Şimdi Ara

Samsung Galaxy S5 ile ilgili önemli bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar yaklaşık bir aydır cihazı kullanıyorum. Ve performansından, dayanıklılığından, ekran ve şarj durumundan yana çok memnunum herkese tavsiye ederim.
    Yalnız bir kaç sorum olacak. Burada bu cihazın yakından takipçileri olduğunu bildiğim için sizlere danışmak istedim.

1- USB 3.0 şarj kablosu daha hızlı şarj ediyormuş. Doğruluğu nedir ve etkililiği ne durumdadır?
    2- Parmak izi ile paypal'a giriş yapılıyormuş ben ayarlar kısmından maalesef bunu bulamadım.
    3- Telefonda çektiğim video ve resimleri bilgisayara atınca saat yönünde döndürmek zorunda kalıyorum. Bunun bir hal çaresi var mıdır?
    4- Beyaz renk olanından kullandığım için mavi kapak alırsam renk kötü durur mu? Satın almamı önerdiğiniz yerler var mıdır?
    5- ExSd karta taşıdığım uygulamaların bir kısmı hala cihaz hafızasında kalıyor. Bu programları hafıza kartına aktarmanın bir yolu yordamı var mıdır?
    6- Parmak izi tuşunu mesajlara veya galeriye girerken kilit mahiyetinde kullanabilmenin bir yöntemi var mı?
    7- Ayarlar kısmında SES & Ekran sekmesinin altında "tek elle çalıştırma" işlemi var. Bu tam olarak neye yarıyor ve nasıl kullanılır?

Şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkürler arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.