z yi kral yapmanin alemi yok.
    Sony eskiden sony idi.
    Xperia z nin neresi guzel karizmasimi

• Çok istiyorum Galaxy S4'ü bir akrabamın "geçici" süreliğine (hatta bu süre 1 gün olabilir) bana vermesini. O zaman SIII'ü olanlar ne diyecek biliyorum ben
  • quote:

quote:

quote:

quote:

plastik kasa! depolama alanı 16GB ve fiyatı yine 2000TL ! bide çıkar one ın fiyatına laf söylerler...

Gorilla glass 3 a15 mimarili islemci diger telefonlarda olmayan sensorler daha iyi gpu daha buyuk pil ve ekran(ayrica amoled daha iyi demek icin erken olsada daha pahali oldugu bilinen birsey) birde pazar payi kapma zorunlulugu da yok htc gibi tabiki s4 bu fiyata satiliyorken htc one in daha ucuza satilmasi lazim satis yapmak gibi bir niyeti varsa gerci piyasaya bile giremiyor ama...

samsung kendi bünyesinde daha ucuza malediyor birçok şeyi hatta çocuk işçi çalıştırıp dahada ucuza elde ediyor! tutupta bizi kazıklıyor ama zaten pazara hakim oyüzden müstehak bize diyorsan sana diyecek lafım yok. rasgele

Digerleri cunku cinde en ucuz sekilde degilde avrupada en pahali isciyle uretim yapiyor. Ayrica adamlarin daha ucuza mal edebilcek teknolojisi varsa bu samsung un sucumu tabiki a15 islemciyi yada diger seyleri daha pahaliya saticak digerlerinin uretim yapicak yeri yokda qualcomm a muhtacsa samsung niye daha iyi teknolojiyi ucuza satsin gerekmedikce? Ayrica samsung pazarin lideri istedigi fiyati cekme luksu var digerleri onu takip eder diyorum o fiyattan aliniri demiyorum okudugunu anla once htc one i 2000 e satma luksunu yada sony 2012 teknolojisini 1850 ye satma luksunu kendinde buluyorsa samsung tabiki 2000 yada 2500 fiyat ceker iphone larda oldugu gibi tek fark kullandigi parcalarda cok daha iyi rakiplerinden

hayal aleminde gezmeyin arkadaş yok kaliteliymiş yok daha iyi malzemeymiş. dandik kasa üretimin çoğu yine qualcom ve kafadan atma üstünlükler.. ve şimdi videolardaki takılmalar yavaş yavaş ortaya çıkıyor oyunlarda takılmalar falan filan.. zamanında iphone için söylenenleri şimdi samsung yapıyor. göz boyama reklam kar üstüne kar.. aynen devam edin seneye 5 i 2500den satarlar yine plastik yine değişen bişey olmaz ama siz samsungcusunuz aynı nokia gibi aaa yenisi gelmiş gidip alalım dersiniz. güle güle kullanın

• quote:

Kapasite/fiyat oranı açısından Galaxy S4, HTC One ile kıyaslandığında daha düşük depolama alanı sunuyor olsa da

ben burdaki mantığı anlamadım nedense bunların ikisi de bi kalıp sabunmu biri aynı fiyata daha fazla sabun sunuyo falan s4 teknolojik açıdan daha üstün olduğu için daha pahalı manasız bi kıyaslama...

• Bu fiyattan alanın aklında problemi olabilir. S3 resmen yerlerde fiyatı.

• S3 Şu an 1000 TL civarlarında :D
  • Arkadaşlar amerika da kontratsız satılıyor mu bu alet? Lütfen cevap verin ben aradım bulamadım. YARDIM DH
  • S3 kadar taş düşsün başınıza. Bana 2 yıl TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ s3 fiyatı verin 1250-1300 tl'den aşağı da bir arkadaşıma ben de sebep olayım alayım. Link paylaşın lütfen. Sabahtan beri bakıyorum hepsi ya bir yıl garantili ya paralel ithalat yada dükkan garantili. Ben mi bulamıyorum siz mi çok iyi görüyorsunuz anlamadım yoksa da yazıp durmayın 1000 tl diye .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

1:45 dakika da oyunun kasım kasım kasıldığını gördükden sonra S4 de alsan roketde alsan android bir IOS gibi olmayacağını iyice anladım.
    PC ciler hep ****a kızar ya sizin yüzünüzden PC de oyunlar kalitesiz oluyor diye işte bunun için de "OYUNLA" alakalı demek durumu kurtaracak mkı çok merak ediyorum doğrusu.

--
    quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Fuserr
    s4 çıktıktan sonra s3 1000-1100 civarına düşer mi ? düşmezse 1000 lira bütçeyle alabileceiğim bir telefon var mı s3 ayarında ?

Ne enteresan insanlar var ya..
    Dostum sen neyin kafasındasın, aloooooooo....

S3 dediğin cihaz gittigidiyor'da resmi ithalat, yani Samsung Türkiye Garantili değil ama resmi olarak 2 yıl garantili
    zaten 1069 lira. Bonus karta da 100 lira bonus veriyor, 969 liraya geliyor.

Ne 1100 ü , yok 1800 lira...

Al:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-i9300-16-gb-cep-telefonu-83251983

S3ün fiyatı düşmez çünkü S4 den önceki ara model olduğu için.Fiyatı artmazsa şaşırmamak gerek.

Resmi Distr. ile Pararel İthalat Garantili cihaz arasında bir fark olup olmadığını masaya yatırmak gerekir.
    Garantinin kişinin EKRAN kı kırma konusunda hiçbir etkisi olmayacak.
    Garantili cihaz diğerlerine çok daha iyidir.

peki gitti gidiyorda daha ucuz olmasının sebebi nedir 1400 lira olan telefon nasın 969 lira oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

S2 devam. Daha üstün olan bir s serisi çıkmadı.

Adam haklı. Bana göre S serisi, görsellik açısından 2'den sonraki modellerde 5 para etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

S3 kadar taş düşsün başınıza. Bana 2 yıl TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ s3 fiyatı verin 1250-1300 tl'den aşağı da bir arkadaşıma ben de sebep olayım alayım. Link paylaşın lütfen. Sabahtan beri bakıyorum hepsi ya bir yıl garantili ya paralel ithalat yada dükkan garantili. Ben mi bulamıyorum siz mi çok iyi görüyorsunuz anlamadım yoksa da yazıp durmayın 1000 tl diye .

Adamlar kanıt diye 1000 900 liralık ilan veriyor burada. İçeriğe bakınca değil paralel İthalat, yurtdışı garantisiz ürün, 300 liralık çakma Çin malı bir nesne görüyorsunuz. Nerden mi anlasiliyor Android 4.1.9 gibi hayat bulmamış bir sürüme sahip olmalarından.

Kolay Gelsin

• Bu başlık altında tartışılan konuların hiçbirini iphone 5 forumunda göremezsiniz, araya fanboyluk gibi girdim ama , adamlar temiz iş çıkartmışlar bu kadar yok samsungu busu yok android'in şusu busu ya kasmayın işte bir türlü oturtulamayan bir sistem android ve devamlı problem çıkarıyor isterseniz işlemci 3.0 ghz olsun ram 32 gb olsun hafıza 128 gb olsun gene ayni sikinti yine aynı problemler , 2 .000 tl bir cihaza vericem ve limde bir plastik parçası ile gezicem , komik olamyanı yaaa 2000 tl yi naikt parayı elimde gezdirsem daha mutlu olurum ,,......
  • cikmadan eskidi yaw.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

S2 devam. Daha üstünlük sağlayan bir s serisi çıkmadı.

hocam naptın sen ?

Kardeşim Ya Kuzenin S2 yi kullandım room falan hiç bişey yok orjinal 4.0 sürümü var uçak resmen telefon. Gercekten iyi. Bize İnternette testlerde yavaş geliyo ama Çok hızlı.
  • o fiyata kampanya yanında bir de FM radyo hediye etsinler bir zahmet
  • 16 GB'lik versiyonu 1999 TL ise 32 GB'lik versiyonu daha pahalı olacaktır.Ben şahsen 32 GB'lik versiyona 2000 TL'den fazla vermem.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.