Şimdi Ara

samsung galaxy s4 WIRELESS PAD ile ŞARJ OLAN orijinal BEYAZ arka kapak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürünhttp://www.mobilcadde.com/samsung-i9500-galaxy-s4-orjinal-wireless-pad-ile-sarj-olan-beyaz-kapak-10551 burada görülen ürünün aynısıdır.. ürün samsungun ilk 2 gün alınan galaxy s4 lerde geçerli olan hediye kampanyasından alınmıştır. ancak kardeşim ürünü kendisi için istemesine rağmen kullanmamış resmen ürünü boşa harcamıştır.. ben de avrupadan dönerken samsung galaxy s4 almama rağmen siyah kapaklısını tercih ettiğim için beyaz olanı işime yaramamakta.. haliyle hiç kullanılmamış bu kapağı satarak kendime siyahını almak istiyorum.. ürünü mümkünse elden satmak istiyorum ve ankara istanbul yahut çeşme den satışı gerçekleştirmemiz mümkündür.. elden satış yapma arzumun nedeni hem ürünü inceleyebilmenizi sağlamak hem üzerinde en ufak bir çizik bile olmadığını göstermek istemem hem de ürünü sağlam gönderip sorunlu diye şikayet edilip farklı ve benim gönderdiğimden farklı bir ürün geri almaktan kaçınma arzumdur..

ürün tarafımca denenmek üzere 1 kere kendi telefonumda kullanılmıştır ve sorunsuzca çalışmaktadır, tek sefer kullanılmasına rağmen ürüne cazibe katmak amacıyla fiyatı 65 tl olarak belirliyorum.. eğer ki sormak istediğiniz bir şey olursa beni doğrudan aramanız da mümkün: 0534 891 72 52 (satışa wireless pad dahil değil, sadece wireless padle çalışan arka kapak satıştadır, eğer ki kendi arka kapağınız bozulduysa kırıldıysa tahrip olduysa yahut sadece wireless pad sahibiyseniz bu ürünü alabilirsiniz) piyasa fiyatından yaklaşık 25 tl eksiğe satmak istiyorum ki bu da yaklaşık %30 indirime denk geliyor, umarım karşılıklı kazanç sağlayabileceğimiz bir alışveriş olur, kendinize iyi bakın.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.