Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
25.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bha41

quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

quote:

samsung'a son attığım mail.

merhaba.hiç uzatmadan konuya gireceğim.26 Mart tarihinde s4 zoom cihazımı çerçevedeki boya atmaları,kameradaki karartılar,lens çerçevesinin sallanması gibi problemlerle İzmit yetkili servisine teslim ettim.onlar da MTA adlı servise gönderdiler.cihaz tamir oldu diye arandım fakat tek yapılan işlem sim soketinin değiştirilmesi olmuş(müşteri memnuniyeti adına!).cihazımı dün servisten teslim aldım.kameradaki karartılar devam ediyor.çerçevede gönderirken bulunmayan bir boya atması daha oluşmuş.cihazımı en kısa sürede tekrar servise göndereceğim fakat bu sefer İzmit'teki teknik servis elemanından evet bu sorunları ben teşhis ettim dedikten sonra.Başkan'a E-posta adı altında açtığınız bu hizmet umarım bir işe yarar.bu sorunlarımın halledilmemesi halinde tüketici haklarına başvuracağımı şimdiden tarafınıza bildirmek isterim.lütfen cevabınızda cihazı servise bırakın arkadaşlar incelesin gibi ucu açık bir cevap vermeyiniz.elle tutulur,mağduriyetimi giderecek bir çözüm bekliyorum.iyi çalışmalar.

Nokia alın Finlandiya CEO'suna mesaj attım anında Nokia Türkiye den aradılar telefonunuz değişecek diye yoksa değiştirmiyorlardı CEO sağ olsun.

derdin ne kardeş?

Derdim sensin kolay gelsin xDe xDe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Bir araştırma için ZOOM kullanıcılarına ihtiyaç bulunmakta.Kendileriyle görüşme yapılacaktır.
    ZOOM sahipleri bana PM ile telefon numaralarını iletirlerse bilgilendirme için geri aranacaklar.

Teşekkürler
  • Ser_Tar kullanıcısına yanıt
    Merhaba...
    Yaklasik 1 Seneden Beri Samsung Galaxy S4 Zoom Kullanicisiyim ve Su Son Donemde Hic Olmadigi Kadar Biktirdi Kilitlenmeler Kamera'yi Gec Acmalar Lens'in Kendi Kendine Acilip Kapanmasi ve Acik Kalmasi Bunun Gibi Bir Suru Problem Android'ten mi Yoksa Telefondan mi Kaynaklaniyor Anlamis Degilim Bir tek Galaxy S4 Zoom Android 4.3'e Gecmedi Cok Garip Bir Durum Sikayetler Cok Fazla Yabanci Sitelerdede Okuyorum Durum Vahim Severek Almistim Bu Telefonu Simdi ise Tam Tersi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sclubbers

Merhaba...
    Yaklasik 1 Seneden Beri Samsung Galaxy S4 Zoom Kullanicisiyim ve Su Son Donemde Hic Olmadigi Kadar Biktirdi Kilitlenmeler Kamera'yi Gec Acmalar Lens'in Kendi Kendine Acilip Kapanmasi ve Acik Kalmasi Bunun Gibi Bir Suru Problem Android'ten mi Yoksa Telefondan mi Kaynaklaniyor Anlamis Degilim Bir tek Galaxy S4 Zoom Android 4.3'e Gecmedi Cok Garip Bir Durum Sikayetler Cok Fazla Yabanci Sitelerdede Okuyorum Durum Vahim Severek Almistim Bu Telefonu Simdi ise Tam Tersi...

aynı sorunlar bende de vardı.10x zoom yapınca kameradaki karartıları sonunda tespit ettiler.lensi değişmiş cuma falan elime geçer sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

Merhaba,

Bir araştırma için ZOOM kullanıcılarına ihtiyaç bulunmakta.Kendileriyle görüşme yapılacaktır.
    ZOOM sahipleri bana PM ile telefon numaralarını iletirlerse bilgilendirme için geri aranacaklar.

Teşekkürler

kimsiniz,necisiniz?
  • arkadaşlar s4 zoom orjinal rom lazım nerden indirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: three3up

arkadaşlar s4 zoom orjinal rom lazım nerden indirebilirim

http://www.samfirmware.com/ a bakabilirsiniz
  • s4 zoom'da flashligt uygulaması kullanabilen oldu mu ?
    çok program denedim ama bir türlü flaş açılmıyor.
  • bugün samsungdan anahtarlık yollamışlar müşteri memnuniyeti adına :)
  • starbuck79 S kullanıcısına yanıt
    Bu tip flaşlarda devamlı yanan flaşlight uygulaması kullanamazsınız.
  • alastor06 A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • ekranda siyah leke farkeden var mı benden başka?
  • quote:

ekranda siyah leke farkeden var mı benden başka?

Alalı aylar oldu ama siyah leke yok henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alastor06

quote:

ekranda siyah leke farkeden var mı benden başka?

Alalı aylar oldu ama siyah leke yok henüz

karanlık bi odada google chrome u açın.siyah ekran gelecek yeni sekme tuşunun olduğu.en iyi orda belli oluyor eğer varsa.
  • Telefonun arka kasası tarzını bozuyor bana göre.
  • k zoom daha iyi emin olun aldım super

• Telefonu bende kullanıyorum kaba durduğuna bakamyın bi kılf alırsanız sıkıntı olmaz ayrıca çok sağlam telefon kaç kez düştü hiç bi sıkıntı yok kamerasıda op
  • arkadaşlar son güncellemeyi yapan varmı ? Bu güncellemeden sonra kendi kendine kapanmaya başladı
  • Vay be ne gunlermis :) suan k zoom kullaniyorum ciddi fark var arada

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.